- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
yapma canım yaa okadar mücadele variyoruz yaptınmı lesli bugünburdayım lesli 2 mil yapıcam haftasonu sallıorum bi aşk geldi kalkım yapımmm dididm pc açmışkene bi daldım topiğe düzensiz yedim bugün daha doğrusu yemedim gün boyu ne buldumsa atıştırdım çocukların kalanı syırdım bi dünya yemi oldum totalde(
Kızları uyuttum geldim sonunda ben çocuklar neden uykuyu swvmiyorlar ya bide gece mesai var bizde aırayla vızırdarlar sonuç banyo yapmak bile luks şimdi spor mı yapsam utu mu mutfak mı yoksa banyo mu çok kararsı kaldım:en iyisi aslında uyumak:)kızlarrr nirdesiniz uyudunuzmmu
Kızları uyuttum geldim sonunda ben çocuklar neden uykuyu swvmiyorlar ya bide gece mesai var bizde aırayla vızırdarlar sonuç banyo yapmak bile luks şimdi spor mı yapsam utu mu mutfak mı yoksa banyo mu çok kararsı kaldım:en iyisi aslında uyumak:)
Ayy ne çok yazmışım
iyi geceler canımİyi geceler
ay yaptım şimdi aslında spor ayakkabısı ile yapmamız lazım ama ev için almam lazım bi tane eskidi atmıştımnursena ben bugün başladım lesli ye bakalım düzenli yapmaya çalışıcam bir mani çıkmazsa gitsin artık istiyorum bu pis kilolar madem birşeye karar verdik tam hakkını verelim bari inşallah Rabbim nefsimize bedenimize hakim olsun
büyürler bugünleride ararsın annesi allah can sağlığı versin evlatlarımıza bugün müge anlıdaki 2 çocuğunu öldüren baba cani kadının emzikleri öpmesi cenazeleri kucaklaması Allahım nası bi dünya canına yavrualarına nası kıyar insan yüreğim dağlandıKızları uyuttum geldim sonunda ben çocuklar neden uykuyu swvmiyorlar ya bide gece mesai var bizde aırayla vızırdarlar sonuç banyo yapmak bile luks şimdi spor mı yapsam utu mu mutfak mı yoksa banyo mu çok kararsı kaldım:en iyisi aslında uyumak:)
Ayy ne çok yazmışım
ay yaptım şimdi aslında spor ayakkabısı ile yapmamız lazım ama ev için almam lazım bi tane eskidi atmıştım
inan eski enerjime bakıp imreniyorumm çok deil 10 kilo vermek istiyorum ama başaramıcam nasıl olsa geri alıyorum diye kendimde hiç ışık görmüyorum eski iradem yokkk böyle pasta börek yemek benim için bi yaşam tarzı olmuşş afedersin insan çorabını giyerken utanırmı eşimin yanında utanıom koca göbeğimle tısılıya tısılıya giyom ne ediosam kendime ediom pis boğazımdan
büyürler bugünleride ararsın annesi allah can sağlığı versin evlatlarımıza bugün müge anlıdaki 2 çocuğunu öldüren baba cani kadının emzikleri öpmesi cenazeleri kucaklaması Allahım nası bi dünya canına yavrualarına nası kıyar insan yüreğim dağlandı
zaten ayakkabıyla yapılmalı diyo daha iyi sonuç alınıyormuş topuk ağrısı yapıyo çıplak yapıncanursena aynen ayakkabılı daha mantıklı benim var aslında feçen sen almıştım 2veya 3 kez giymişimdir onları ben bir makinaya atıp yıkıyıp kullanıyım iyi hatırlattın xanım
evet evet bugün bende 3mil yaptım topuklarım acıdı bak bugeceden hazırlıcam şimdi atıyım makinaya çıkınca petek üstüne koyarım sabaha kadar kururzaten ayakkabıyla yapılmalı diyo daha iyi sonuç alınıyormuş topuk ağrısı yapıyo çıplak yapınca
Kilo bildirimi şeysi
Geçen cuma:93,00
Bu cuma :93,200
Fark: +200
Hep eksiye mi sallicaz biraz da artıya sallayalım
İyi akşamlar arkidesler cok özledim sizi yavv
Telefonuma kavuştum nihayet. Yeni geldi daha hemen buraya kostum
@Bonus listeyi yapmadıyan
Kilom 92.6
Saol hemşerim geçmiş olsun dileklerin ve lahana tarifin için bende salata yapmıştım kısmet dedim yaptım yoğurtlu yaptım, kırmızı pancar turşusu da ekledim suyundan yağ limon yedim gitti kötü değildi yemeğin yanında güzel oldu
menüm.
sabah aç. 1 neskafe 2 si bir
kahvaltı..1 katı haş yumurta .
1 dilim tb ekmek.
kk.peynir..5 .zeytin.
domates. salata.
çay .
ara .yeşilçay.
türk kahve.
3 kayısı .3 ceviz.
öğlen..1 incik but fırın
3. yk .yoğurt
akşam.4 yk.zyğ. kabak yemeği üzerine peynir serpiştirdim.
1.dilim çavdar ekmek
yeşilçay. su 2 buçuk lt.
9 .30 tarçınlı süt içicem
spor .3 mill leslii
canımözlüyorum seni sık sık burda ol lütfen. evet evt yıkanıyor cicişlerim.yeni eskilerim diyim nursena sağolsun hatırlattı .eveeewttt artık spora başladım yaa şu adama karşı eşime karşı sen hep diyettesin hep başlıyon akşamı bozuyon demesi çıldırtıyor beniGeldiğinden beri ilk artın dimi. Ins son olur :)
Hoşgeldin merak ettik seni.
Bundan sonra daha sık gelirsin inş.
Afiyet olsun
Çok güzel sporda yapılmış ..
Canım spor yaparken mutlaka ayakkabı giy..
Büt e kalıcak o zaman verir inş...
İki çocuğu olan köy delikanlısı askerliğini yapıp da evine
döndüğünde bakmış karısı Fadime üç çocukla bir masanın etrafındalar.
Birden öfkelenip bağırmaya başlamış;
- Abovv.. ula kaltak, bu üçüncü çocuk nerden çıktı? Askere giderken iki
çocuğumuz vardı... Bu sonuncusu benden olamaz.
Fadime ona gayet sakin cevap verir;
- Ne bağırıyorsun? Sana baba mı diyir? Oturmuş yoğurdini yiyir!
Günaydın
Ufaklık hastaydı gelemedim bikaç gündür benim de boğazlarım da bi ağrı var ama inşaAllah hasta olmam
Kilom 96
Spor 60 dk
Insallah protein ekleBaharnaz tebrik ederim darisi basima
Insallahsen de mi
Eksi eksidir canım. Tebrikler
Tebrikler canım devamı gelir inşallah
Canım evde kaç haftadır bekleyen bir lahana var sarma tursu yada kapuska istemiyorum ne yapabilirim onu ?
he ya ilk artı oldu son olsun inşallahGeldiğinden beri ilk artın dimi. Ins son olur :)
Hoşgeldin merak ettik seni.
Bundan sonra daha sık gelirsin inş.
Afiyet olsun
Çok güzel sporda yapılmış ..
Canım spor yaparken mutlaka ayakkabı giy..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?