vallahi liste bu kez böyle bende daha önceleri geç yaptığım için kahvaltımı sonuçta pek istediğim gibi gelişmediği için itiraz etmedim açıkçası birde bu şekil deniyim ddm inşallah bu kez amaç kesin olur
amin canım hepbirlikte inşallahE hadi bakalım ins faydasini gorursun ve tez zamanda hedefine ulasirsin...
al bedende okadar. bende 9 yaşımdan beri annem alıştırmış iş yapmaya ellerimi kollarımı sakat ettim iş yapmaktan iki elimde kolumda sinir sıkışması var birinden amly oldum fayda yok aynı niye geçsinki çünkü iş yapmaya devam daha doğrusu yaptırıyorlar ev kalabalık çocuklar kim yapıcakCakill kolay gelsinn bende hic srvmiyom haftasonu temizlik yapmayi...imm hatta dusundumde ben artik temizlik yapmayi ve yemek yapmayi hic sevmiyorum galiba...
Kesinlikle katılıyorum gerçekten çok sıkıcı hayatlarımiz daha kolay olmalıCakill kolay gelsinn bende hic srvmiyom haftasonu temizlik yapmayi...imm hatta dusundumde ben artik temizlik yapmayi ve yemek yapmayi hic sevmiyorum galiba...
Ağır yasamlarda Erica yi seyrediyordum kadın 300 kilo ve yemesini durduramiyor ölecek artık o kadar kötü durumda. Doktor sordu zararlı olduğunu ve seni öldürdüğünü bile bile neden yiyorsun dedi. Dolaptan du den 1 tane kurabiye var eşim bitirmemis dolaba koymuş sabahın 5 inden beri o dolabı açıp kapatiyorum. Şimdi 1 kupa çay aldım kendime hala gidip gelip açıyorum biliyorum çayla çok lezzetli ama bana zarar. Neden inatla o kapıyı açıyorum bimiyorum. Sanırım bizim bunu çözmemiz gerek.Bugün laf olsun diye çips yedim çok üzgünüm şimdi hastayımda lezzet bile almadım onumde duruyodu ogulcuklarımdan kalanpişmanım
Evet canım neden kilo aldık biliyoruz neler kilo aldırır biliyoruz deli gibi zayıflamak istiyoruz ama gidip yine yiyoruz. İradesizmiyim diyorum sağlıklı lezettli şeylerde var . Pişmanım evet niye yedim ki tadbile almıyorum hastayım . Yapabilirsem spor yapıcam biraz. O kurabiyeye dokunma bence en iyisi evde sevdiğimiz ve yenmemesi gerekenleri bulındurmamakAğır yasamlarda Erica yi seyrediyordum kadın 300 kilo ve yemesini durduramiyor ölecek artık o kadar kötü durumda. Doktor sordu zararlı olduğunu ve seni öldürdüğünü bile bile neden yiyorsun dedi. Dolaptan du den 1 tane kurabiye var eşim bitirmemis dolaba koymuş sabahın 5 inden beri o dolabı açıp kapatiyorum. Şimdi 1 kupa çay aldım kendime hala gidip gelip açıyorum biliyorum çayla çok lezzetli ama bana zarar. Neden inatla o kapıyı açıyorum bimiyorum. Sanırım bizim bunu çözmemiz gerek.
Eşim yiyenlerden sabah spor yaptı şimdi çıktı arkadaşları ile geziyor adam fit hareketli benim gibi değil onun için de o hepsini yiyor. Ben dün akşam o Kurabiyeyi birakmazdim hepsini bitirirdim o 1 tanesi bıraktı mesela fazla dedi benim kafamda saplantı başladı. Yemeyecegim bugünü atlatirsam rahatlayacagim.Evet canım neden kilo aldık biliyoruz neler kilo aldırır biliyoruz deli gibi zayıflamak istiyoruz ama gidip yine yiyoruz. İradesizmiyim diyorum sağlıklı lezettli şeylerde var . Pişmanım evet niye yedim ki tadbile almıyorum hastayım . Yapabilirsem spor yapıcam biraz. O kurabiyeye dokunma bence en iyisi evde sevdiğimiz ve yenmemesi gerekenleri bulındurmamak
Dimi 1 tane kalmasın tabak bitsin vs vs bitirxez illaEşim yiyenlerden sabah spor yaptı şimdi çıktı arkadaşları ile geziyor adam fit hareketli benim gibi değil onun için de o hepsini yiyor. Ben dün akşam o Kurabiyeyi birakmazdim hepsini bitirirdim o 1 tanesi bıraktı mesela fazla dedi benim kafamda saplantı başladı. Yemeyecegim bugünü atlatirsam rahatlayacagim.
Takipteyim seni bırakmak yok hergün durtecem yemek keyfinin yerine başka bir haz bulmaliyiz ben onun arayisindayim yemeği kesince hayatımda büyük boşluk oluyor o boşluğu doldurmaliyimDimi 1 tane kalmasın tabak bitsin vs vs bitirxez illaama yedim diye salmıycam yok saycam devam edixem inşaAllah
Verelim artık imkansız bişey deil yapmalıyız
Yapacagindan eminim bırakmak yokHayırlı akşamlar
Vee yeniden sahalara dönüyorum, sabah 103 çıktımbaşladığım yere geri döndüm nerdeyse ama olsun. Milyonuncu kez niyet ettim, Allah muvaffak etsin inşallah.. Yarın okula yemek götüreceğim kaplarım bile hazır ilk hedefim cumaya kadar kaçamaksız gitmek... En azından kendim için bişeyler yaparak mutlu olmaya çalışacağım...
Çay kahve meyve fln atıstırmalık niyetine tüketiyorum. Çay hiç içmezdim diyetle hayatıma girdi güzel bi film varsa tokda olsam bişey yiyesim geliyo malesef. Bu ara ham muşmula ayva elma vs idare ediyorum. 2 gündür spor yapmadım ama çok sukur pişmanlık hissediyorum. Pişmanlık hissetmekte bu yolsa bi gelişme basarıcaz artık inş.Takipteyim seni bırakmak yok hergün durtecem yemek keyfinin yerine başka bir haz bulmaliyiz ben onun arayisindayim yemeği kesince hayatımda büyük boşluk oluyor o boşluğu doldurmaliyim
sağol canım inşallah hepimiz birlikte verelim bu pis kilolarıMutlu pazarlar,aileniz ve sevdiklerinizle beraber guzel geçirmeniz dilegiyle hepinize selamlar,sevgiler
Kış benim de modumu düşürüyor. Ama bugün guneş parlayinca daha bir mutlu oldum. Haftasonu ufak tefek kaçamaklar oldu ama telafi edilemeyecek gibi değil. İnsan haftaiçi hep dişarda olunca haftasonu evde tembellik yapasi geliyor,biraz da saliyorum. Benim çocuklarda buyuk olunca sağimdan solumdan çekuştiren olmuyo. Yavrulari küçük olanlara Allahtan guç kuvvet diliyorum.Rabbim butün yavrulara sağlıklı hayırlı omur versin.
@Arzuzuzuuu yeni nickin sana uğur getirsin inşallah .
bendeki de aynı sorun sürekli aklımda yemek çıldırıcam çocuklar yaptı beni böyle onlar doğurduğu günden beri şunu yapımı bunu yapımı yaptım onlarla bir oturdum yedim şimdide çıkmıyor aklımdan saat akşam üzeri 5 gibi işlerimi bitirip küçük oğlumla bana kapşonlu kaban almaya çarşıya geldik siyah aldım şişme mont çünkü beni en zayıf o gösteriyor sinir oldum ya 46 beden aldım allahım yarabbim yardım etsin irade gücü versin hepimize inşallah gitsin vücudumuzdan bu pis yağlarTakipteyim seni bırakmak yok hergün durtecem yemek keyfinin yerine başka bir haz bulmaliyiz ben onun arayisindayim yemeği kesince hayatımda büyük boşluk oluyor o boşluğu doldurmaliyim
Çöpe at gitsin ben öyle yapıyorumAğır yasamlarda Erica yi seyrediyordum kadın 300 kilo ve yemesini durduramiyor ölecek artık o kadar kötü durumda. Doktor sordu zararlı olduğunu ve seni öldürdüğünü bile bile neden yiyorsun dedi. Dolaptan du den 1 tane kurabiye var eşim bitirmemis dolaba koymuş sabahın 5 inden beri o dolabı açıp kapatiyorum. Şimdi 1 kupa çay aldım kendime hala gidip gelip açıyorum biliyorum çayla çok lezzetli ama bana zarar. Neden inatla o kapıyı açıyorum bimiyorum. Sanırım bizim bunu çözmemiz gerek.
Benim esimde çok gıcık bir lokma fazla yemez bırakır ye işte onu tabağını bitir dimi yok çok gelir diyor yemez gerçi 95 kilo ama boyu da uzun fit duruyorEşim yiyenlerden sabah spor yaptı şimdi çıktı arkadaşları ile geziyor adam fit hareketli benim gibi değil onun için de o hepsini yiyor. Ben dün akşam o Kurabiyeyi birakmazdim hepsini bitirirdim o 1 tanesi bıraktı mesela fazla dedi benim kafamda saplantı başladı. Yemeyecegim bugünü atlatirsam rahatlayacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?