Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım napalım...biz çalışan bayanız hem evde hem işte olunca bünye dayanmıyor..ben açıkça söylüyorum..bana habersiz gelmeyin diyorum..bahanemde şu bir yere söz vermişimdir evde bulamassınız yada mesaiye kalırım kapıdan dönmeyin..bababaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evim dağınık hazırlıklı değilim dermiyim hiçççsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabkıss yakın olsan kadın konusunda yardımcı olurdum..ev işlerine giden akrabam var...ama ok uzaksın canım..
yok canım daha belli değil..bende musluklar açıldı..:gitme::gitme::gitme:tabi ona belli etmiyom...

[QUOTE][/QUOTE]
ii akşamlar kızlar sizden bir isteğim var bana yardım edin haftaya cumartesi günü eşimin doğum günü ona çok güzel bir süpriz yapmak istiyorum kolay kolay unutamayacağı bişey olsun istiyorum neler yapabilirim bana yazın bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ve o gün haftasonu olduğu için evde nasıl kandırcamda dışarı göndercem onun içinde bişeyler söyleyin

geçmiş olsun canım bebelerin hastalığıda en zor iş
Citol yine uyuyo zaten.. herkes de onunla uyuyo mudur nedir? :hulya:

aynen öyle bende iyi bi oynadım üstüne ev temizledim ya uyumuş kalmışım bilmiyorumkismile

tatlım yanlızmı kutluyacaksın birileri olacakmı dışarıyada yollaman için bir bahane komşular gelicek felan desen

GRıBAL ENFEKSıYON BUGÜN BENı MAHVETTı.Burun tıkalı baş ağrıyor. Gerçi ben hastalanayım çocuklar hastalanmasın diyorum .Razıyım.
Akşam yemeğinde tok tuttuğu için yine nohut yedim.
Evde tatlı var ; ancak yanına yaklaşmıyorum

cuma günü harekete başlayalım denmişti bekliyoruz herkes yapınca yazar böylece alışkanlığa dönüşür .

geçmiş olsun arkadaşım ayrıca tatlı için kutluyorum seni

Ben kilo çizelgesi yapmadım .Yapan arkadaşlar söyler mi motivasyona katkısı var mı yapalım mı(epey vakit alır bilmiyorum çünkü)

Halley teşekkürler .Ben iki gündür sıfır kaçamakla devam ediyorum.Bilmiyorum başka ne yapabiliriz

arkadaşlar sarımsaklı çayımı aksatmıyorum emin olun çok işe yarıyor 4 haftadır diyetteyim ilk 3 hafta elmasirkesi&sandaloz kullanmıştım ara verdim 1 haftadır sarımsak çayı içiyorum ilk haftalarda verdiğim kilonun nerdeyse iki katı çıkacak bu hafta karşımıza

bu günkü menüm kızlar

sabah
yumurta,peynirli
bir dilim ekmek
1 bardak süt tarçınlı

ara
kuru kayısı 1 tane
6 tane kuru üzüm
1 büyük ceviz

öğlen
orta boy tabakla domatesli bulgur pilavıbilmiyorumkismile
yoğurt

ara
yeşil çay

akşam
kendi hazırladığım muslı,yoğurt
2 kaşık pirinç pilavı

ara
yeşil çay

Sarmısak çayı koku yapıyor mu sabah sabah millete laf söyletmeyelim

Yaa arkadaşlar akşamları yemekten ziyade müsli yemek daha mı iyi olur

Yaa arkadaşlar akşamları yemekten ziyade müsli yemek daha mı iyi olur.
Yarın sabah işe gitmek istemiyorum .Sabah erkenden yola çıkmak gözümde büyüyor.

Yaa arkadaşlar akşamları yemekten ziyade müsli yemek daha mı iyi olur.
Yarın sabah işe gitmek istemiyorum .Sabah erkenden yola çıkmak gözümde büyüyor.
senağlama

yanlız kutlayacağız arkadaşım yani bir aksilik çıkmazsa öle düşünüyorum inanmazki haftasonları herkesin eşi evde oluyo

Sarmısak çayı koku yapıyor mu sabah sabah millete laf söyletmeyelim

Yaa arkadaşlar akşamları yemekten ziyade müsli yemek daha mı iyi olur

koku yapmıyor tatlım ,ben 1 aydır diyetteyim çoğu zaman akşamları musli yiyyorum eğer öğlen sevdiğim yemek varsa pilav gibi akşam yiyorum muslı,akşama güzel yemek varsa öğlen bide ben artık muslimi kendim yapıyorum ender saraç abimizin tarifi

O da nee hep aynı mesaj gelmiş nette bu gün sıkıntı var gibi burda.Herkese iyi akşamlar kaçayım bari.
kendimle dertleşir gibiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…