Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dafi kprinin saglik problemi neydi.

Eboe Rabbim sifa versin kizina inşallah. Gaz sancisina o yazdigin sey surupmu?
Canım hiçbirşeyi yoktu. Yegenimin dugunünde bizde misafir vardı. 20 gün kendi evinde kaldı. Gece sogukta terasta oturdugu yerde uyumuş. Üşütmüş. Tuvalete giderken düşmüş. Eşim aldı hastahaneye götürdü. Film çekildi. Çok sigara içmiş. Birde çok üşütmüş akciğerler dumanlı. Balgamdan ciğerleri göremiyoruz dedi.
Ilaclarinı kullandık. Balgamı azaldı tekrar film çektirdik. Biraz daha leke var dediler. Ilaclarinı kullanıp dün tekrar film çektirdik.
Lekeler kaybolmamış. Biopsi yapalım tam teşhis konulsun demiş dr. Eşimde baya yaşı var gereklimi canını yakmasak dedi. Dr. Ömrün ne kadar olduğunu bilmiyoruz. Uzun yaşarsa ilerde sıkıntı artar biz teşhis edip adını koyalım demiş. onkolojiden randevu alabilirsek 15 gün sonra biopsi yapılacak.

Günaydın mutlu günler

YENA çok geçmiş olsun yenacım inş.uzun sürmez

E eboe tatlım bazı mamalarda laktoz oranı fazlaymış gaz o yüzdende olabilir
Mamayı değiştirsen belki fayda eder
Orda ne markalar var bilmiyorum ama mesrla aptamil çok gaz yapıyomuş

rabbim yüreğine ferahlık versin canım

çok geçmiş olsun inşAllah kötü bişey çıkmaz canım

yeni kararını beğendim canım fazla bile kaldın kanepe üzerlerinde bende kb. yanında yatardım fakat biz misafir o ev sahibi öyle fazla kalmadık yan yana zaten bir çok işini bana yaptırtmamaya çalışıyordu evdeki gelinle daha iyi anlaştığı için birde eltimden utanmıyordu benden utanıyordu diğer eltiler oturup seyrediyordu yaaa bir kalkın evdeki gelin neyse sizde o sunuz ben banyosuna varana kadar herşeyine giriyordum doğrusu ....vs. demem o ki kendimde örnekler o kadar çok ki anlıyorum seni darlanmanı bizler de evde büyüklerimizle büyüdük bilirim yanii benim babaannem çok zor bir insandı küçük oğluna ağbisinin kızını aldı geçinelim diye ama bizim yenge amcama annen içeri ben dışarı dedii hiç bir zaman kabul etmedii halasını .....
çok anlattım dimiii :)

selam tatlış yılbaşına bir etkinlik yapmak lazım ama neee ? kızlara hediye filan alıcan mı ?

geçmiş olsun betülcüğee büyüdüde artık bu kadar gaz sancısı olmaması lazım. son dr. verdiğiyle sorunları aşarsınız inşallah

rabbim yüreğine ferahlık versin canım

çok geçmiş olsun inşAllah kötü bişey çıkmaz canım
Sağol canım
Inşallah yatağa bağlı kalacak bir rahatsızlığı olmaz. Çok sabırsız yatmaz.yada yattığı sürece buğzeder.
Böyle yine eşimle dükkâna gidip geliyor.

Canım birkaç günlük olsa yine sabrederim. Bunun sonu belirsiz. Böyle ayrı ayrı yatarak. Geceleri banyoyu kullanamayarak evliliğim bitme noktasına gelecek.
Artık onunda birşeylere alışması gerekiyor.
Biraz iyileşince hiç ihtiyacı kalmadığını düşünüp yapmadığını bırakmıyor.
Dün dr.a gidince yine muhtaç olacağını düşünmüş herhalde durmadan hacı çocum demeye basladı.
Bende fırsattan istifade yatak odama geçtim.
Ben bakmaktan asla gocunmuyorum.
Severek bakıyorum. Gitse aklim onda kaliyor. Ve 20 gunlugune gitti hasta olup döndü.
Haftada birgün bana yetip artacak. Onuda yapan yok.

Dafi kprinin saglik problemi neydi.

Eboe Rabbim sifa versin kizina inşallah. Gaz sancisina o yazdigin sey surupmu?
Probiyotikmiş canım.

Aptamildi değiştirdik..
geçmiş olsun betülcüğee büyüdüde artık bu kadar gaz sancısı olmaması lazım. son dr. verdiğiyle sorunları aşarsınız inşallah
Uykuya dalması uzun sürdüğü için çok mama içiyo ondan.. İnşallah

napıyorsun nasıl gidiyor dr. verdiği listeler şu üç günlük listeyi yaptın mı ? peş peşemi yapıcaksın napıcaksın
napim ya yoğun sıkıcı bir gün yaşıyorum
dün güzel uydum ama bugün bakıcımız yoktu oğlum 7 den beri bana yapışıyor
ayak üstü atıştırmalıkların ilerisine gidemedim

haftada sadece 3 gün yapılacak
eşim diyor bu listeye uysam ölürüm

Sağol canım
Inşallah yatağa bağlı kalacak bir rahatsızlığı olmaz. Çok sabırsız yatmaz.yada yattığı sürece buğzeder.
Böyle yine eşimle dükkâna gidip geliyor.

yaşlılara ev yatak yaramıyor ya çenelerine vuruyor ya hastalığa
inşAllah yataklara düşürmez Allah, sizde sabır versin

oğluma da ıshal döneminde vermişti , bağırsak düzenleyici işe yarıyor düzenli içince

Probiyotikmiş canım.
Eki Görüntüle 2081823

Aptamildi değiştirdik..

Uykuya dalması uzun sürdüğü için çok mama içiyo ondan.. İnşallah
Senin kız kaç yaşındaydı cnm

Gaz sancısı olanlar için özel mamalar oluyomuş
Demekki değiştirdiğinizde iyi gelmrmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…