Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sanırım bizim pantolaonlardan başlangıç ve hedef kilomuz arasında bir kişiyi daha giydirir:kedi: bu smilede bayılıyorum ellerinini ne güzel kapatıyo gözüne :kedi:

ben de buna hastayım ohaoldumsmile yüzünün kızardığı an hasetinden çatlayacak gibi duruyo ohaoldumsmile

terzi bana yine mi getirdin dedi.. eee kolay değil 130 kilodan beri aynı pantolonlar :roflol: ne cimriyim :roflol:

ben de daha gelir onlar dedim.. o da artık olmaz bozulur pantolon neredeyse yarısını attık dedi hehe :roflol:

yani biz de bakıyoruz.. hem belki ondan bile fazla sulanıyoruz kaydirigubbakcemile3 ama o bakmasın :mymeka:

ben de bunalımım bu akşam.. belki yemek bile yemem..

ama nasıl yemem ya akşama bakla var

mmmmm

daha yediklerimi bi yazsam topic yerinden oynarklava:mafoldumben:kedi:
aynenn bende yazın yapamıyorum iyi ki önce başlamışız valla...
yaa şimdi de tutturdum 80 ler diye öyle böyle değil rüyalarıma bile giriyo bu 80 lere düşme muhabbeti...:icecream:
pantolonlarımı daralttırdım ben bugün :kedi:

:lepi:

bende 1 haftadır spora başlıcam diyip duruyorum tık yok...klava:

Son düzenleme:
adam akıllı bi sen vardın ( bi kaç kişi daha var tabi)
senide kaybettik
hayırlı ugurlu olsun sempatiksalakcinni

yok ya bizden olmaz dedikçe aklıma sen geliyorsun dilenciii gözünü seveyim.. şunun şurasında ne kaldı kaydirigubbakcemile5

aynenn bende yazın yapamıyorum iyi ki önce başlamışız valla...
yaa şimdi de tutturdum 80 ler diye öyle böyle değil rüyalarıma bile giriyo bu 80 lere düşme muhabbeti...:icecream:

:lepi:

canım işin peşini bırakmazsan illa ki düşeceksin. bu arada aynı sorunu paylaşıyoruz ben de şu an hakkını veremiyorum kilomun. kg vermek değil incelmke önemli. bi sitede bi kızın fotoso var 70 kg ama 62 gbi duruyor şok oldum hep sıkılaşma egzersizleri ve call yapmış. ben küçük yerdeyim öyle çok spor salonu yok olsa da güzel aletler yok minicik salon diye gitmemiştim ama yok yani artık iyice sıkılmadan bi 70 olayım bi kaç ay artık bırakıcam diyet yapmayı tam da salmadan. göğüslerim obezken top top tu ne güzel:)))) şimdi hiç güzel değil. dışradan tamam millet oo ne güzel olmuşsun diyo ama ben tatmin olamıyorum neler saklıyorum bilmiyolar ki:))

Son düzenleme:
Hakkaten arkadaşlar bizim topik kilo verdiğinde dünyanın dönme hızı bile artar.Birimizin ideal kilosu için nerdeyse içimizden bir adam çıkmış gibi oluyor

Derincim sana da herkese cevap yazmak zorunda değilsin dediler ama sen topiğe de bişey yazmamaya başladın.. olmuyo özlüyorum hemşerimi boshayallersmile

yok ya bizden olmaz dedikçe aklıma sen geliyorsun dilenciii gözünü seveyim.. şunun şurasında ne kaldı kaydirigubbakcemile5

kız o kadar pantolon daraltıyosun senden bişey olmaz olur mu hiç ne güzel gidiyosun. çitol diyince aklıma geldi hakkaten eğer bi kişinin bile aklına geliyorsam dilenci diye biri var artık şişman değil ben de yaparım diyorsa içinden ben bu işi bırakmam arkadaş. (hırs smileyi) :))

derin hiç yazma demedik hee öyle anlaşılmasın:) kızın rahat verdikçe koş gel yanımıza:)

candy bende 3 pantolon var atamıyom satamıyom daraltınca yamuk yumuk olur dediler boşa para dediler ama ben de mi daraltsam ya. orda giyip adamın iğnelemesini bekleyemiyom irkiliyorum:)

Ben spor salonlarına parayı yatırıp evde yatan bir tipim .Dilenci ne güzel vermişsin .Artık kalan için de elinden geleni yap .Biz senin kilona gelmek için nasılda uğraşıyoruz.Bu kiloda fıstık gibi olmuşsundur.Bedenin zayıflamış beyninde kabul etsin bunu .
Citol Candy yarın için hareketi herkese hatırlatın.doğru hatırlıyorum değil mi ? Yarın başlıyoruz

kesinlikle benim de içinde bulunduğum durum bu vallahi... yahu son diyete başlayalı 20 kilo vermişim 20 kilo da bi bacak 2 3 cm mi incelir yahuuuudelikafadulden delircemmm... inceldim incelmesine evet ama cıvıııııkkk gevşeeeekkk sıkılıktan eser yok eminim sıkı sporla zayıflasam şimdiye 80 lerde gibi dururdum belki :1no2: dilenci başlayalım gözünü seviiimm şu vücudu da sıkılaştırdık mı tamamdır...vereliniortak

Hakkaten arkadaşlar bizim topik kilo verdiğinde dünyanın dönme hızı bile artar.Birimizin ideal kilosu için nerdeyse içimizden bir adam çıkmış gibi oluyor

çok güldüm yaa...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cheryyyyyyyyyy 2 li kilolara düsmüssün hayırlı olsun canım darısı benim basıma insallah

canımm çok teşekkür ederimm... ben düştüysem herkes düşer valla...a.s seninkini de görcez inşallah...:1hug:

bırakma arkadaş, bırakmam bırakmaz bırakma bırakmayalım bırakmayın bırakmasınlar....delikafaduldendelikafadulden kendimi survivor gibi hissediyorum...aklinialirimsmile

darısı başına canım. valla para verirsem ki baya maddi durumu zorlamış olacağım evden gelen para belli sonuçta, hayatta evde oturmam herhalde. aslında yürüyüşle diyetle veriyorum ama sarkmalar için spor şart oldu hem de bi değişiklik olur. nevra vardı burda 90dan 70 e düştü çok istikrarlı bi şekilde. sonra haftalarda spora gitti 3er 2 şer verdi her hafta ve kurtuldu ben de aklıma onu getiriyorum. :lepi:

dileincim sevindim cicim Şeniz
azda cheride işe yarasaa bu lafım :mymeka:
kız candy adam haklı aslasa bitane yeni kendine
ekonomiye can ver azcık

ahaha tamam bırakmayız biz! ben de rocky balboa oldum acı yok acı yok diye diye yürüyorum zorrrrlaa. ama sonra nefis nefis diye diye tıkınıyorum:) gerçekten durum vahim. sen de bi değişiklik yap. ya videolardan ya da paraya kıy bi alet al. motivasyon olur.

ekonomiye can ver azcık

sağol çitolüm bi cümle de olsa bi gaza ihtiyacım varmış demek. valla hiç aklımda yoktu çıkarmıştım planlardan. yani işim gücüm var diyordum, beğenmiyordum salonları, para yok diyordum ama ı-ıh ilk defa hayatımda hedefe bu kadar yakınken salmak olmaz.:lepi:

hadi bakalım aldığım gaz herkese bulaşsın inşallaahhhdelikafaduldendelikafadulden

Derincim sana da herkese cevap yazmak zorunda değilsin dediler ama sen topiğe de bişey yazmamaya başladın.. olmuyo özlüyorum hemşerimi boshayallersmile
:roflol::roflol: güldürdün beni candy canım düşünüyorumkim demişti diye canım kızım hasta pcde soğuk odada zaten geçen cuma cumartesiburada fazla takılınca kızımıda buraya yürüteci ile almıştım hastalandı yavrum o yüzden pek gelemiyorum akşamları eşim olunca giriyorum ama kimse kalmıyor birde diyet sayfasına yaptığım kaçamaklarımı yazayım diyorum dün günüm vardı alsanaalsanasmile anla artık leslie abla ilede yürüyemiyorum artık moral sıfır iki haftadır aynı kiloda takılı kaldım hiç düşüş yok
yok canım dilenci ben cevap veremeden çıkamadığımı anladığın için sen bana öyle yazdın olurmu öyle şey hiçççç kızım rahat vermiyor hastalandı o yüzden pek giremiyorum sende yoksun meydanda

sizi de iki dakika rahat bırakmaya gelmiyo yine düşmüş çeneniz alsanaalsanasmile

ama hep ben yokken konuşuyosunuz bak bozuluyorum ha ohaoldumsmile

valla ver olmazsa atarsın pantolon başına 5 lira veriyorum ben bayanssulusmile

iğneleme olayı beni de kaskatı yapıyo sorma..

EVEEEEET.. ARTIKIN YARIN HEP OTURAN ZAYIFLADIKÇA PELTE GİBİ OLAN HATUNLARDAN OLMAYACAĞIZ.. TER OLMADAN KAZANÇ OLMAZ ÖYLE DEĞİL Mİ AMA..

CHERRY PİE, SEN, BEN bi de CİTOL BİZE KATILIYOR SANIRSAM.. HAREKETLER ÇOK KOLAY VE SANIRIM ÇOK İŞE YARAYACAKLAR.. BEN ÇOK BEĞENDİM BU EGZERSİZİ.. MEKİK ZOR ÇEKİYORUM BEN bilmiyorumkismile BUNLAR KOLAY.. AMA SÜRE UZAYINCA ZOR OLACAKLAR TABİ.. boshayallersmile YÜRÜYÜŞLE DESTEKLEMEYİ PLANLIYORUM HATTA ÖNCE Bİ YARIM SAAT YÜRÜR ISINIRIM SONRA EGZERSİZ SONRA DA DUŞ..

ekonomiye can ver azcık

dur daha ericem vakti var yeni pantolonun aklinialirimsmile

geçmiş olsun canım benim.. kendine de kızına da iyi bak.. özlüyoruuz ama olsun.. soğuk odada durma.. bizim evde de bilgisayar soğuk odada.. hiç görüyo musunuz akşam beni bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…