diyet bölümünde nasıl yapıldıgına dair topik varBen kilo çizelgesi yapmadım .Yapan arkadaşlar söyler mi motivasyona katkısı var mı yapalım mı(epey vakit alır bilmiyorum çünkü)
[QUOTE][/QUOTE]
ii akşamlar kızlar sizden bir isteğim var bana yardım edin haftaya cumartesi günü eşimin doğum günü ona çok güzel bir süpriz yapmak istiyorum kolay kolay unutamayacağı bişey olsun istiyorum neler yapabilirim bana yazın bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ve o gün haftasonu olduğu için evde nasıl kandırcamda dışarı göndercem onun içinde bişeyler söyleyin
agaç haa ne güldümm
Yeniden hoşgeldin..Bi daha küsme lütfen..
Bizim pazardaki maydanozlar ağaç gibi olucaklar yakında...yinede çok seviyor ve yiyorum...
Hoşgeldin aramıza..
kaydirigubbakcemile5
Hoşgeldin canım..
:mymeka: ne uyuması nan komşuyaa gezmeye gittim ayak üstü dolandım geldim cnm sıkıldı ewdeCitol yine uyuyo zaten.. herkes de onunla uyuyo mudur nedir? :hulya:
oldu cnmm kaç kilo nerelerden :roflol:selam benide zayıflatın kızlar sizleri okudukca acayip zayıflıyasım geldi 95 kiloyum
buda benim sevgili asistanımzayıflatalım canım.. hoşgeldin a.s. cuma günü sabah tartıl başla :) cuma listemiz hazırlanıyo.. Citol e özelden mesaj atarsın kilonu.. bi de cuma 1 gibi buralarda ol bak radyoya katılıcaz.. hayırlı uğurlu olsun bakalım niyetin.. zemuszemus
anlat biraz nasıl kilo aldın.. bu zamana kadar denedin mi vermeyi neler yaptın.. bi kilo özgeçmişini alalım :)
ay git kızz hep öle derlerrSelam,
Bu günlerde çok yoğunum hep hastalıkla uğraşıyorum..Oğlumdan sonra kızımda hastalandı,sınavları başladı,çok yoğun..
Fır fırk dolanıyo bebelerim..Onun dışında tam 24 aylık oğlum,zaman zaman gözünde kayma farkediyodum.Sonra bi kaç kişiden daha duyunca dayanamadım artık bugün göz doktoruna götürdüm..Çok şükür bişeyi yokmuş..yalancı kayma dedi daktır amca...Nasıl rahatladım...
Lannnn browniyi kim yedi kötükedihüso zaten karnım şiş oturuyorum demeyin öle kaka şeyler
Bir kase çorba büyük bi dilim ekmek yedim azcıkta bi kaç parça tavuk yedim :sinifsinif:
bu yediğimdne değilde geçen günlerde çok yediğimden sanırsam acayip şişim
GRİBAL ENFEKSİYON BUGÜN BENİ MAHVETTİ.Burun tıkalı baş ağrıyor. Gerçi ben hastalanayım çocuklar hastalanmasın diyorum .Razıyım.
Akşam yemeğinde tok tuttuğu için yine nohut yedim.
Evde tatlı var ; ancak yanına yaklaşmıyorum
ne yedim bugun
sabah kahvaltımı resimlemiştim saat 11 gibi aynından yedim
2.30 gibi bir parça ekmege patates koydum yedim
4 gibi komşuya geçtim çay içtik yanına kendi ekmek düründu
banada 1 dilim kedar ekmekle paynir yedim
5.30 gibi koca bir tabak çorba içtim 2 dilim ekmek yedim domates falan
lahmacum yaptırmış eşim akşam 6.00 da ondan yedim
yemicektima ma ne oldu birden herşeyi unuttum ve yedim
İyi akşamlar arkadaşlar.
Kimler var şu anda görünmüyor ama;olan olmayan herkesi öpüyorum.
Yediklerimi yazayım önce sonra sohpete devam ederiz.
SABAH: 1 dilim köy ekmeği,peynir,domates,maydonoz.
ARA: 1 kupa bitki çayı
ÖĞLEN: 1 Tabak ıspanak (kıymasız ve pirinçsiz),1 kase yoğurt,maydonoz
ARA: 2 galeta,biraz peynir,3 zeytin
AKŞAM: 3 köfte (yağsız kıymadan yapılma ve domates sosunda pişmiş),1 kase yoğurt,biraz acı biber turşusu,1 nescafe fincanı mısır.
ARA: Meyva yerim diye düşünüyorum.
ben sadece salatalardan alıcam o kadar
yanlız kutlayacağız arkadaşım yani bir aksilik çıkmazsa öle düşünüyorum inanmazki haftasonları herkesin eşi evde oluyo
yarın akşam yemeğe kalabalıkça misafirim var evet menüyü açıklıyorum şimdi plan yaptım
tarhana çorbası
sebzeli güveç
pirinç pilavı
yoğurtlu brokoli salatası
fındık lahmacun
marul salata
turşu
etimek tatlısı
nasıl olmuş yetişir işallah
bende gelebilirmiyim sizee :Saruboceq:
yarın akşam yemeğe kalabalıkça misafirim var evet menüyü açıklıyorum şimdi plan yaptım
tarhana çorbası
sebzeli güveç
pirinç pilavı
yoğurtlu brokoli salatası
fındık lahmacun
marul salata
turşu
etimek tatlısı
nasıl olmuş yetişir işallah
ıyi akşamlar YENACIĞIM;
Dietimin özelliği öğlenleri protein akşam sebze ve salata bazen ilave olarak yoğurt var.
Yanlış yapıyorum belki ama öğle ile akşam yemeklerinin yerini değiştiriyorum.Protein
daha uzun süre tok tutuyor.Abur cubur yememek için akşamları proteine ağırlık veriyorum
Gündüz işte oyalanmak daha kolay....
Hepinize iyi geceler diliyorum
Yarın görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?