- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
sanırım bizim pantolaonlardan başlangıç ve hedef kilomuz arasında bir kişiyi daha giydirir:kedi: bu smilede bayılıyorum ellerinini ne güzel kapatıyo gözüne :kedi:
Radyoyu dinleyemedim.
Hava soğuk yürüyüş de yapamadım .
Sadece yeşil çay içip pinekliyorum.
Acayip de gıcığım alışveriş merkezinde güzel güzel hatunlar giyinmiş geziyorlardı çaktırmadan baktım ki adamında gözü kaymış kudurdum tabi ;ancak ona çaktırmadım alacağı olsun (laf aramızda güzel hatunlara bizim de gözümüz kayıyor ama ne yaparsın yine de uyuz oldum.)
sağol tatlım:asigim: şööle bi baktım aburcuburları indirmişsin mideye al sanaa:mymeka: 2 li rakamlara geçer geçmez ne bu gevşemeler bakayım.
millet yazın diyet yapar ben de yazın yapamam. sürekli gezmek dışarda olmak isterim dışarda yerim falan derken bi türlü olmaz. kışın yap pırasanı otur aşağı. allahtan daha önce başlamışım vallasırnaşık şey
pantolonlarımı daralttırdım ben bugün :kedi:
bende 1 haftadır spora başlıcam diyip duruyorum tık yok...anaaaaaaaammm:1shok: hemen toparlanıyorum çitol hemennyasakkelime ay ne kadar ürküttü bu cümle beni nansempatiksalakcinni spora yazılcam diyip diyip savsaklıyordum yarın başlamazsam adam değilim aha da buraya yazdım:))))
:))
adam akıllı bi sen vardın ( bi kaç kişi daha var tabi)
senide kaybettik
hayırlı ugurlu olsun sempatiksalakcinni
anaaaaaaaammm:1shok: hemen toparlanıyorum çitol hemennyasakkelime ay ne kadar ürküttü bu cümle beni nansempatiksalakcinni spora yazılcam diyip diyip savsaklıyordum yarın başlamazsam adam değilim aha da buraya yazdım:))))
bu arada kabağa pirinçten çok bulgur yakışıyor bi çay bardağından az katıyorum tencereye. altını kapadıktan sonra az nane ve maydonoz, bol sarımsaklı yoğurtla çok doyurucu oluyor. kışı nerdeyse bunu yiyerek geçirdim:))
aynenn bende yazın yapamıyorum iyi ki önce başlamışız valla...
yaa şimdi de tutturdum 80 ler diye öyle böyle değil rüyalarıma bile giriyo bu 80 lere düşme muhabbeti...:icecream:
:lepi:
yok ya bizden olmaz dedikçe aklıma sen geliyorsun dilenciii gözünü seveyim.. şunun şurasında ne kaldı kaydirigubbakcemile5
canım işin peşini bırakmazsan illa ki düşeceksin. bu arada aynı sorunu paylaşıyoruz ben de şu an hakkını veremiyorum kilomun. kg vermek değil incelmke önemli. bi sitede bi kızın fotoso var 70 kg ama 62 gbi duruyor şok oldum hep sıkılaşma egzersizleri ve call yapmış. ben küçük yerdeyim öyle çok spor salonu yok olsa da güzel aletler yok minicik salon diye gitmemiştim ama yok yani artık iyice sıkılmadan bi 70 olayım bi kaç ay artık bırakıcam tam salmadan. göğüslerim obezken top top tu ne güzel:)))) şimdi hiç güzel değil. dışradan tamam millet oo ne ügzel olmuşsun diye ama ben tatmin olamıyorum neler saklıyorum bilmiyolar ki:))
Hakkaten arkadaşlar bizim topik kilo verdiğinde dünyanın dönme hızı bile artar.Birimizin ideal kilosu için nerdeyse içimizden bir adam çıkmış gibi oluyor
cheryyyyyyyyyy 2 li kilolara düsmüssün hayırlı olsun canım darısı benim basıma insallah
kız o kadar pantolon daraltıyosun senden bişey olmaz olur mu hiç ne güzel gidiyosun. çitol diyince aklıma geldi hakkaten eğer bi kişinin bile aklına geliyorsam dilenci diye biri var artık şişman değil ben de yaparım diyorsa içinden ben bu işi bırakmam arkadaş. (hırs smileyi) :))
Ben spor salonlarına parayı yatırıp evde yatan bir tipim .Dilenci ne güzel vermişsin .Artık kalan için de elinden geleni yap .Biz senin kilona gelmek için nasılda uğraşıyoruz.Bu kiloda fıstık gibi olmuşsundur.Bedenin zayıflamış beyninde kabul etsin bunu .
Citol Candy yarın için hareketi herkese hatırlatın.doğru hatırlıyorum değil mi ? Yarın başlıyoruz
kesinlikle benim de içinde bulunduğum durum bu vallahi... yahu son diyete başlayalı 20 kilo vermişim 20 kilo da bi bacak 2 3 cm mi incelir yahuuuudelikafadulden delircemmm... inceldim incelmesine evet ama cıvıııııkkk gevşeeeekkk sıkılıktan eser yok eminim sıkı sporla zayıflasam şimdiye 80 lerde gibi dururdum belki :1no2: dilenci başlayalım gözünü seviiimm şu vücudu da sıkılaştırdık mı tamamdır...vereliniortak
bırakma arkadaş, bırakmam bırakmaz bırakma bırakmayalım bırakmayın bırakmasınlar....delikafaduldendelikafadulden kendimi survivor gibi hissediyorum...aklinialirimsmile
dileincim sevindim cicim Şeniz
azda cheride işe yarasaa bu lafım :mymeka:
kız candy adam haklı aslasa bitane yeni kendine
ekonomiye can ver azcık
:roflol::roflol: güldürdün beni candy canım düşünüyorumkim demişti diye canım kızım hasta pcde soğuk odada zaten geçen cuma cumartesiburada fazla takılınca kızımıda buraya yürüteci ile almıştım hastalandı yavrum o yüzden pek gelemiyorum akşamları eşim olunca giriyorum ama kimse kalmıyor birde diyet sayfasına yaptığım kaçamaklarımı yazayım diyorum dün günüm vardı alsanaalsanasmile anla artık leslie abla ilede yürüyemiyorum artık moral sıfır iki haftadır aynı kiloda takılı kaldım hiç düşüş yokDerincim sana da herkese cevap yazmak zorunda değilsin dediler ama sen topiğe de bişey yazmamaya başladın.. olmuyo özlüyorum hemşerimi boshayallersmile
yok canım dilenci ben cevap veremeden çıkamadığımı anladığın için sen bana öyle yazdın olurmu öyle şey hiçççç kızım rahat vermiyor hastalandı o yüzden pek giremiyorum sende yoksun meydandaderin hiç yazma demedik hee öyle anlaşılmasın:) kızın rahat verdikçe koş gel yanımıza:)
candy bende 3 pantolon var atamıyom satamıyom daraltınca yamuk yumuk olur dediler boşa para dediler ama ben de mi daraltsam ya. orda giyip adamın iğnelemesini bekleyemiyom irkiliyorum:)
derin hiç yazma demedik hee öyle anlaşılmasın:) kızın rahat verdikçe koş gel yanımıza:)
candy bende 3 pantolon var atamıyom satamıyom daraltınca yamuk yumuk olur dediler boşa para dediler ama ben de mi daraltsam ya. orda giyip adamın iğnelemesini bekleyemiyom irkiliyorum:)
Ben spor salonlarına parayı yatırıp evde yatan bir tipim .Dilenci ne güzel vermişsin .Artık kalan için de elinden geleni yap .Biz senin kilona gelmek için nasılda uğraşıyoruz.Bu kiloda fıstık gibi olmuşsundur.Bedenin zayıflamış beyninde kabul etsin bunu .
Citol Candy yarın için hareketi herkese hatırlatın.doğru hatırlıyorum değil mi ? Yarın başlıyoruz
dileincim sevindim cicim Şeniz
azda cheride işe yarasaa bu lafım :mymeka:
kız candy adam haklı aslasa bitane yeni kendine
ekonomiye can ver azcık
:roflol::roflol: güldürdün beni candy canım düşünüyorumkim demişti diye canım kızım hasta pcde soğuk odada zaten geçen cuma cumartesiburada fazla takılınca kızımıda buraya yürüteci ile almıştım hastalandı yavrum o yüzden pek gelemiyorum akşamları eşim olunca giriyorum ama kimse kalmıyor birde diyet sayfasına yaptığım kaçamaklarımı yazayım diyorum dün günüm vardı alsanaalsanasmile anla artık leslie abla ilede yürüyemiyorum artık moral sıfır iki haftadır aynı kiloda takılı kaldım hiç düşüş yok
yok canım dilenci ben cevap veremeden çıkamadığımı anladığın için sen bana öyle yazdın olurmu öyle şey hiçççç kızım rahat vermiyor hastalandı o yüzden pek giremiyorum sende yoksun meydanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?