- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
Genc kizsin zatenbir dönem modaydı heveslendim aldım birsürü para vermiştim eve geldim eşim bu böyle regarenk sana yakışırmı dd genç kız mısın sen dd hevesimi kırdı öyle kaldılar şimdi evde kıllancam işte
Haftaya acısını çıkartırsın tatlımyok kuzum adetim o yüzden dha gitmedi ödem
Maşallah iyi yürüyüş yaptın tatilde cnmArkadaşlar tek tek yazamadım, tüm kilo verenleri tebrik ediyorum
Ben kilo bildirimi yapmadım çünkü biliyorsunuz buradaki tartı doğru değil. Zaten halam da ucundan göründü. Evde geleydi iyiydi ama napalım. İnşallah yarın yolculukta normal gelir. Artık eve gidince tartılacağım. Bakalım hayırlısı olsun.
Bugün yine 90 dk yürüyüş yaptım. Çok şükür burada güzel yürüdüm. Karnım, basenim ve bacaklarımın üstü toparlandı. Bu bile moral oldu
kötü değil ama daha iyi olabilirdi tatlım :)Hayırlı gunler
Kilo bildirimim
Gecen hafta 104.9
Bu hafta 104.7
Fark -200gr( ne kadar çok değil mi,bir ara artidaydim,kaplumbağa hiziyla yarişa devam:))
Hoşgeldinnnn :))İyi akşamlar arkidesler cok özledim sizi yavv
Telefonuma kavuştum nihayet. Yeni geldi daha hemen buraya kostum
@Bonus listeyi yapmadıyan
Kilom 92.6
çok şükür cnm sağolasın
Yapmaman için tek bi engel var cnmYaparım dimi canım . İnşaAllah inşaAllah
Ben olsam dışardada giyerdimkızlar bunlar sporlarım dışarda giyemiyorum. çok renkli
Eki Görüntüle 2089785
öyle umuyorum kuzum.Ama listede olunca ayrı bi stres oluyo işteHaftaya acısını çıkartırsın tatlım
Maşallah iyi yürüyüş yaptın tatilde cnm
kötü değil ama daha iyi olabilirdi tatlım :)
Hoşgeldinnnn :))
çok şükür cnm sağolasın
Yapmaman için tek bi engel var cnm
O da kendinsin :)))
O engeli kaldır ve başar
Ben olsam dışardada giyerdim
Bide leslie vs.gibi sporlar ayakkabısız yapılmaz
Çok haklısınHaftaya acısını çıkartırsın tatlım
Maşallah iyi yürüyüş yaptın tatilde cnm
kötü değil ama daha iyi olabilirdi tatlım :)
Hoşgeldinnnn :))
çok şükür cnm sağolasın
Yapmaman için tek bi engel var cnm
O da kendinsin :)))
O engeli kaldır ve başar
Ben olsam dışardada giyerdim
Bide leslie vs.gibi sporlar ayakkabısız yapılmaz
Gecmiş olsun canım benim oglanlarda kısın oksurur hep geceleri rabbim şifs versinGünaydınnn
Bütün gece öksürmekten uyuyamayan bir bebe ile başbaşaydım.Baş ağrısıyla güne başladım ama pozitif olalım günümüz pozitif geçsin inşaAllah
Uykum geldi gece msj yarim kaldi esin kilo vermeni sabote edebilir biraz kiskanclik seziyorumGenc kizsin zatenesin ...
simeranya7 canım çok geçmiş olsun tedavisi yokmu bayadir çekiyorsun
Geçmiş olsun Simi. Taş mı var acaba?
Benimde var ,ben dedim ampul gibi eşim diyor harika giy arada giyiyorum :))bir dönem modaydı heveslendim aldım birsürü para vermiştim eve geldim eşim bu böyle regarenk sana yakışırmı dd genç kız mısın sen dd hevesimi kırdı öyle kaldılar şimdi evde kıllancam işte
Bende bu kez öyle yaptım canım dün salata olarak tutekettim ama o kadar çok ki bugünde kapuska yarında salatasını yiycem evdekiler hiç yemez onlara güveç yapicamIsilduru lahanayi hergun kiymak icin ugrasmaktansa arada bir zamansizligim olacagini dusunup bikac gunluk kiyip saklama kabiyla dolapta tutup oyle tukettigim oluyor
Günaydınnn
Bütün gece öksürmekten uyuyamayan bir bebe ile başbaşaydım.Baş ağrısıyla güne başladım ama pozitif olalım günümüz pozitif geçsin inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?