Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

listeme göre erken kahvaltı yapmam gerekiyor muş .ben erken kalkıp çok geç yapıyormuşum bu da sağlıklı beslenmeye uymadığını söyledi. .bugün hayırlısıyla başladım bakalım. .güzelce kahvaltımı yaptım şimdi keyif çayımı yudumluyorum evdeki herkes uyuyor oh Bee sessiz gürültü yok haber dinliyorum

Ne kiymetli dk lar dimi?

Etek giydir corap giydir diye susmuyo benim kizda

Ne kiymetli dk lar dimi?

Etek giydir corap giydir diye susmuyo benim kizda
ah ahhh bana hiççç söyleme benim kendime vakit ayırmayı unuttuğumu bile unuttum okadar diyorum. canım .. hele kızlar erkekten daha çok uğraştırıyor ee anneyiz ya çekicez öyle diyorlar laf başı geldimi doğurmasaydın benmi ddm doğur diyorlar Allah sağlık versin Rabbim emanet olsunlar hepsi. ...

Amin insallah hastane daha guvenli olur hemen mudahale ederler atesine
Aynen çok iyi oldu yattığımız o kadar serum ilaçlara rağmen ateşi zor düşürdüler

Gunaydin mutlu pazarlar

Derin cok gecmis olsun boyle hastalaninca cok zorliycak sizi hastalanmasin diye koruma aşısı falan yokmu acaba?
Sağol canım...probiyotik veriyorum sambucol pekmez yinede hastalanıyor okula gittiği için sınıfın yarışı hasta salgın varmış..hemde ne zorlamak ödümuz kopuyor nöbet geçirir diye...
çok çok geçmiş olsun derine Allah acil şifalar versin inşallah
k
Sağol canım...

Afiyet bal olsun .Ben daha kahvaltıya bile geçemedim kahve elimde sürünüyo

bende öyleydim evde sırayla uyanıp çıkıyolar 7 de uyanıp öğlen 12 yi buluyordu kahvaltım ama Dr bana bunu düzene sokmam gerektiğini söyledi erken kalktığım için benim kahvaltımı yapmam gerektiğini söyledi. bu kez böyle başladık bakalım denicem görücem sonuçu iyi olur inşallah ..

olur olur merak etme.Güzelce zayıflican Allahın izniyle

Selamun aleykumm
Ay bugun hava cok guzell disari cikasim varr...gec yapilan kahvaltinin ardindan ortalik toplama iside bitti koca kisisine disari cikalim diyom ayagi cekmiyomus filim izliyo aksamdan beri ben gideyim onada izin vermiyo puff...
aleykümselam. .. canım

Kiz o saatte ben daha yeni kahvalti yaptim ara ogun neki...

vallahi liste bu kez böyle bende daha önceleri geç yaptığım için kahvaltımı sonuçta pek istediğim gibi gelişmediği için itiraz etmedim açıkçası birde bu şekil deniyim ddm inşallah bu kez amaç kesin olur

Günaydın kızlar sabah 5 den beri ayaktayim mutfak dolapları indirdim suan çok pismanim pazar günü temizliği sevmiyorum ama işin büyük kısmı bitti herseyi de yikadim sayılır az eşya seviyorum ben bide kendi evim olursa mutfağı tamamen kendi zevkime göre yapcam kararlıyim

kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…