Akşami mi yemedin,nutella yiyeceğine keşke onlari yeseydincanlarrrr menüm.
sabah.tereyağda 2 yumurta
kk peynir 1 domates
2 dilim kp ekmek
çay
ara çay .
öğlen .1 tb.zyğ. bamya
3 kaşık yoğurt
1 dilim kp ekmek
akşam .orman kebabı. ve tavuk etli tavuk suyu tel şehriye çorba yoğurt .....ben yemedim....
ben ..önce 1 dilim kp ekmeğe nutella yedim .ardından sandviç ekmeğe birdaha sürdüm yedim. .. 1 bardak ta süt şimdi öyle pişman kara kara düşünüyorum. ..
su 1 .5lt
Akşami mi yemedin,nutella yiyeceğine keşke onlari yeseydin
Merhaba arkadaşlar.ben araniza daha once katilip selam verdim ama kendimi hic hazir hissetmiyodum.devam edemedim.şimdi bugun yaşadigim can sikici durumdan sonra cok kararliyim bu kilolari vermeye.uzun suredir cok ugrasip bir turlu kafamda bitiremiyordum.bundan sonra olacagina inaniyorum.sizi zaten hep takip ediyirum.
Saol canim .Giyimimden dolayi bir ön yargiya maruz kaldigimi,haksizliga ugradigimi dusunuyorum.malesefYine yeniden o zaman hosgeldin ve hayırlı olsun :)
Kilonlami alakalı can sıkıcı durum yaşadın. ?
Saol canim .Giyimimden dolayi bir ön yargiya maruz kaldigimi,haksizliga ugradigimi dusunuyorum.malesef
Hoşgeldin cnmSaol canim .Giyimimden dolayi bir ön yargiya maruz kaldigimi,haksizliga ugradigimi dusunuyorum.malesef
Mulakat seklinde bir sinavdi.amirimizin yaptigi.degerlendirmesinde haksizlik oldugunu dusunuyorum.iste bunuda giyimden diye direk soyleyemem amirime.ama bunun etkiledigini dusunuyorumPeki kendini savunamadinmi yahut ifade edemedinmi. ?
Dış görünüşü baz alarak eleştiri yapmayı çok yanlış buluyorum ..
Merhaba arkadaşlar.ben araniza daha once katilip selam verdim ama kendimi hic hazir hissetmiyodum.devam edemedim.şimdi bugun yaşadigim can sikici durumdan sonra cok kararliyim bu kilolari vermeye.uzun suredir cok ugrasip bir turlu kafamda bitiremiyordum.bundan sonra olacagina inaniyorum.sizi zaten hep takip ediyirum.
Hoşbulduk.evliyim ikinci dogumumdan sonra aldigim kilolari veremedim hatta ustune bile ciktim ara ara 6, 7 kiloverdim ama istikrarli olamadim.ikinci hanileligimden once 14 kilo verip 73 duşmustum.şimdi 97.5 kiloyum malesef.Hoşgeldin cnm
Önceden kendini tanıttıysanda ben hatırlıyamadım :))
Tekrar tanıyabilirmiyiz
Hoşgeldin canım kilodaşız senle aynı kilomuz. Beraber veririz işte ne güzelHoşbulduk.evliyim ikinci dogumumdan sonra aldigim kilolari veremedim hatta ustune bile ciktim ara ara 6, 7 kiloverdim ama istikrarli olamadim.ikinci hanileligimden once 14 kilo verip 73 duşmustum.şimdi 97.5 kiloyum malesef.
Hoşbulduk .İnşallah.bir an önce verelimHoşgeldin canım kilodaşız senle aynı kilomuz. Beraber veririz işte ne güzel
veririz veririz korkma kilolardanHoşbulduk .İnşallah.bir an önce verelim
Inş.hedefine ulaşırsın cnmHoşbulduk.evliyim ikinci dogumumdan sonra aldigim kilolari veremedim hatta ustune bile ciktim ara ara 6, 7 kiloverdim ama istikrarli olamadim.ikinci hanileligimden once 14 kilo verip 73 duşmustum.şimdi 97.5 kiloyum malesef.
OGULCUKLARIM hayrisim doğum günün kutlu olsun.. birlikte nice sağlıklı mutlu huzurlu ve hayalini kurduğun kiloyu görmen dileğiyle sımsıkı sarılıp kocaman öpüyorum seni..
OGULCUKLARIM hayrisim demek doğum günün genç arkidisim doğum günün kutlu olsun fit bir ömrün olsun biran önce yanıma dön karataycı özledim seni
İyi akşamlar Bugün genelde evde değildim öğlen sağlamca bir kahvaltı yaptım daha acıkmadim ama pisirirsem pırasa yerim belki
Su az oldu tabii içerim daha yatana kadar
@OGULCUKLARIM Allah hayırlı sağlıklı mutlu uzun ömür nasip etsin sevdiklerinle beraberce
Annen nasıl toparladı mı biraz
@Jade21 inşallah geçici ve iyi huyludur kitleler Allahın izniyle de öyle :)
OGULCUKLARIM hayrişşş atlamisim ben dogum gunun kutlu mutlu hayirli olsun inşallah.....
Eki Görüntüle 2077852
çok teşekkür ederim canlarım cok mutlu oldum etiketleri görünce hepinizi cok seviyorum yolumu sizinle kesiltiren rabbine şükürler olsunOGULCUKLARIM doğumgünün kutlu olsun canım sağlıkla nice senelere
Cok aciz hissediyorum kendimi bu kadar yenik dustugum icin keske suan ki hislerim 70 kilodayken olsaydi da bu kiloya cikmasaydimÇakılcım giyinmeyi çok seven biri olarak
Senelerce o nefret duygularını o kadar çok yaşadımki
Hiç gönlüme göre giyinemedim anca bana olan şeyleri almak zorunda kaldım
Ama bunalıma girsende ne kadar kendinden nefret etsende bi çözümü olmuyor
Tek yol azmedip kiloları vermek
Çok geçmiş olsun mavişim
Benim hastaykende iştahım kesilmez :))
Aynı şeyi yapıyoruz :))
Sadece bu saattte spor işi yaş benim için :))
Kendine dikkat et direncsiz de kalma cok gecmis olsunçok saolun canlarım yatak dosek yatıyorum valla birsuru ilac bwnamısın demio. Rabbim tüm hastalara şifa versin
Canım benimde hastayken hiç iştahım kesilmez dahada cok yerim bu ilk oldu. Biraz verdim kilo . Opüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?