- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
listeme göre erken kahvaltı yapmam gerekiyor muş .ben erken kalkıp çok geç yapıyormuşum bu da sağlıklı beslenmeye uymadığını söyledi. .bugün hayırlısıyla başladım bakalım. .güzelce kahvaltımı yaptım şimdi keyif çayımı yudumluyorum evdeki herkes uyuyor oh Bee sessiz gürültü yok haber dinliyorum
ah ahhh bana hiççç söyleme benim kendime vakit ayırmayı unuttuğumu bile unuttum okadar diyorum. canım .. hele kızlar erkekten daha çok uğraştırıyor ee anneyiz ya çekicez öyle diyorlar laf başı geldimi doğurmasaydın benmi ddm doğur diyorlar Allah sağlık versin Rabbim emanet olsunlar hepsi. ...Ne kiymetli dk lar dimi?
Etek giydir corap giydir diye susmuyo benim kizda
günaydın canım mutlu pazarlarGünaydın mutlu pazarlar
Aynen çok iyi oldu yattığımız o kadar serum ilaçlara rağmen ateşi zor düşürdülerAmin insallah hastane daha guvenli olur hemen mudahale ederler atesine
Sağol canım...probiyotik veriyorum sambucol pekmez yinede hastalanıyor okula gittiği için sınıfın yarışı hasta salgın varmış..hemde ne zorlamak ödümuz kopuyor nöbet geçirir diye...Gunaydin mutlu pazarlar
Derin cok gecmis olsun boyle hastalaninca cok zorliycak sizi hastalanmasin diye koruma aşısı falan yokmu acaba?
kçok çok geçmiş olsun derine Allah acil şifalar versin inşallah
aminGününüz aydın olsun inşallah
Afiyet bal olsun .Ben daha kahvaltıya bile geçemedim kahve elimde sürünüyo11 ..30 ara öğünümü yedim
Afiyet bal olsun .Ben daha kahvaltıya bile geçemedim kahve elimde sürünüyo
olur olur merak etme.Güzelce zayıflican Allahın izniylebende öyleydim evde sırayla uyanıp çıkıyolar 7 de uyanıp öğlen 12 yi buluyordu kahvaltım ama Dr bana bunu düzene sokmam gerektiğini söyledi erken kalktığım için benim kahvaltımı yapmam gerektiğini söyledi. bu kez böyle başladık bakalım denicem görücem sonuçu iyi olur inşallah ..
inşallah yaa çok sıkıldım gerçektenolur olur merak etme.Güzelce zayıflican Allahın izniyle
11 ..30 ara öğünümü yedim
aleykümselam. .. canımSelamun aleykumm
Ay bugun hava cok guzell disari cikasim varr...gec yapilan kahvaltinin ardindan ortalik toplama iside bitti koca kisisine disari cikalim diyom ayagi cekmiyomus filim izliyo aksamdan beri ben gideyim onada izin vermiyo puff...
Kiz o saatte ben daha yeni kahvalti yaptim ara ogun neki...
kolay gelsin canımGünaydın kızlar sabah 5 den beri ayaktayim mutfak dolapları indirdim suan çok pismanim pazar günü temizliği sevmiyorumama işin büyük kısmı bitti herseyi de yikadim sayılır az eşya seviyorum ben bide kendi evim olursa mutfağı tamamen kendi zevkime göre yapcam kararlıyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?