Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Amın
Aynen ara ver ve belırlı aralıklarla spor sürenı ve ağırlık derecenı yükselt

benim eşim de 43 tü ben son oğlanı doğurdumda hiçte geç diil bu devirde o yaşta yeni evlenenler var .sende söyleme kal aldırmaaaayyy şeytanlıkmı öğretiyorum. tüü ayıp bana

Amın
Aynen ara ver ve belırlı aralıklarla spor sürenı ve ağırlık derecenı yükselt
evet canım bir ikigün sonra hafif tempolarla yükseltirim şimdi biraz daha iyiyim akşam üzeri çok fenaydım çok şükür iyiym şimdi.

Küçükler degılde ıkızın tekıde degıl de bırı varkı ne sen sor ne ben anlatıyım
aşkım arada bitane fena oluyor bu her bir ailede olurmuş ya inatçı ya aksi vs..bunun gibi türlü türlü huyu olan birçocuk olurmuş canları sağolsun ömürlü olsunlar napıcaz boynumuzun borcu yaşları geleni sepet havası edicez haydi güle güle dicez bizler bir yere kadar anne baba yıl bir yerden sonra zaten onlar kendi bildiğini yapıyor dinleyen dinler dinlemeyen vakti gelince gider

Menüm
sabah aç 1 brdk sıcak limanlı su
2 dilim tb ekmek
kk. peynir
5 zeytin
domates ve sivri biber
çay

Ara:
Yeşilçay
2. kayısı 1 avuç kuru üzüm

öğlen:
5 yk. zyğ.kapuska yemeği
3 yk. yoğurt
1 dilim tb ekmek

Akşam:
1 dilim tb ekmek
3 adet ızgara köfte
1 srvs. kş. fırında hamsi buğlama
1 kase çoban salata
su 2 lt.

spor: 2 mil leisle

leslie yap canım. leslie 2 yeter şimdilik. zamanla artırırsın yada gün içinde 40-50 dk tempolu yürüyüş yap. ağır sporlar yapma. beni de kötü yapıyor çok spor.

leslie yap canım. leslie 2 yeter şimdilik. zamanla artırırsın yada gün içinde 40-50 dk tempolu yürüyüş yap. ağır sporlar yapma. beni de kötü yapıyor çok spor.
aynen canım hafif yapmalıyım iyi gelmiyor fazlası rahatsız ediyor sende yapma . canım

Kuru üzümün 100 gr 300-350 kalorı arası
Arada 2 kayısıya 1-2 cevız eklesen daha ıyıydı bence
Sporda var mis suda 3 lt olsa süper

aynen canım hafif yapmalıyım iyi gelmiyor fazlası rahatsız ediyor sende yapma . canım
yok canım ben zaten şimdi ara verdim. reglim çünkü. hafta sonuna doğru leslieye devam ederim. zora sokmadan vücudumu.
ya ben napııiim kızım gelirken vafıl almış karışık çikolatalı meyveli herkes yedi ben baktım
sakın yeme canım. pişman olursun.

Kuru üzümün 100 gr 300-350 kalorı arası
Arada 2 kayısıya 1-2 cevız eklesen daha ıyıydı bence
Sporda var mis suda 3 lt olsa süper
aslında cevizle kuru üzüm arası kaldım daha çok sevdiğim için çekti beni.

4 kızım
Ikızler eczacılık okuyor
3. 5.5
4. 16 aylık
Bırde koruyucu aılelık yaptıgım Bır çocuğum var
Yas 40.5
maşallah canım sanada seninde işin kolay değil büyükler psikolojik yoruyor üzüyor bizleri küçüklerde hem beyin hem beden yoruyor yıpratıyor seni anlayabiliyorum Allah kolaylık versin inşallah canım. .

Çok gıcıklarrrrr
Yaza yıyecegını düşün
hee valla kızlar kıskanıyooo herall bizleri anlamadım bak anne diyor benimki spora da başlamışsın benden güzel olursan seni şöyle yaparım böle yaparım diyor ben de siz görün hepiniz ddm anneme noldu böyle diyeceksiniz ddm. adamla aram limoni 2 gündür .dün akşam misafir geldi karıkoca aile dostu kahve içip gittiler gerçi işleri varmış uğramışlar tabi fark ediliyor biliyorduda kadın diyet yaptımı işte laf lafı açtı benimki diyorki ordan ben fazla zayıflık sevmiyorum zayıf kadın hiç sevmem. diyor babaa babaa gülümmi ağlımmmi şaştım baktım gözlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…