Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın güzeller .Rahatsızlık arttı işe gidemedim..
Sabah bir bardak süt içtim.
11.00 gibi tam buğday ekmeğine tost sebze şekersiz çay
Netin başında yazılanları okuyorum
Geçmiş olsun yaaa.... Allah acil şifalar versin... dikkat edin kendinize...:1hug:
Şekercim robot değiliz ya o kadar olacak .Önemli olan kaçtı bir kere deyip devamını getirmemen.

muuuuuaaaaaahhhhh opuyorumnanaktan valla hepiniz iyi ki varsınız yaa...:kedi:

evet valla ya.. Citol de yani kaydirigubbakcemile3

valla pilatesi bilmiyom ki bilmiyorumkismile ben ebru şallıya gıcığım yapmam onu :dilcikar:

candy ben buldum napcamızı... katılmak isteyen arkadaşlar da katılsın... şu callanetics e taktım ben kafayı 21 günde inanılmaz değişim diyo herkes 6 gün yapıp 1 gün dinlencekmişiz ama 2 günden fazla ara vermek yok kesinlikle o zaman 21 günlük prog.a baştan başlamak gerekiyomuş... acayip sıkılaştırıyomuş hacı bi deneyelim bunu aklinialirimsmile çıkabildiğimiz kadar da yürüyüşe çıkarız hııı ne dersiniz??

ebruyu da indiriyorum bi bakiim beğenirsem onu yaparım belki :)

Son düzenleme:

valla o zaman biz kesin iki gün dinleniriz.. :roflol: ne uyuşuk topiğiz ya kaydirigubbakcemile3

ben ona bi bakayım bilmiyorum onu ben.. bilmiyorumkismile

ebruyu yapmam :dilcikar:

ben de bu akşam yapıcam hepsini.. dans bile edicem :dance: ay ne komik ben hiç etmem ki :kedi:

sen ne konuşcaktın benle eyvahedigeldismile
kız ne konuşcamm yanındaki igadeye baksana
ölesinee sapıklık yaptım az :roflol:
sende iki gündür ne konuşcam diyemi bekliyosun

3 patlıcanım ve az kıymam var
neydi alinazıkmi hnükar begendimi
işte ondan yapıcam

birde 4 kabagım var onuda yemegini yapıcam

bununla uğraşılmaz ya.. hem evde kendibaşımıza yapamayız ki sakatlık çıkar.. ama ankarada varmış sen git istersen.. bizim buralara uğramaz öyle şeyler boshayallersmile

3 patlıcanım ve az kıymam var
neydi alinazıkmi hnükar begendimi
işte ondan yapıcam

birde 4 kabagım var onuda yemegini yapıcam

Benimde 4 kabağım vardı..Şimdi onu küçük küçük doğradım..Zeytinyağında soğanı kavurdum.dün kahvaltıdan artan az domatesi ve kabakları ekledim..Tuz,karabiber,pulbiber..Pişiyo ve çok nefis kokuyor..Hiiç su eklemedim..
Komşum uğradı kahve içmeye,Nilüfer ne bu böyle bu kadar güzel kokuyo diyo..:)))

Pişince yooluycam sana merak etme dedimm..yiyip yiyip kilo alamayanlardan kendisi.. :dilcikar:

:dilcikar:

Ayy onun içine pişmesine yakın biras da pirinç at süper oluyo ööle kayınvaldem yapıyo çok seviyorum

mis gibi koktu kıss topiği sardı koku...göz hakkımı isterim...)) çok severim de...
Ayy onun içine pişmesine yakın biras da pirinç at süper oluyo ööle kayınvaldem yapıyo çok seviyorum

benim annemde pirinçli yapar...bayılırımmm...)) yok anacım bizde bu boğaz varken....zorrrrrrrrrr kadının 4 kabağına bile sulandık...))

benim annemde pirinçli yapar...bayılırımmm...)) yok anacım bizde bu boğaz varken....zorrrrrrrrrr kadının 4 kabağına bile sulandık...))

:roflol:

ben de yapcam.. :ecrin_bebek: haftasonu yaparım zemuszemus

bu arada pantolonlarımı yine daraltmaya götürdüm zemuszemus

Son düzenleme:

Evet öylede yapıyorum ben,maksat hafif olması için şeyettim..:))
yerimseniben

Çok haklısın vallahi..:roflol::roflol:

selam bayanlarrr nasılsınız :))
1 ay oldu işten çıkalı çok fena bi durum dayım napcam bilemiyorum kilolar yapısdı ama incelme var yüzüyorum haftada iki gün :))) oda olmasa zaten alıp gdicem heralde

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
selam bayanlar. çok yoğunum bu aralar pek uğrayamıyorum diyeti de pek salladığım yok bu koşturmacada. bu hafta 1 kg vericem demiştim ama ı-ıh olmayacak maalesef.

hepinize sevgiler.

selam bayanlar. çok yoğunum bu aralar pek uğrayamıyorum diyeti de pek salladığım yok bu koşturmacada. bu hafta 1 kg vericem demiştim ama ı-ıh olmayacak maalesef.

hepinize sevgiler.

kız nerdesin sen.. bayanssulusmile

kilo bildiriminde buralarda olsana becerebilirsek radyoya katılıcaz. bonus ve nur dj lik yapacaklar bize kaydirigubbakcemile2

[QUOTE=dilenciii;12183731]selam bayanlar. çok yoğunum bu aralar pek uğrayamıyorum diyeti de pek salladığım yok bu koşturmacada. bu hafta 1 kg vericem demiştim ama ı-ıh olmayacak maalesef.

hepinize sevgiler.[/QUOTE]

bacımm nerelerdesin yahu özledik valla hee...olumunekankayizsmile
sorma bende de durum öyle diyet miyet hak getire 2 gündür alsanaalsanasmile

kız nerdesin sen.. bayanssulusmile

kilo bildiriminde buralarda olsana becerebilirsek radyoya katılıcaz. bonus ve nur dj lik yapacaklar bize kaydirigubbakcemile2

ödevleri falan yüklediler bize ya sunumdan sunuma koşuyoruzkafamçokkarıştı radyo madyo gelmez bana takılın siz-tatlicadiarzu- o saatlerde okulda olurum. güzel kilo da veremedim zaten.senin de dediğin gibi benim listemdeki hedefimleri de sarktı bi kaç hafta olmazsa sonra toparlanmıyo.:umursamaz:

[QUOTE=dilenciii;12183731]selam bayanlar. çok yoğunum bu aralar pek uğrayamıyorum diyeti de pek salladığım yok bu koşturmacada. bu hafta 1 kg vericem demiştim ama ı-ıh olmayacak maalesef.

hepinize sevgiler.

bacımm nerelerdesin yahu özledik valla hee...olumunekankayizsmile
sorma bende de durum öyle diyet miyet hak getire 2 gündür alsanaalsanasmile
[/QUOTE]

sağol tatlım:asigim: şööle bi baktım aburcuburları indirmişsin mideye al sanaa:mymeka: 2 li rakamlara geçer geçmez ne bu gevşemeler bakayım.

millet yazın diyet yapar ben de yazın yapamam. sürekli gezmek dışarda olmak isterim dışarda yerim falan derken bi türlü olmaz. kışın yap pırasanı otur aşağı. allahtan daha önce başlamışım vallasırnaşık şey

bende öyle yaparıma ama salçada katarım tabi suda eklerimaz
millet nasıl susuz yemek pişirir bilmem benimki daha 2.dakkadan yanar boshayallersmile

yeyip yeyip inkar eden arkadaşınada bol selamlar aklinialirimsmile
prasaya muhakkak katarım pirinç ama bugun tesadüf gördüm pirinç atıldıgını nette denemek lazım bi

ben de yapcam.. :ecrin_bebek: haftasonu yaparım zemuszemus

bu arada pantolonlarımı yine daraltmaya götürdüm zemuszemus
sanırım bizim pantolaonlardan başlangıç ve hedef kilomuz arasında bir kişiyi daha giydirir:kedi: bu smilede bayılıyorum ellerinini ne güzel kapatıyo gözüne :kedi:
ewet uzun süredir listede izinlisin
dönmeyi düşünüyousun
almamış olman çok güzel

hepinize sevgiler.

adam akıllı bi sen vardın ( bi kaç kişi daha var tabi)
senide kaybettik
hayırlı ugurlu olsun sempatiksalakcinni

Radyoyu dinleyemedim.
Hava soğuk yürüyüş de yapamadım .
Sadece yeşil çay içip pinekliyorum.
Acayip de gıcığım alışveriş merkezinde güzel güzel hatunlar giyinmiş geziyorlardı çaktırmadan baktım ki adamında gözü kaymış kudurdum tabi ;ancak ona çaktırmadım alacağı olsun (laf aramızda güzel hatunlara bizim de gözümüz kayıyor ama ne yaparsın yine de uyuz oldum.)

adam akıllı bi sen vardın ( bi kaç kişi daha var tabi)
senide kaybettik
hayırlı ugurlu olsun sempatiksalakcinni

anaaaaaaaammm:1shok: hemen toparlanıyorum çitol hemennyasakkelime ay ne kadar ürküttü bu cümle beni nansempatiksalakcinni spora yazılcam diyip diyip savsaklıyordum yarın başlamazsam adam değilim aha da buraya yazdım:))))

bu arada kabağa pirinçten çok bulgur yakışıyor bi çay bardağından az katıyorum tencereye. altını kapadıktan sonra az nane ve maydonoz, bol sarımsaklı yoğurtla çok doyurucu oluyor. kışı nerdeyse bunu yiyerek geçirdim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…