Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yapma canım yaa okadar mücadele variyoruz yaptınmı lesli bugün

kızlarrr nirdesiniz uyudunuzmmu
Kızları uyuttum geldim sonunda ben çocuklar neden uykuyu swvmiyorlar ya bide gece mesai var bizde aırayla vızırdarlar sonuç banyo yapmak bile luks şimdi spor mı yapsam utu mu mutfak mı yoksa banyo mu çok kararsı kaldım:en iyisi aslında uyumak:)
Ayy ne çok yazmışım

canım seni çok iyi anlıyorum benimkilerden ayakta 4.ve 6 yaş diğer büyükler uyuyor bende bekliyorum uykularının gelmesini bence uykun varsa gidip yat dinlen iş daha sonrada olur

ay yaptım şimdi aslında spor ayakkabısı ile yapmamız lazım ama ev için almam lazım bi tane eskidi atmıştım
inan eski enerjime bakıp imreniyorumm çok deil 10 kilo vermek istiyorum ama başaramıcam nasıl olsa geri alıyorum diye kendimde hiç ışık görmüyorum eski iradem yokkk böyle pasta börek yemek benim için bi yaşam tarzı olmuşş afedersin insan çorabını giyerken utanırmı eşimin yanında utanıom koca göbeğimle tısılıya tısılıya giyom ne ediosam kendime ediom pis boğazımdan
büyürler bugünleride ararsın annesi allah can sağlığı versin evlatlarımıza bugün müge anlıdaki 2 çocuğunu öldüren baba cani kadının emzikleri öpmesi cenazeleri kucaklaması Allahım nası bi dünya canına yavrualarına nası kıyar insan yüreğim dağlandı

evet canım haklısın çocuklarımızın canı sağolsun sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallah öylede böylede büyüyorlar. .

aynı duyguları bende çok yaşadım çok kötü birşey afedersin yanında üzerimi değiştiremiyordum

cuma mönüüm

sabah 400 ml ılık limonlu su - 1 kuru incir

kahvaltı 2 yumurta - 2 dilim sucuk - yarım kk peynir

ara öğün 1 muz
filtre kahve

öğlen yemeği ceviz büyüklüğünde 3 dolma biber - 2 kasık yoğurt

ara öğün 2 kuru incir - yarım elma - kahve

akşam 1 kase tarhana corbası - 2 dilim fırında somon - 3 kasık yeşil fasulye - salata

ara öğün 3 kurabiye ( evde misafirler coktu onlarla yedim

nursena aynen ayakkabılı daha mantıklı benim var aslında feçen sen almıştım 2veya 3 kez giymişimdir onları ben bir makinaya atıp yıkıyıp kullanıyım iyi hatırlattın xanım
zaten ayakkabıyla yapılmalı diyo daha iyi sonuç alınıyormuş topuk ağrısı yapıyo çıplak yapınca

zaten ayakkabıyla yapılmalı diyo daha iyi sonuç alınıyormuş topuk ağrısı yapıyo çıplak yapınca
evet evet bugün bende 3mil yaptım topuklarım acıdı bak bugeceden hazırlıcam şimdi atıyım makinaya çıkınca petek üstüne koyarım sabaha kadar kurur

attım spor ayakkabılarımı makineye gerçi tertemiz yepyeni hiç doğru dürüst giymedim bir ara moda olmuştu renkli spor ayakkabılar ondan almıştım heveslenip eve geldim eşim bu ne dd san gidermi bu dd hevesim kırıldı giyemedim am evde mantıklı kullanırım.

Kilo bildirimi şeysi
Geçen cuma:93,00

Bu cuma :93,200

Fark: +200
Hep eksiye mi sallicaz biraz da artıya sallayalım

Geldiğinden beri ilk artın dimi. Ins son olur :)

İyi akşamlar arkidesler cok özledim sizi yavv
Telefonuma kavuştum nihayet. Yeni geldi daha hemen buraya kostum
@Bonus listeyi yapmadıyan
Kilom 92.6

Hoşgeldin merak ettik seni.
Bundan sonra daha sık gelirsin inş.

Afiyet olsun

Çok güzel sporda yapılmış ..
Canım spor yaparken mutlaka ayakkabı giy..

Geldiğinden beri ilk artın dimi. Ins son olur :)

Hoşgeldin merak ettik seni.
Bundan sonra daha sık gelirsin inş.

Afiyet olsun

Çok güzel sporda yapılmış ..
Canım spor yaparken mutlaka ayakkabı giy..
canımözlüyorum seni sık sık burda ol lütfen. evet evt yıkanıyor cicişlerim.yeni eskilerim diyim nursena sağolsun hatırlattı .eveeewttt artık spora başladım yaa şu adama karşı eşime karşı sen hep diyettesin hep başlıyon akşamı bozuyon demesi çıldırtıyor beni

Büt e kalıcak o zaman verir inş...

Takmasin canim verir insallah hic canini sikmasin. Seninde kizini dusunerek canin sikildiysa insan bi keyfi aciyor seker tansiyon oynamistir yuruyuste o yuzden rahatsiz edici olmustur.

:))) uykumu dagitti

Günaydın
Ufaklık hastaydı gelemedim bikaç gündür benim de boğazlarım da bi ağrı var ama inşaAllah hasta olmam
Kilom 96
Spor 60 dk

Gecmis olsun canim

Baharnaz tebrik ederim darisi basima
Insallah protein ekle

sen de mi

Eksi eksidir canım. Tebrikler

Tebrikler canım devamı gelir inşallah
Insallah

Canım evde kaç haftadır bekleyen bir lahana var sarma tursu yada kapuska istemiyorum ne yapabilirim onu ?

Salatasini yapiyorum ince ince kiyiyorum sumakla yoguruyorum limon ve zeytinyag diyette cok faydali.
2.ci yine salata bu sefer sumaksiz pulbiber kekik limon maydonoz tonbaligi eklerek
3.yine salata bu sefer yine baharatli oluyor haslanmis tavuk gogsuyle
4. Haslayip kisirla tuketebilirsin
5. Haslayip yogurtla :)) baharatla
Aman bende lahanayi ne cok seviyomusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…