Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol kuzum Allah razı olsun

ohh kocam banyo tuvalet temizlicem dedi, yaklaşık 1,30 saattir banyo temizliyor, benim girmediğim diplere giriyor, seviyorum bu adamın banyo tuvalet temizlesini, çamaşır makinasının arka kapağına kadar girdi hamileliğimden bu yana düzenli şekilde o temizliyor :)

cakil80 74FRIDA geçmiş olsun kizlar
Bonus fazla kafana takma tatlisi böyle hazımsiz insanlar her grupta var. Zamanla kimsenin kimseden ustun olmadığını istemeselerde kabullenicekler.

doga3 H Himal_ sesiniz solugunuz çıkmıyo oldunuz mü kaldınız mi bi ses verin huuu
mavi patigim sizi yendim daha tarafıniza bakmam mi diyosun yoksa ezikliyon mu bizi

Ne güzel en makbulü banyo temizleyen eştir :)))

Benimkide yardım eder özelikle misafir geleceği zaman muhakkak bir işin ucunu tutar benden daha temiz ve titizdir doğrusu bendende hep temizlik bekler

Ben hala eve gidemedim sokaklardayım kızla Yeni tencere takımı almıştım ben yerleştirecem dedi çok istediğim gibi yapamıyor ama onsuzda ben temizlik yapamıyorum beraber yapıyoruz yaniii

Hayirli geceler arkadaşlar.iki gundur girip okuyamadim.hafta sonu olmasi sebebiylede bir gun evde degildik bu gunde kardeşim vardi Vallla yedigim içtigimin hesabini tutmadim,tutamadim yarin düzenli menunu yazip kendime çeki düzen vercem.Ahh artik giymek için ortalama 20 kilo vermem gereken kışlık dolapta bekleyen kabanimi kardesime verdim

vallahi bende 1 seferlik giydiğim ve özene özene sakladığım kabanı kız kardeşime verdim
kilo verirsen sana geri veririm dedi aldığım şey 40 beden ben olmuşum 46 hatta 48 beden

Slm kizlar iyi geceler
Hizlica bir gecmis okuyup geldim

Ben size müjde vermedim dimiii :))
2.kere hala oluyorum inşallah rabbim nasip ederse.

Nerde isteyen bekleyen varsa en hayirlisindan nasip olsun inş

Hayirli olsun cnm saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz insallah

74FRIDA sizin de bebeginiz hayirli olsun cnm saglikla kucaklayin insallah

Gecmis olsun cnm

Bonus listeler icin eline saglik cnm kilo veren spor yapan arkadaslarimi tebrik ederim

Vayyyy masallah diyeyim

vallahi bende 1 seferlik giydiğim ve özene özene sakladığım kabanı kız kardeşime verdim
kilo verirsen sana geri veririm dedi aldığım şey 40 beden ben olmuşum 46 hatta 48 beden

Bu manto kaban hikayesi bende de vardi da gecen gun bi cikardim hala oluyo :) birsey beni birakana kadar birakmiyorum sanirim :)))

Burdayım hafta sonu şeysi bencede saymayalım hastaydım gecen hafta sudan verdim bence yağdan deil cuma 78 dim dün 79 suan hedefin 78 yani listede aynı durumda kalmak basarı deildi benim ki kuzum ya hastaydım yiyemedim

Tatlım şükür ki sebep yokmuş
Bence bi oyun havası hareketli bi parça aç modunu yükseltir
Insan slow dinledikçe daha hüzünlenşyor

Sağol canım iki haftadır kıza bahane uyduruyordum bu hafta kaçışım olmadı zorladım kendimi kızın peşinde dışarda dolaştım iyi olmadı

Sağol canım Amin inşallah

O vakit ne diyelim ağzın bal yesin :))

Hate başkanın kocasının mektubu gibi olmuş :)) ama doğru söze ne hacet

Dikkat et canm ye ama abartmadan .her yediginden bir lokma bile az yesen kardır.benim de bu hafta kalabalk bi grup gelecek.sarmali dollmali ağır ikramliklar hazirlayacam.bu arada 92 ilediyete. Başlayıp 94 olmayı basardm
Süt anası ye gitsin dediler beni 103 ettiler ne desem bilemedim ye desem olmaz yeme desem hiç olmaz :)) süt anası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…