- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
sende o azim varken korkma canım bugün böyle olur yarın bir bakarsın 1 kilo gitmiş maşallah sana arkadaşımhe ya ilk artı oldu son olsun inşallah
inşallah kuzum.Sen naptın leslie yaptın mı bugünsende o azim varken korkma canım bugün böyle olur yarın bir bakarsın 1 kilo gitmiş maşallah sana arkadaşım
evet yaptım 3 mil süper bir spormuş yalnız dün bacaklarım acımıştı bugün daha iyiydim maşallah sadece ayak topuklarım acıdı onun içinde ayakkabı giymeliymişim onuda hallettim eski ama yeni bir kaç kez giyilir sporlarım vardı yıkadım makinede şimdi çıktı kalorifer peteğe koydum sabaha kadar kurur.inşallah kuzum.Sen naptın leslie yaptın mı bugün
oh yarasın kuzuma.Ben kış geldiğinden beri halı üstünde çıplak ayakla yapıyorum mecbur,bi tane spor ayakkabım var dışarıda hep onu giyiyorum.çok faydasını görüceksin canım bırakma devam et çok güzel şekle sokuyo.bikaç gün geçsin hiçbişey hissetmez bacakların alışır hemenevet yaptım 3 mil süper bir spormuş yalnız dün bacaklarım acımıştı bugün daha iyiydim maşallah sadece ayak topuklarım acıdı onun içinde ayakkabı giymeliymişim onuda hallettim eski ama yeni bir kaç kez giyilir sporlarım vardı yıkadım makinede şimdi çıktı kalorifer peteğe koydum sabaha kadar kurur.
çok güzeller niye giymiyonkızlar bunlar sporlarım dışarda giyemiyorum. çok renkli
Eki Görüntüle 2089785
aynen öyle dün acımıştı bugün çok hoşuma gitti devam etmeyi düşünüyorum canım yaparız işte beraberoh yarasın kuzuma.Ben kış geldiğinden beri halı üstünde çıplak ayakla yapıyorum mecbur,bi tane spor ayakkabım var dışarıda hep onu giyiyorum.çok faydasını görüceksin canım bırakma devam et çok güzel şekle sokuyo.bikaç gün geçsin hiçbişey hissetmez bacakların alışır hemen
bir dönem modaydı heveslendim aldım birsürü para vermiştim eve geldim eşim bu böyle regarenk sana yakışırmı dd genç kız mısın sen dd hevesimi kırdı öyle kaldılar şimdi evde kıllancam işteçok güzeller niye giymiyon
şu kocalar tam sopalıkbir dönem modaydı heveslendim aldım birsürü para vermiştim eve geldim eşim bu böyle regarenk sana yakışırmı dd genç kız mısın sen dd hevesimi kırdı öyle kaldılar şimdi evde kıllancam işte
leslidaş olduk hadi bakalımaynen öyle dün acımıştı bugün çok hoşuma gitti devam etmeyi düşünüyorum canım yaparız işte beraber
aynen heves kırmaya 1 numaraşu kocalar tam sopalık
leslidaş olduk hadi bakalım
Ne zaman uygunsa o zaman yap kuzum ben de eşim olmayınca yapıyorum zaten.aynen olalım arkadaşım ama ben akşamları yapamayabilirim eşim evde olmadığında yapıcam
iyi geceler canımHadi herkesr iyi geceler öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?