Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Akşami mi yemedin,nutella yiyeceğine keşke onlari yeseydin

Merhaba arkadaşlar.ben araniza daha once katilip selam verdim ama kendimi hic hazir hissetmiyodum.devam edemedim.şimdi bugun yaşadigim can sikici durumdan sonra cok kararliyim bu kilolari vermeye.uzun suredir cok ugrasip bir turlu kafamda bitiremiyordum.bundan sonra olacagina inaniyorum.sizi zaten hep takip ediyirum.

Yine yeniden o zaman hosgeldin ve hayırlı olsun :)

Kilonlami alakalı can sıkıcı durum yaşadın. ?

Peki kendini savunamadinmi yahut ifade edemedinmi. ?
Dış görünüşü baz alarak eleştiri yapmayı çok yanlış buluyorum ..
Mulakat seklinde bir sinavdi.amirimizin yaptigi.degerlendirmesinde haksizlik oldugunu dusunuyorum.iste bunuda giyimden diye direk soyleyemem amirime.ama bunun etkiledigini dusunuyorum

Kızlar başınız sağolsun mekanları cennet olur inşallah
hergaf @Jade21 YENA doga3

Amin canım dostlar sağolsun sağolun Allah razı olsun canım

hoş geldin canım hayırlısı olsun hakkında kararın canım. ..

Hoşgeldin cnm
Önceden kendini tanıttıysanda ben hatırlıyamadım :))
Tekrar tanıyabilirmiyiz
Hoşbulduk.evliyim ikinci dogumumdan sonra aldigim kilolari veremedim hatta ustune bile ciktim ara ara 6, 7 kiloverdim ama istikrarli olamadim.ikinci hanileligimden once 14 kilo verip 73 duşmustum.şimdi 97.5 kiloyum malesef.

Slm kizlar iyi geceler
Ayy bugun ne yogun gundu 13 yatis yapmisiz 3 taburcu
Bu hafta emine haftanin cocugu oldu okulda pazartesi album hazirladik onu tanitti dun deney hazirladik onu yapti bugun ben gittim arkadaslarina parmak kuklayla hikaye anlattik yarin yine ben gidip meslek tanitcam tabikide hemsirelik anlatcam ☺ cuma gunude surpriz hazirladik onu goturcek oyle iste

@Jade21 YENA hergaf doga3 hepinizin basi sagolsun Allah rahmet eylesin

Hoşbulduk.evliyim ikinci dogumumdan sonra aldigim kilolari veremedim hatta ustune bile ciktim ara ara 6, 7 kiloverdim ama istikrarli olamadim.ikinci hanileligimden once 14 kilo verip 73 duşmustum.şimdi 97.5 kiloyum malesef.
Hoşgeldin canım kilodaşız senle aynı kilomuz. Beraber veririz işte ne güzel

Inş.hedefine ulaşırsın cnm

OGULCUKLARIM hayrisim doğum günün kutlu olsun.. birlikte nice sağlıklı mutlu huzurlu ve hayalini kurduğun kiloyu görmen dileğiyle sımsıkı sarılıp kocaman öpüyorum seni..

OGULCUKLARIM hayrisim demek doğum günün genç arkidisim doğum günün kutlu olsun fit bir ömrün olsun biran önce yanıma dön karataycı özledim seni

OGULCUKLARIM hayrişşş atlamisim ben dogum gunun kutlu mutlu hayirli olsun inşallah.....

Eki Görüntüle 2077852

OGULCUKLARIM doğumgünün kutlu olsun canım sağlıkla nice senelere
çok teşekkür ederim canlarım cok mutlu oldum etiketleri görünce hepinizi cok seviyorum yolumu sizinle kesiltiren rabbine şükürler olsun

Cok aciz hissediyorum kendimi bu kadar yenik dustugum icin keske suan ki hislerim 70 kilodayken olsaydi da bu kiloya cikmasaydim

Kendine dikkat et direncsiz de kalma cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…