AmınAmin canım Allah bağışlasın seninde yavrularını
Amin canım. Allah bağışlasın yavrularını
olabilir aynen ama ben diyorum bir iki gün ara veriyim diyorum bilgiler için teşekkür ederim canım ben fazla yüklendim haklısın daha sonra yavaş yavaş yaparım
Küçükler degılde ıkızın tekıde degıl de bırı varkı ne sen sor ne ben anlatıyımhep zaman zaman bıktııımmmmm diye bağırıyoruzda onlarsızda yapamıyoruz dediğin gibi en başta yapmamak lazımdı
benim eşim de 43 tü ben son oğlanı doğurdumda hiçte geç diil bu devirde o yaşta yeni evlenenler var .sende söyleme kal aldırmaaaAhh dimi bende eminim olsa benden cok düşkün olur 43 yasında yasım gecti diyo o dogurcak sanki :) uykusuz gecelere donemem diyo :) cok yardım ederdi çünkü. Rahatı seviyor ben bi kızım olmalı dıyorum ama nasip işte. Ogullarımda cok yardımcı bana hayırlar versin rabbim herkese . İlerde bol bol torunun olur ne guzel :) ben bebiş çok seviyorum yaaa
evet canım bir ikigün sonra hafif tempolarla yükseltirim şimdi biraz daha iyiyim akşam üzeri çok fenaydım çok şükür iyiym şimdi.Amın
Aynen ara ver ve belırlı aralıklarla spor sürenı ve ağırlık derecenı yükselt
aşkım arada bitane fena oluyor bu her bir ailede olurmuş ya inatçı ya aksi vs..bunun gibi türlü türlü huyu olan birçocuk olurmuş canları sağolsun ömürlü olsunlar napıcaz boynumuzun borcu yaşları geleni sepet havası edicez haydi güle güle dicez bizler bir yere kadar anne baba yıl bir yerden sonra zaten onlar kendi bildiğini yapıyor dinleyen dinler dinlemeyen vakti gelince giderKüçükler degılde ıkızın tekıde degıl de bırı varkı ne sen sor ne ben anlatıyım
canım senin kaç çocuk varKüçükler degılde ıkızın tekıde degıl de bırı varkı ne sen sor ne ben anlatıyım
aferin sana o zamanŞu an önümde koca bi tabak hoşbeş ve benimo var. Bense çayı kuru kuru içiyom
Afferim di miaferin sana o zaman
leslie yap canım. leslie 2 yeter şimdilik. zamanla artırırsın yada gün içinde 40-50 dk tempolu yürüyüş yap. ağır sporlar yapma. beni de kötü yapıyor çok spor.kızlarr birşey sorucam benim ikigündür dengem bozuldu sanki biraz spordanmı acaba spordan sonra başım ağrı yapıyor ve tuaflaşıyorum ben buyüzden spor salonuna eşim para ödemişti .ve ben böyle olunca bıraktım parada yanmıştı. ban ağır geliyor heralde tansiyonumu oynatıyor galiba limon sıktım yarım şimdi içtim belki iyi gelir. ..
aynen canım hafif yapmalıyım iyi gelmiyor fazlası rahatsız ediyor sende yapma . canımleslie yap canım. leslie 2 yeter şimdilik. zamanla artırırsın yada gün içinde 40-50 dk tempolu yürüyüş yap. ağır sporlar yapma. beni de kötü yapıyor çok spor.
Geçmiş olsun canımKum dokuyormusum sağolun kızlar
Kuru üzümün 100 gr 300-350 kalorı arasıMenüm
sabah aç 1 brdk sıcak limanlı su
2 dilim tb ekmek
kk. peynir
5 zeytin
domates ve sivri biber
çay
Ara:
Yeşilçay
2. kayısı 1 avuç kuru üzüm
öğlen:
5 yk. zyğ.kapuska yemeği
3 yk. yoğurt
1 dilim tb ekmek
Akşam:
1 dilim tb ekmek
3 adet ızgara köfte
1 srvs. kş. fırında hamsi buğlama
1 kase çoban salata
su 2 lt.
spor: 2 mil leisle
4 kızımcanım senin kaç çocuk var
Çok gıcıklarrrrrya ben napııiim kızım gelirken vafıl almış karışık çikolatalı meyveli herkes yedi ben baktım
yok canım ben zaten şimdi ara verdim. reglim çünkü. hafta sonuna doğru leslieye devam ederim. zora sokmadan vücudumu.aynen canım hafif yapmalıyım iyi gelmiyor fazlası rahatsız ediyor sende yapma . canım
sakın yeme canım. pişman olursun.ya ben napııiim kızım gelirken vafıl almış karışık çikolatalı meyveli herkes yedi ben baktım
4 kızım
Ikızler eczacılık okuyor
3. 5.5
4. 16 aylık
Bırde koruyucu aılelık yaptıgım Bır çocuğum var
Yas 40.5
Evet canım 19 yasındaberil koruyucu ailelik yaptığın oğlan mı? bir de kaç yaşında?
aslında cevizle kuru üzüm arası kaldım daha çok sevdiğim için çekti beni.Kuru üzümün 100 gr 300-350 kalorı arası
Arada 2 kayısıya 1-2 cevız eklesen daha ıyıydı bence
Sporda var mis suda 3 lt olsa süper
maşallah canım sanada seninde işin kolay değil büyükler psikolojik yoruyor üzüyor bizleri küçüklerde hem beyin hem beden yoruyor yıpratıyor seni anlayabiliyorum Allah kolaylık versin inşallah canım. .4 kızım
Ikızler eczacılık okuyor
3. 5.5
4. 16 aylık
Bırde koruyucu aılelık yaptıgım Bır çocuğum var
Yas 40.5
hee valla kızlar kıskanıyooo herall bizleri anlamadım bak anne diyor benimki spora da başlamışsın benden güzel olursan seni şöyle yaparım böle yaparım diyor ben de siz görün hepiniz ddm anneme noldu böyle diyeceksiniz ddm. adamla aram limoni 2 gündür .dün akşam misafir geldi karıkoca aile dostu kahve içip gittiler gerçi işleri varmış uğramışlar tabi fark ediliyor biliyorduda kadın diyet yaptımı işte laf lafı açtı benimki diyorki ordan ben fazla zayıflık sevmiyorum zayıf kadın hiç sevmem. diyor babaa babaa gülümmi ağlımmmi şaştım baktım gözlerineÇok gıcıklarrrrr
Yaza yıyecegını düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?