Sağol kuzum Allah razı olsunIyi aksamlar
Cakil insallah diger gozunde toparlanir canim
Frida neyse bos donmemisiniz gule gule giyinin
Yena hediyelesmede butce belirlenmesi cok iyi bir cozum olmuş
Malipina senin bu derece etkilenmene uzuldum. Icindekiler herneyse Rabbim feraha kavustursun.
Ne güzel en makbulü banyo temizleyen eştir :)))ohh kocam banyo tuvalet temizlicem dedi, yaklaşık 1,30 saattir banyo temizliyor, benim girmediğim diplere giriyor, seviyorum bu adamın banyo tuvalet temizlesini, çamaşır makinasının arka kapağına kadar girdihamileliğimden bu yana düzenli şekilde o temizliyor :)
Hayirli geceler arkadaşlar.iki gundur girip okuyamadim.hafta sonu olmasi sebebiylede bir gun evde degildik bu gunde kardeşim vardi Vallla yedigim içtigimin hesabini tutmadim,tutamadimyarin düzenli menunu yazip kendime çeki düzen vercem.Ahh artik giymek için ortalama 20 kilo vermem gereken kışlık dolapta bekleyen kabanimi kardesime verdim
vallahi bende 1 seferlik giydiğim ve özene özene sakladığım kabanı kız kardeşime verdim
kilo verirsen sana geri veririm dedialdığım şey 40 beden ben olmuşum 46 hatta 48 beden [/QUO
Benimkide zayiflarsan geri veririm diyo .benin oyle tabu gibi bir gün giyecegim diye sakladigin kiyafeterim var
Ben size müjde vermedim dimiii :))
2.kere hala oluyorum inşallah rabbim nasip ederse.
Nerde isteyen bekleyen varsa en hayirlisindan nasip olsun inş
Gözümün biri tamamen kapalı balon gibi oldu diğeri de zorlamaktan yanıyor. Doktor bi dolu test yaptı. 1 hafta daha çekecek gibiyim. Is de ekran gözümü çok zorluyor umarım şişen gözüm açılır.
ohh kocam banyo tuvalet temizlicem dedi, yaklaşık 1,30 saattir banyo temizliyor, benim girmediğim diplere giriyor, seviyorum bu adamın banyo tuvalet temizlesini, çamaşır makinasının arka kapağına kadar girdihamileliğimden bu yana düzenli şekilde o temizliyor :)
vallahi bende 1 seferlik giydiğim ve özene özene sakladığım kabanı kız kardeşime verdim
kilo verirsen sana geri veririm dedialdığım şey 40 beden ben olmuşum 46 hatta 48 beden
Mutlu haftasonları kızlar öpüyorum hepinizi
Allahım önceleri Netsiz hayatımız nasildi acabaelenktirink kimin su kimin bi ihtiyaç halini aldı
Geçmişi okuyamiycam ziyadesiyle birikmiş hasta olanlara şifa, dertli olanlara deva, borçlu olanlara eda diliyorumtam dua oldu he
H Himal_ ben saymıyorum bunu banane bananenetim kesikti buraya gelemedim, motivasyonum dustu, kabiz oldum
Bu hafta da var mısın?
@doğa sen ne kadar verdin tatlım ?
Burdayımcakil80 74FRIDA geçmiş olsun kizlar
Bonus fazla kafana takma tatlisi böyle hazımsiz insanlar her grupta var. Zamanla kimsenin kimseden ustun olmadığını istemeselerde kabullenicekler.
doga3 H Himal_ sesiniz solugunuz çıkmıyo oldunuz mü kaldınız mi bi ses verin huuu
mavi patigim sizi yendim daha tarafıniza bakmam mi diyosun yoksa ezikliyon mu bizi
Vayyyy masallah diyeyim
Tatlım şükür ki sebep yokmuşBenim mod bugün yerlerde. Bi şarkı dinledim bütün modum düştü bi saate yakın ağladım sebep de yok.çok dolmuşum sanırım. Eşimi bugün aramadım hiç, kendi aradı hemen anladı sesimden yemek yaptırmadı otelden bişeyler getirdi sağolsun. Akşamdan beri beni güldürmek için yapmadığı kalmadı garibim.hani spor yapınca mutluluk hormonu salgılanıyodu hiçbir işe yaramadı.kendi halimde oturuyorum bi şarkı daha çalsa valla ağlarım bi müslüm mü açsam yanına da bi duble rakı
Evet dinledikçe daha kötü oldum. Uzun zamandır hüzünlü şeyler dinlemiyodum . Baya bi süre de dinlemem artık :)Tatlım şükür ki sebep yokmuş
Bence bi oyun havası hareketli bi parça aç modunu yükseltir
Insan slow dinledikçe daha hüzünlenşyor
Sağol canım iki haftadır kıza bahane uyduruyordum bu hafta kaçışım olmadı zorladım kendimi kızın peşinde dışarda dolaştım iyi olmadıcakil80 74FRIDA geçmiş olsun kizlar
Bonus fazla kafana takma tatlisi böyle hazımsiz insanlar her grupta var. Zamanla kimsenin kimseden ustun olmadığını istemeselerde kabullenicekler.
doga3 H Himal_ sesiniz solugunuz çıkmıyo oldunuz mü kaldınız mi bi ses verin huuu E
mavi patigim sizi yendim daha tarafıniza bakmam mi diyosun yoksa ezikliyon mu bizi
Sağol canım Amin inşallahSlm kizlar iyi geceler
Hizlica bir gecmis okuyup geldim
Hayirli olsun cnm saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz insallah
74FRIDA sizin de bebeginiz hayirli olsun cnm saglikla kucaklayin insallah
Gecmis olsun cnm
Bonus listeler icin eline saglik cnm kilo veren spor yapan arkadaslarimi tebrik ederim
O vakit ne diyelim ağzın bal yesin :))Günaydın mutlu pazarlar
Güzelim niye böyle yapıyosun gözünü dinlendirmen lazım
Hatta mikrop kaptığı için dışarı çıkman bile doğru değil
Bikere tv de göstermişlerdi wc kadar bakteri varmış
demekki ben seni 7 lerde görmek istiyomuşum
Hate başkanın kocasının mektubu gibi olmuş :)) ama doğru söze ne hacetHerkes aynı fikir de aynı görüşte aynı kıyafetle olsaydı ne sıkıcı olurdu hayat..
Farklılıklardir bizi biz yapan özgür yapan..
Buna kültür farkı , inanç farkı,mezhep farkıda dahil..
Ne esaslı konuştum ellam. .
Süt anası ye gitsin dediler beni 103 ettiler ne desem bilemedim ye desem olmaz yeme desem hiç olmaz :)) süt anasıDikkat et canm ye ama abartmadan .her yediginden bir lokma bile az yesen kardır.benim de bu hafta kalabalk bi grup gelecek.sarmali dollmali ağır ikramliklar hazirlayacam.bu arada 92 ilediyete. Başlayıp 94 olmayı basardm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?