Canım hiçbirşeyi yoktu. Yegenimin dugunünde bizde misafir vardı. 20 gün kendi evinde kaldı. Gece sogukta terasta oturdugu yerde uyumuş. Üşütmüş. Tuvalete giderken düşmüş. Eşim aldı hastahaneye götürdü. Film çekildi. Çok sigara içmiş. Birde çok üşütmüş akciğerler dumanlı. Balgamdan ciğerleri göremiyoruz dedi.Dafi kprinin saglik problemi neydi.
Eboe Rabbim sifa versin kizina inşallah. Gaz sancisina o yazdigin sey surupmu?
iş yok güç yok
ekibin yarısı yok
yılbaşı rehaveti
oyalanacak bişey yok
anca latte iç otur
çatliiyciiim
onüç saat uyudum zaten
kendimi hiç bir şeyle avutamıyorum
uyuyunca geçer diyorum
geçmiyoo
günaydın ponçikler
Canım hiçbirşeyi yoktu. Yegenimin dugunünde bizde misafir vardı. 20 gün kendi evinde kaldı. Gece sogukta terasta oturdugu yerde uyumuş. Üşütmüş. Tuvalete giderken düşmüş. Eşim aldı hastahaneye götürdü. Film çekildi. Çok sigara içmiş. Birde çok üşütmüş akciğerler dumanlı. Balgamdan ciğerleri göremiyoruz dedi.
Ilaclarinı kullandık. Balgamı azaldı tekrar film çektirdik. Biraz daha leke var dediler. Ilaclarinı kullanıp dün tekrar film çektirdik.
Lekeler kaybolmamış. Biopsi yapalım tam teşhis konulsun demiş dr. Eşimde baya yaşı var gereklimi canını yakmasak dedi. Dr. Ömrün ne kadar olduğunu bilmiyoruz. Uzun yaşarsa ilerde sıkıntı artar biz teşhis edip adını koyalım demiş. onkolojiden randevu alabilirsek 15 gün sonra biopsi yapılacak.
yeni kararını beğendim canım fazla bile kaldın kanepe üzerlerinde bende kb. yanında yatardım fakat biz misafir o ev sahibi öyle fazla kalmadık yan yana zaten bir çok işini bana yaptırtmamaya çalışıyordu evdeki gelinle daha iyi anlaştığı için birde eltimden utanmıyordu benden utanıyordu diğer eltiler oturup seyrediyordu yaaa bir kalkın evdeki gelin neyse sizde o sunuz ben banyosuna varana kadar herşeyine giriyordum doğrusu ....vs. demem o ki kendimde örnekler o kadar çok ki anlıyorum seni darlanmanı bizler de evde büyüklerimizle büyüdük bilirim yanii benim babaannem çok zor bir insandı küçük oğluna ağbisinin kızını aldı geçinelim diye ama bizim yenge amcama annen içeri ben dışarı dedii hiç bir zaman kabul etmedii halasını .....Hayırlı geceler güzeller
Bugün bende bazı kararlar alıp uygulamaya başladım.
Bu gece yatak odamıza geçip yatağınıza uyumaya karar verdim.
Aylardır oturma odasında kanepede pestillim çıkıyordu.
Şimdi yatağıma geçtim.
Oy prensese çok geçmiş olsun yenacım.
Asumancım bizim buralarda bir hikaye vardır.
Adamın birisi bir inek almış. İneğin sütü çok az çıkıyormuş. Ne yapsalar ne etseler yok.
Birgün kadının aklına birşey gelmiş.
Eşine demişki ahıra girdiğimizde ineğe methiyeler dizelim belki süt verir demiş
Eline kovayı almış ineğin yanına yaklaşırken "a benim sütlüce ineğiiim "demiş
Inek kafasını çevirip ummaaaa demiş...
Bizimkilerdende ummaaa
Gelmeyi bırak telefon bile edip sormadılar.
Ocak ayında biyopsi yapılacakmış haberleri bile yok.
napıyorsun nasıl gidiyor dr. verdiği listeler şu üç günlük listeyi yaptın mı ? peş peşemi yapıcaksın napıcaksınrabbim yüreğine ferahlık versin canım
çok geçmiş olsun inşAllah kötü bişey çıkmaz canım
selam tatlış yılbaşına bir etkinlik yapmak lazım ama neee ? kızlara hediye filan alıcan mı ?iş yok güç yok
ekibin yarısı yok
yılbaşı rehaveti
oyalanacak bişey yok
anca latte iç otur
çatliiyciiim
onüç saat uyudum zaten
kendimi hiç bir şeyle avutamıyorum
uyuyunca geçer diyorum
geçmiyoo
günaydın ponçikler
geçmiş olsun betülcüğee büyüdüde artık bu kadar gaz sancısı olmaması lazım. son dr. verdiğiyle sorunları aşarsınız inşallahGünaydın
Dün betülü götürdüm doktora, yatarken mama içiyodu ondandır dedi, yine çok yoğun gazı varmış. Mama içerek uykuya dalıyo. Mamayı kes dedi ama başka türlü uyumaz. Enterogermina verdi epey rahatlatır sürekli de kullanabilirsin ilaç değil zararı olmaz dedi. Bi süre devam edicem vermeye..
YENA berfine çoookk geçmiş olsun nilüfer abla...
selam tatlış yılbaşına bir etkinlik yapmak lazım ama neee ? kızlara hediye filan alıcan mı ?
Sağol canımrabbim yüreğine ferahlık versin canım
çok geçmiş olsun inşAllah kötü bişey çıkmaz canım
Canım birkaç günlük olsa yine sabrederim. Bunun sonu belirsiz. Böyle ayrı ayrı yatarak. Geceleri banyoyu kullanamayarak evliliğim bitme noktasına gelecek.yeni kararını beğendim canım fazla bile kaldın kanepe üzerlerinde bende kb. yanında yatardım fakat biz misafir o ev sahibi öyle fazla kalmadık yan yana zaten bir çok işini bana yaptırtmamaya çalışıyordu evdeki gelinle daha iyi anlaştığı için birde eltimden utanmıyordu benden utanıyordu diğer eltiler oturup seyrediyordu yaaa bir kalkın evdeki gelin neyse sizde o sunuz ben banyosuna varana kadar herşeyine giriyordum doğrusu ....vs. demem o ki kendimde örnekler o kadar çok ki anlıyorum seni darlanmanı bizler de evde büyüklerimizle büyüdük bilirim yanii benim babaannem çok zor bir insandı küçük oğluna ağbisinin kızını aldı geçinelim diye ama bizim yenge amcama annen içeri ben dışarı dedii hiç bir zaman kabul etmedii halasını .....
çok anlattım dimiii :)
Probiyotikmiş canım.Dafi kprinin saglik problemi neydi.
Eboe Rabbim sifa versin kizina inşallah. Gaz sancisina o yazdigin sey surupmu?
Aptamildi değiştirdik..
Uykuya dalması uzun sürdüğü için çok mama içiyo ondan.. İnşallahgeçmiş olsun betülcüğee büyüdüde artık bu kadar gaz sancısı olmaması lazım. son dr. verdiğiyle sorunları aşarsınız inşallah
napim ya yoğun sıkıcı bir gün yaşıyorumnapıyorsun nasıl gidiyor dr. verdiği listeler şu üç günlük listeyi yaptın mı ? peş peşemi yapıcaksın napıcaksın
Sağol canım
Inşallah yatağa bağlı kalacak bir rahatsızlığı olmaz. Çok sabırsız yatmaz.yada yattığı sürece buğzeder.
Böyle yine eşimle dükkâna gidip geliyor.
Probiyotikmiş canım.
Eki Görüntüle 2081823
Senin kız kaç yaşındaydı cnmProbiyotikmiş canım.
Eki Görüntüle 2081823
Aptamildi değiştirdik..
Uykuya dalması uzun sürdüğü için çok mama içiyo ondan.. İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?