- 3 Temmuz 2009
- 1.304
- 1.081
- 658
günaydın sevgili hanımlar, nasılsınız.
ii akşamlar kızlar sizden bir isteğim var bana yardım edin haftaya cumartesi günü eşimin doğum günü ona çok güzel bir süpriz yapmak istiyorum kolay kolay unutamayacağı bişey olsun istiyorum neler yapabilirim bana yazın bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ve o gün haftasonu olduğu için evde nasıl kandırcamda dışarı göndercem onun içinde bişeyler söyleyin
GRİBAL ENFEKSİYON BUGÜN BENİ MAHVETTİ.Burun tıkalı baş ağrıyor. Gerçi ben hastalanayım çocuklar hastalanmasın diyorum .Razıyım.
Akşam yemeğinde tok tuttuğu için yine nohut yedim.
Evde tatlı var ; ancak yanına yaklaşmıyorum
cuma günü harekete başlayalım denmişti bekliyoruz herkes yapınca yazar böylece alışkanlığa dönüşür .
Ben kilo çizelgesi yapmadım .Yapan arkadaşlar söyler mi motivasyona katkısı var mı yapalım mı(epey vakit alır bilmiyorum çünkü)
bence ne yap biliyomusun sevdigi yemekleri hazırla pasta yanınaa:
hepsini masaya diz hazırla
sonra bir güzel duş al
yeni iç çamaşırı al ama
şöle iç gıçıklayan cinsten olsun
güzel sexsicenede giyin makjaını yap kokuları sık
ölede karşıla
kendi için deger verilmiş özenle hazırlanmış bir masa ve kadın
daha ne ister bir erkek :jeyyar:
:mymeka: ne uyuması nan komşuyaa gezmeye gittim ayak üstü dolandım geldim cnm sıkıldı ewde:
buda benim sevgili asistanım
asistann kenara geç bakalım konuşcaklarım var :jeyyar:
bende gelebilirmiyim sizee :Saruboceq:
Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrr,lmaz:sen bugün lahmacun yedin zaten... klava:
Günaydııııınnnlaaarr....
kızlaaar bende durumlar çok kötü dün öğle yemeğinden sonra bi iştah patlaması:bbo: birden bire noldu anlamadım bugünü böyle geçiştireyim dedim eve gidince de dayanamadım yedim :bbo: ve sırada en kötüsü tam yatcam bi açlık hissi birden bire sanki açlıktan ölcem gibi oturdum patates salatası ve poğaça yedim üstüne de uyudum:1shok:delikafadulden bugün de dünkü gibiyim feci bi iştah var ve dur diyemiyorum :1no2: noluyo yaa süper gidiyodum delircem
şimdi hepiniz kızcaksınız yeme dayan diceksiniz biliyorum ama olmuyooo mafoldumbenmafoldumben bide yarın cumaa ooooff ulen ooooofmafoldumben
Selam,
Bu günlerde çok yoğunum hep hastalıkla uğraşıyorum..Oğlumdan sonra kızımda hastalandı,sınavları başladı,çok yoğun..
Fır fırk dolanıyo bebelerim..Onun dışında tam 24 aylık oğlum,zaman zaman gözünde kayma farkediyodum.Sonra bi kaç kişiden daha duyunca dayanamadım artık bugün göz doktoruna götürdüm..Çok şükür bişeyi yokmuş..yalancı kayma dedi daktır amca...Nasıl rahatladım...
Canım geçmiş olsun, çocuklar maalesef güle benzer, bir açar, bir solarlar.Öptüm seni
Hoşgeldin aramıza..
Hoşgeldin canım, hayırlı kilo vermeler inşallah.
Günaydııııınnnlaaarr....
kızlaaar bende durumlar çok kötü dün öğle yemeğinden sonra bi iştah patlaması:bbo: birden bire noldu anlamadım bugünü böyle geçiştireyim dedim eve gidince de dayanamadım yedim :bbo: ve sırada en kötüsü tam yatcam bi açlık hissi birden bire sanki açlıktan ölcem gibi oturdum patates salatası ve poğaça yedim üstüne de uyudum:1shok:delikafadulden bugün de dünkü gibiyim feci bi iştah var ve dur diyemiyorum :1no2: noluyo yaa süper gidiyodum delircem
şimdi hepiniz kızcaksınız yeme dayan diceksiniz biliyorum ama olmuyooomafoldumbenmafoldumben bide yarın cumaa ooooff ulen ooooofmafoldumben
Canım ara ara oluyor böyle şeyler, ben çok güzel kilo vermiştim.Şimdi verdiğim kiloları hemen hemen geri aldım, yüzümde yok topiğe girmeye ama sizlerle sohbet ediyorum ne yapayım, hayırlşısı olsun inşallah.
ama bak bugün farklı.. bugünü değişiminin ilk günü yapabilirsin.. yemişsin olmuş boşver hepimiz yaptık.. bugün spora başlıyoruz.. sırf bunun etkilerini görmek için yeme işini bi hale yola koyarsın canım.. ben de geçen hafta tartıda fazla çıktım en az iki hafta kaybettim bu hafta 103,5 olmam gerekiyordu ama sanırım bu imkansız ama olsun.. bak farklı diyetler dene.. canın sıkılırsa.. diyet listeleri konusunda binbir çeşidi var.. ben her hafta başkasını yapıcam.. bünyeyi de şaşırtmak lazım di mi ama.. hadi lütfen.. istemezsen bildirim yapma yarın.. haftaya yaparsın... ama sen bak kilona.. akşama kadarda şu egzersiz programı halledelim topikte buralarda ol.. hadi toparlan :teselli: olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile
Canım ara ara oluyor böyle şeyler, ben çok güzel kilo vermiştim.Şimdi verdiğim kiloları hemen hemen geri aldım, yüzümde yok topiğe girmeye ama sizlerle sohbet ediyorum ne yapayım, hayırlşısı olsun inşallah.
mirmirmirmir temamHayırrrrrrrrrrrrrrrrrrr,lmaz:sen bugün lahmacun yedin zaten... klava:
Günaydııııınnnlaaarr....
şimdi hepiniz kızcaksınız yeme dayan diceksiniz biliyorum ama olmuyooomafoldumbenmafoldumben bide yarın cumaa ooooff ulen ooooofmafoldumben
mirmirmirmir temam
amnnn boş ver kızz yee
can bagazdan gelirmiş..
şimdi kol hareketlerini ben yaptım
karın hareketinide sık sık yapıcam
zahmetsiz baya beeeehhhhh
bu ara erkezede selamlar ve günaydınlarr
bende sabah temizligimi aptım
koca bir kase çorba ve 2 dilim ekmeklede kahvaltımıe ttim saat 10 gibi
az öncede yeşil çay içtim kaydirigubbakcemile2
Günaydııııınnnlaaarr....
günaydın sevgili hanımlar, nasılsınız.
günaydın fıstık hanımlar...
mirmirmirmir temam
amnnn boş ver kızz yee
can bagazdan gelirmiş..
Günaydın canım.Şeniz
CıTOOOOLLLLLLLL can boğazdan gelmiyor ÇIKIYOR canım:roflol::roflol::roflol:.Böyle şeyler deyip bizi yoldan çıkarma.Zaten yoldan çıkmaya müsaitim.....
mirmirmirmir temam
amnnn boş ver kızz yee
can bagazdan gelirmiş..
böyle de yeme demekten beter hee vicdan azabı çekiyo insan...:kedi: ne deseniz olmuyo hee bende bi garibim delikafadulden
ben de bu akşam yapıcam hepsini.. dans bile edicem :dance: ay ne komik ben hiç etmem ki :kedi:
sen ne konuşcaktın benle eyvahedigeldismile
ya candy pilates mi yapsak ki:uhm: aman bee sabahtan beri okuyorum spordu egzersizdi koşu bandıydı bisikletti hepsi birbirine girdi anasını satimklava:
Kendine kızma.Bedenimiz bazen bu isyanı yaşıyor:sinifsinif:.Hepimizde olduğuna göre bunu dönem dönem yaşamak doğal gibi geliyor bana.Üstelik dünyanın kilosunu vermişken geri kalanı için üzülmene gerek yok;çünkü büyük bir başarı yaratmışsın. 32 kilo vermek her babayiğidin harcı değil.Şu an yaşadığının geçici bir durum olduğunu bil ama fazla uzatmamak ta biraz senin elinde.Bu gün bence toparlanacaksın...Moral bozmak yok.....
.....[/COLOR][/I]
çooook teşekkür ederim...:1hug: toparlıcam inşallah söz...:kedi:[/FONT][/B]
böyle de yeme demekten beter hee vicdan azabı çekiyo insan...:kedi: ne deseniz olmuyo hee bende bi garibim delikafadulden
ya candy pilates mi yapsak ki:uhm: aman bee sabahtan beri okuyorum spordu egzersizdi koşu bandıydı bisikletti hepsi birbirine girdi anasını satimklava:
Kimse katılmıyor mu mafoldumben
Günaydın güzeller .Rahatsızlık arttı işe gidemedim..
Sabah bir bardak süt içtim.
11.00 gibi tam buğday ekmeğine tost sebze şekersiz çay
Netin başında yazılanları okuyorum
bENİM İŞYERİNDE bİLGİSAYARIMDA SES DÜZENİ YOK CANIM.Kimse katılmıyor mu mafoldumben
Kendine kızma.Bedenimiz bazen bu isyanı yaşıyor:sinifsinif:.Hepimizde olduğuna göre bunu dönem dönem yaşamak doğal gibi geliyor bana.Üstelik dünyanın kilosunu vermişken geri kalanı için üzülmene gerek yok;çünkü büyük bir başarı yaratmışsın. 32 kilo vermek her babayiğidin harcı değil.Şu an yaşadığının geçici bir durum olduğunu bil ama fazla uzatmamak ta biraz senin elinde.Bu gün bence toparlanacaksın...Moral bozmak yok.....
Günaydın benim canım YURDUŞUM
Günaydın BEYZUS'um canım,
COLOR="Blue"]MUUUCCCCCKK[/COLOR]
Günaydın YAĞMURGÖZLÜM..Şeniz
mirmirmirmir temam
amnnn boş ver kızz yeeGünaydın canım.Şeniz
can bagazdan gelirmiş..
CİTOOOOLLLLLLLL can boğazdan gelmiyor ÇIKIYOR canım:roflol::roflol::roflol:.Böyle şeyler deyip bizi yoldan çıkarma.Zaten yoldan çıkmaya müsaitim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?