Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

o uyurken hazırlanabilirsin.. uyandığında süpriz olur.. sessiz sessiz yap hazırlığını..

ben tatlıyı kendim yaptım akşam akşam millet yedi ben de sabah kahvaltı da yedim aklinialirimsmile

cuma günü harekete başlayalım denmişti bekliyoruz herkes yapınca yazar böylece alışkanlığa dönüşür .

evet canım bu cuma harekete geçiyoruz kaydirigubbakcemile3 inşallah herkes katılır bize.. egzersiz hareketleri ve yürüyüş.. ben her akşam yapıcam ama herkes kendi saatine göre ayarlar tabi.. bi de buraya ne yaptık ne yapmadık yazarız.. ben pek bişey yapamam ama olduğu kadar artık..

Ben kilo çizelgesi yapmadım .Yapan arkadaşlar söyler mi motivasyona katkısı var mı yapalım mı(epey vakit alır bilmiyorum çünkü)

yapması çok kolay değiştirmesi daha kolay.. yap bence..çizelge imleci kaydıkça aşağılara çok keyifli oluyo zemuszemus

bak bu da iyi fikir CADIARZU

:mymeka: ne uyuması nan komşuyaa gezmeye gittim ayak üstü dolandım geldim cnm sıkıldı ewde:

aha yedim yine tokadı ohaoldumsmile

buda benim sevgili asistanım
asistann kenara geç bakalım konuşcaklarım var :jeyyar:

hımmmm.. ne ola ki.. neyse burdayım geldim.. benneyaptımki
kesin kovcak beni eyvahedigeldismile

bende gelebilirmiyim sizee :Saruboceq:

Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrr,lmaz:sen bugün lahmacun yedin zaten...klava:

:roflol: :roflol: :roflol:

ama bak bugün farklı.. bugünü değişiminin ilk günü yapabilirsin.. yemişsin olmuş boşver hepimiz yaptık.. bugün spora başlıyoruz.. sırf bunun etkilerini görmek için yeme işini bi hale yola koyarsın canım.. ben de geçen hafta tartıda fazla çıktım en az iki hafta kaybettim bu hafta 103,5 olmam gerekiyordu ama sanırım bu imkansız ama olsun.. bak farklı diyetler dene.. canın sıkılırsa.. diyet listeleri konusunda binbir çeşidi var.. ben her hafta başkasını yapıcam.. bünyeyi de şaşırtmak lazım di mi ama.. hadi lütfen.. istemezsen bildirim yapma yarın.. haftaya yaparsın... ama sen bak kilona.. akşama kadarda şu egzersiz programı halledelim topikte buralarda ol.. hadi toparlan :teselli: olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:

inşallah şekerim dikkat etmeye çalışcam bugün de ama zor gibi görünüyoboshayallersmile yarın yaparım ya inşallah kilo bildirimi bişi olmaz fazla çıksam da ders olur banaklava: ahhhh 80 ler :asigim: hıı bu arada anca akşam ayarlayabiliriz o spor işini çünkü ben ara ara bakabiliyorum işteyim ya...

estfrllah niye yüzün olmasın.... kilo bu alırız veririz ekonomiye can veririz bişicikler olmaz vercez inşallah hep birlikteopuyorumnanaktan sakın sıkma canını bak bende bunalımdayım yiyorum ama yüzsüzlük diz boyu hiç çekiniyo muyum aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

yağmurgozlu;
Günaydınnn ablacım muuuuaaaahhh...

Son düzenleme:
ben videoyu inceledim.. http://video.mynet.com/baby85_09/evde-egzersiz/310450/

hoş göründü gözüme benim.. yapabilirim bunları dedim.. yazdım ajandama neler yapılacağını..

1.hafta

15. dk ev temizliği
12 tane merdiven inip çıkma
15 kez karın egzersizi (karnımızı içe çekip 2 sn tutup bırakıyoruz.)
5 dakika :dance: :dance:

2. Hafta

30 dk ev temizliği
24 tane merdiven inip çıkma
30 kez karın egzersizi
10 dakika :dance: :dance:

3. Hafta

45. dk ev temizliği
36 tane merdiven inip çıkma
45 kez karın egzersizi
15 dakika :dance: :dance:

2. Hafta

60. dk ev temizliği
48 tane merdiven inip çıkma
60 kez karın egzersizi
20 dakika :dance: :dance:

sonra 4. haftadaki sürede sabitleriz..

bi de egzersizler var klasik video da izlersiniz..

ben diyorum ki bu yukarıdaki egzersizleri hepimiz yapalım diğer klasik egzersizleri istemeyen yapmasın yani onu şart koşmayalım..

hadi birlik olup harekete geçelim zemuszemus

Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrr,lmaz:sen bugün lahmacun yedin zaten...klava:
mirmirmirmir temam
amnnn boş ver kızz yee
can bagazdan gelirmiş..

şimdi kol hareketlerini ben yaptım
karın hareketinide sık sık yapıcam
zahmetsiz baya beeeehhhhh

bu ara erkezede selamlar ve günaydınlarr
bende sabah temizligimi aptım
koca bir kase çorba ve 2 dilim ekmeklede kahvaltımıe ttim saat 10 gibi
az öncede yeşil çay içtim kaydirigubbakcemile2

ben de bu akşam yapıcam hepsini.. dans bile edicem :dance: ay ne komik ben hiç etmem ki :kedi:

sen ne konuşcaktın benle eyvahedigeldismile

Kendine kızma.Bedenimiz bazen bu isyanı yaşıyor:sinifsinif:.Hepimizde olduğuna göre bunu dönem dönem yaşamak doğal gibi geliyor bana.Üstelik dünyanın kilosunu vermişken geri kalanı için üzülmene gerek yok;çünkü büyük bir başarı yaratmışsın. 32 kilo vermek her babayiğidin harcı değil.Şu an yaşadığının geçici bir durum olduğunu bil ama fazla uzatmamak ta biraz senin elinde.Bu gün bence toparlanacaksın...Moral bozmak yok.....
günaydın sevgili hanımlar, nasılsınız.

Günaydın benim canım YURDUŞUM MUUUCCCCCKK
günaydın fıstık hanımlar...

Günaydın YAĞMURGÖZLÜM..Şeniz

Son düzenleme:

çooook teşekkür ederim...:1hug: toparlıcam inşallah söz...:kedi:
[/B]

Günaydın güzeller .Rahatsızlık arttı işe gidemedim..
Sabah bir bardak süt içtim.
11.00 gibi tam buğday ekmeğine tost sebze şekersiz çay
Netin başında yazılanları okuyorum

böyle de yeme demekten beter hee vicdan azabı çekiyo insan...:kedi: ne deseniz olmuyo hee bende bi garibim delikafadulden

evet valla ya.. Citol de yani kaydirigubbakcemile3

ya candy pilates mi yapsak ki:uhm: aman bee sabahtan beri okuyorum spordu egzersizdi koşu bandıydı bisikletti hepsi birbirine girdi anasını satim klava:

valla pilatesi bilmiyom ki bilmiyorumkismile ben ebru şallıya gıcığım yapmam onu :dilcikar:

Akşam yemeğe ne yapacaksınız fikir verin .Pişirmek için aklıma hiç bir şey gelmiyor.
Hareket yapıyoruz değilmi ben şimdi netin başında karnımı çekip bırakıyorum karnımız sarkmasın
Kilolu bir tanıdık bu karın çekip bırakmayla sarkmadan karnı toparladı.Tabi günde 100 taneden fazla yapmış .

Kimse katılmıyor mu mafoldumben
bENİM İŞYERİNDE bİLGİSAYARIMDA SES DÜZENİ YOK CANIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…