- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
inşallah hepberaber canım benimArzuzuzuuu diyetisyene başlamışşın inşallah patır patır gider fazlalıklar
cakil80 kolay gelsin ben hiç sevmiyorum ya bu işleri
@Bonus geçmiş olsun
Ben de kolayi birakinca içmeye basladim tv karsisinda açık olarak iciyorum bu arada ciddi ciddi kola içmiyorum artık çok keyifliÇay kahve meyve fln atıstırmalık niyetine tüketiyorum. Çay hiç içmezdim diyetle hayatıma girdi güzel bi film varsa tokda olsam bişey yiyesim geliyo malesef. Bu ara ham muşmula ayva elma vs idare ediyorum. 2 gündür spor yapmadım ama çok sukur pişmanlık hissediyorum. Pişmanlık hissetmekte bu yolsa bi gelişme basarıcaz artık inş.
Amin inşallah ilk hedef 44 beden e düşmeksağol canım inşallah hepimiz birlikte verelim bu pis kiloları
bendeki de aynı sorun sürekli aklımda yemek çıldırıcam çocuklar yaptı beni böyle onlar doğurduğu günden beri şunu yapımı bunu yapımı yaptım onlarla bir oturdum yedim şimdide çıkmıyor aklımdan saat akşam üzeri 5 gibi işlerimi bitirip küçük oğlumla bana kapşonlu kaban almaya çarşıya geldik siyah aldım şişme mont çünkü beni en zayıf o gösteriyor sinir oldum ya 46 beden aldım allahım yarabbim yardım etsin irade gücü versin hepimize inşallah gitsin vücudumuzdan bu pis yağlar
Eşim gidip yine alıyor güya sakliyor nutellayi yeni bitirdi.Çöpe at gitsin ben öyle yapıyorum
Aynı yemez kendime eziyet edemem diyor, bense bitsin diye ugrasiyorumBenim esimde çok gıcık bir lokma fazla yemez bırakır ye işte onu tabağını bitir dimi yok çok gelir diyor yemez gerçi 95 kilo ama boyu da uzun fit duruyor
Bir ananasi 4 e boldum 4/1 yedim o kaç porsiyon oluyorMEYVE DEĞİŞİM LİSTESİ 1 porsiyon meyve miktarı
Elma 1 küçük boy
Muz yarım adet
Greyfurt yarım adet
Portakal 1 orta boy
Mandalina 1 büyük boy
Turunç 1 orta boy
Ayva 1/4 orta boy
Armut 1 orta boy
Üzüm 15 iri tane
Nar 1/2 küçük boy
Kavun 1/8 orta boy
Karpuz 1/8 orta boy
Kiraz 12 adet
Kivi 1 orta boy
Vişne 14 adet
Kayısı 3 adet
Şeftali 1 orta boy
Taze İncir 1 adet
Yeni dünya 6 adet
Yeşil erik 10 adet
Kırmızı erik 5 adet
Çilek 12 adet
Mango 1 küçük boy
Ananas 1 dilim
Greyfurt suyu 1 çay bardağı
Portakal suyu 1 çay bardağı
Nar suyu 1/3 su bardağı
Vişne suyu 1/3 su bardağı
Üzüm suyu 1/2 çay bardağı
Elma suyu 1/3 su bardağı
Kuru incir 1 adet
Kuru erik 5 adet
Kuru kayısı 3 adet
Kuru üzüm 1 çorba kaşığı
Hurma 3 adet
Trabzon hurması 1/2 adet
Kola zero içiyorum ama almamak lazım onuda mideyi büyütüyo ve su az içiriyor. Çay en iyisiBen de kolayi birakinca içmeye basladim tv karsisinda açık olarak iciyorum bu arada ciddi ciddi kola içmiyorum artık çok keyifli
Ben günde nerdeyse 5 litre iciyordum bağımlılık gibiydi mide elastik ilgini bozuyor. Genişlemesine neden oluyormuş. Istahimi azaltmadi ama kola ile beraber yediğim şeyleri kola olmayınca yemez oldum pizza cips gibiKola zero içiyorum ama almamak lazım onuda mideyi büyütüyo ve su az içiriyor. Çay en iyisi
Arvales nedirAmann menülere bakın ben yazsam destan olur birde üstüne bugün cips ve fıstık yedim 2 gündürde spor yok hasta olmasam çıkardım çıkamadım malesef yarın arveles içip etkisinde yürüycem inş. Yeme olayımıda azaltıcam inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?