- 3 Temmuz 2009
- 1.304
- 1.081
- 658
Geçmiş olsun yaaa.... Allah acil şifalar versin... dikkat edin kendinize...:1hug:Günaydın güzeller .Rahatsızlık arttı işe gidemedim..
Sabah bir bardak süt içtim.
11.00 gibi tam buğday ekmeğine tost sebze şekersiz çay
Netin başında yazılanları okuyorum
Şekercim robot değiliz ya o kadar olacak .Önemli olan kaçtı bir kere deyip devamını getirmemen.
evet valla ya.. Citol de yani kaydirigubbakcemile3
valla pilatesi bilmiyom ki bilmiyorumkismile ben ebru şallıya gıcığım yapmam onu :dilcikar:
candy ben buldum napcamızı... katılmak isteyen arkadaşlar da katılsın... şu callanetics e taktım ben kafayı 21 günde inanılmaz değişim diyo herkes 6 gün yapıp 1 gün dinlencekmişiz ama 2 günden fazla ara vermek yok kesinlikle o zaman 21 günlük prog.a baştan başlamak gerekiyomuş... acayip sıkılaştırıyomuş hacı bi deneyelim bunu aklinialirimsmile çıkabildiğimiz kadar da yürüyüşe çıkarız hııı ne dersiniz??
ebruyu da indiriyorum bi bakiim beğenirsem onu yaparım belki :)
kız ne konuşcamm yanındaki igadeye baksanaben de bu akşam yapıcam hepsini.. dans bile edicem :dance: ay ne komik ben hiç etmem ki :kedi:
sen ne konuşcaktın benle eyvahedigeldismile
Kendine kızma.Bedenimiz bazen bu isyanı yaşıyor:sinifsinif:.Hepimizde olduğuna göre bunu dönem dönem yaşamak doğal gibi geliyor bana.Üstelik dünyanın kilosunu vermişken geri kalanı için üzülmene gerek yok;çünkü büyük bir başarı yaratmışsın. 32 kilo vermek her babayiğidin harcı değil.Şu an yaşadığının geçici bir durum olduğunu bil ama fazla uzatmamak ta biraz senin elinde.Bu gün bence toparlanacaksın...Moral bozmak yok.....
Günaydın benim canım YURDUŞUM MUUUCCCCCKK
Günaydın YAĞMURGÖZLÜM..Şeniz
tmm ablaa :kedi:mirmirmirmir temam
amnnn boş ver kızz yee
can bagazdan gelirmiş..
Günaydın canım.Şeniz
CİTOOOOLLLLLLLL can boğazdan gelmiyor ÇIKIYOR canım:roflol::roflol::roflol:.Böyle şeyler deyip bizi yoldan çıkarma.Zaten yoldan çıkmaya müsaitim.....
nan yapıcam ben dedimya sempatiksalakcinnikimse egzersizlerimizle ilgili bişey demiyo.. :çok üzgünüm:
yapmicaksınız da yapmıyoruz deyin :dilcikar:
bn o hareketi yapıyorum amaAkşam yemeğe ne yapacaksınız fikir verin .Pişirmek için aklıma hiç bir şey gelmiyor.
Hareket yapıyoruz değilmi ben şimdi netin başında karnımı çekip bırakıyorum karnımız sarkmasın
Kilolu bir tanıdık bu karın çekip bırakmayla sarkmadan karnı toparladı.Tabi günde 100 taneden fazla yapmış .
alt kısık bölümüme her yapışımda degişik bir agrı giriyo
sanki regl dönemi agrısını hatırlatıyo
sonra hemen geçiyo ama
Geçmiş olsun yaaa.... Allah acil şifalar versin... dikkat edin kendinize...:1hug:
muuuuuaaaaaahhhhh opuyorumnanaktan valla hepiniz iyi ki varsınız yaa...:kedi:
candy ben buldum napcamızı... katılmak isteyen arkadaşlar da katılsın... şu callanetics e taktım ben kafayı 21 günde inanılmaz değişim diyo herkes 6 gün yapıp 1 gün dinlencekmişiz ama 2 günden fazla ara vermek yok kesinlikle o zaman 21 günlük prog.a baştan başlamak gerekiyomuş... acayip sıkılaştırıyomuş hacı bi deneyelim bunu aklinialirimsmile çıkabildiğimiz kadar da yürüyüşe çıkarız hııı ne dersiniz??
çok sıkıcı ya ben yapamam leslie ile yürümeye başlasam keşkee
eyvahedigeldismile
3 patlıcanım ve az kıymam var
neydi alinazıkmi hnükar begendimi
işte ondan yapıcam
birde 4 kabagım var onuda yemegini yapıcam
Ayy onun içine pişmesine yakın biras da pirinç at süper oluyo ööle kayınvaldem yapıyo çok seviyorum
Benimde 4 kabağım vardı..Şimdi onu küçük küçük doğradım..Zeytinyağında soğanı kavurdum.dün kahvaltıdan artan az domatesi ve kabakları ekledim..Tuz,karabiber,pulbiber..Pişiyo ve çok nefis kokuyor..Hiiç su eklemedim..
Komşum uğradı kahve içmeye,Nilüfer ne bu böyle bu kadar güzel kokuyo diyo..:)))
Pişince yooluycam sana merak etme dedimm..yiyip yiyip kilo alamayanlardan kendisi.. :dilcikar:
:dilcikar:
mis gibi koktu kıss topiği sardı koku...göz hakkımı isterim...)) çok severim de...
Benimde 4 kabağım vardı..Şimdi onu küçük küçük doğradım..Zeytinyağında soğanı kavurdum.dün kahvaltıdan artan az domatesi ve kabakları ekledim..Tuz,karabiber,pulbiber..Pişiyo ve çok nefis kokuyor..Hiiç su eklemedim..
Pişince yooluycam sana merak etme dedimm..yiyip yiyip kilo alamayanlardan kendisi.. :dilcikar:
Ayy onun içine pişmesine yakın biras da pirinç at süper oluyo ööle kayınvaldem yapıyo çok seviyorum
benim annemde pirinçli yapar...bayılırımmm...)) yok anacım bizde bu boğaz varken....zorrrrrrrrrr kadının 4 kabağına bile sulandık...))
mis gibi koktu kıss topiği sardı koku...göz hakkımı isterim...)) çok severim de...
benim annemde pirinçli yapar...bayılırımmm...)) yok anacım bizde bu boğaz varken....zorrrrrrrrrr kadının 4 kabağına bile sulandık...))
selam bayanlar. çok yoğunum bu aralar pek uğrayamıyorum diyeti de pek salladığım yok bu koşturmacada. bu hafta 1 kg vericem demiştim ama ı-ıh olmayacak maalesef.
hepinize sevgiler.
kız nerdesin sen.. bayanssulusmile
kilo bildiriminde buralarda olsana becerebilirsek radyoya katılıcaz. bonus ve nur dj lik yapacaklar bize kaydirigubbakcemile2
[QUOTE=dilenciii;12183731]selam bayanlar. çok yoğunum bu aralar pek uğrayamıyorum diyeti de pek salladığım yok bu koşturmacada. bu hafta 1 kg vericem demiştim ama ı-ıh olmayacak maalesef.
hepinize sevgiler.
:roflol:mis gibi koktu kıss topiği sardı koku...göz hakkımı isterim...)) çok severim de...
:roflol:
ben de yapcam.. :ecrin_bebek: haftasonu yaparım zemuszemus
bu arada pantolonlarımı yine daraltmaya götürdüm zemuszemus
selam bayanlarrr nasılsınız :))
1 ay oldu işten çıkalı çok fena bi durum dayım napcam bilemiyorum kilolar yapısdı ama incelme var yüzüyorum haftada iki gün :))) oda olmasa zaten alıp gdicem heralde
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
selam bayanlar. çok yoğunum bu aralar pek uğrayamıyorum diyeti de pek salladığım yok bu koşturmacada. bu hafta 1 kg vericem demiştim ama ı-ıh olmayacak maalesef.
hepinize sevgiler.
adam akıllı bi sen vardın ( bi kaç kişi daha var tabi)
senide kaybettik
hayırlı ugurlu olsun sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?