canım napalım...biz çalışan bayanız hem evde hem işte olunca bünye dayanmıyor..ben açıkça söylüyorum..bana habersiz gelmeyin diyorum..bahanemde şu bir yere söz vermişimdir evde bulamassınız yada mesaiye kalırım kapıdan dönmeyin..bababaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evim dağınık hazırlıklı değilim dermiyim hiçççsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabkıss yakın olsan kadın konusunda yardımcı olurdum..ev işlerine giden akrabam var...ama ok uzaksın canım..ahh ahh canım seni çok iyi anlıyorum..bende aynı şeyleri yaşıyorum..arada bir temizliğe kadın alsan sende rahat edersin...ben kızkardeşimden yardım alıyorum...alt katımda oturuyor..sengözlerimebaksanab
bende evden getiriyorum yemeğimi..kollamasam uçacak...))
Sen şanslıymışsın. Benim de kızkardeşim yanımda kalıyo ama o da çok yoğun. Akşama kadar okulu var, haftasonları da çalışıyo. Ailem İstanbulda ben tekirdağda. Burdan kimseyi de tanımam. Kadın alsam, nasıl güvenicem, evde başında bekliicek vaktim de yok sonuçta. Geçen ay bi kere annemle teysem geldiler, 2 gün kaldılar ve sabahtan akşama temizlik yaparak anca evi adam ettiler düşün artık ohaoldumsmile
yok canım daha belli değil..bende musluklar açıldı..:gitme::gitme::gitme:tabi ona belli etmiyom...yağmurgözlü,bellimi oğlunun nereye gideceği...Sende başladımı heyecan..??
İnan ben bile heyecanlıyım...:)
Evet canım yalancı kaymayı bende yeni duydum..birde daha ufak olduğu için kaslarına hakim olamıyomuş..
Allah dermansız dert vermesin..Beni sadece daha ufak olduğu için gözlük olayını nasıl kullanırız diye çok evham etmiştim..Neyse şükür...
yok canım daha belli değil..bende musluklar açıldı..:gitme::gitme::gitme:tabi ona belli etmiyom...
canım napalım...biz çalışan bayanız hem evde hem işte olunca bünye dayanmıyor..ben açıkça söylüyorum..bana habersiz gelmeyin diyorum..bahanemde şu bir yere söz vermişimdir evde bulamassınız yada mesaiye kalırım kapıdan dönmeyin..bababaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evim dağınık hazırlıklı değilim dermiyim hiçççsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabkıss yakın olsan kadın konusunda yardımcı olurdum..ev işlerine giden akrabam var...ama ok uzaksın canım..
İstanbulda olsam zaten hiç sorun diil annişim pis bırakmaz evimi, bir de kayınvaldemin sürekli çağırdığı kadın da var. Ben de öyle diyorum valla, hatta eşim de öğrendi o da akrabalarına öyle tembihliyo. Benim zaten yok burda akrabam da onunkiler bazen biz kapıdayız deyip geliyodu. Eşim de senin dediğin gibi söyledi sonunda, ayıp oldu belki ama şimdi rahatım zemuszemus
Selam,
Bu günlerde çok yoğunum hep hastalıkla uğraşıyorum..Oğlumdan sonra kızımda hastalandı,sınavları başladı,çok yoğun..
Fır fırk dolanıyo bebelerim..Onun dışında tam 24 aylık oğlum,zaman zaman gözünde kayma farkediyodum.Sonra bi kaç kişiden daha duyunca dayanamadım artık bugün göz doktoruna götürdüm..Çok şükür bişeyi yokmuş..yalancı kayma dedi daktır amca...Nasıl rahatladım...
Citol yine uyuyo zaten.. herkes de onunla uyuyo mudur nedir? :hulya:
[QUOTE][/QUOTE]
ii akşamlar kızlar sizden bir isteğim var bana yardım edin haftaya cumartesi günü eşimin doğum günü ona çok güzel bir süpriz yapmak istiyorum kolay kolay unutamayacağı bişey olsun istiyorum neler yapabilirim bana yazın bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ve o gün haftasonu olduğu için evde nasıl kandırcamda dışarı göndercem onun içinde bişeyler söyleyin
GRİBAL ENFEKSİYON BUGÜN BENİ MAHVETTİ.Burun tıkalı baş ağrıyor. Gerçi ben hastalanayım çocuklar hastalanmasın diyorum .Razıyım.
Akşam yemeğinde tok tuttuğu için yine nohut yedim.
Evde tatlı var ; ancak yanına yaklaşmıyorum
geçmiş olsun canım bebelerin hastalığıda en zor iş
aynen öyle bende iyi bi oynadım üstüne ev temizledim ya uyumuş kalmışım bilmiyorumkismile
tatlım yanlızmı kutluyacaksın birileri olacakmı dışarıyada yollaman için bir bahane komşular gelicek felan desen
Sarmısak çayı koku yapıyor mu sabah sabah millete laf söyletmeyelim
Yaa arkadaşlar akşamları yemekten ziyade müsli yemek daha mı iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?