Waffel yemeyerek ağzının payını verdın degıl mi balımaslında cevizle kuru üzüm arası kaldım daha çok sevdiğim için çekti beni.
maşallah canım sanada seninde işin kolay değil büyükler psikolojik yoruyor üzüyor bizleri küçüklerde hem beyin hem beden yoruyor yıpratıyor seni anlayabiliyorum Allah kolaylık versin inşallah canım. .
hee valla kızlar kıskanıyooo herall bizleri anlamadım bak anne diyor benimki spora da başlamışsın benden güzel olursan seni şöyle yaparım böle yaparım diyor ben de siz görün hepiniz ddm anneme noldu böyle diyeceksiniz ddm. adamla aram limoni 2 gündür .dün akşam misafir geldi karıkoca aile dostu kahve içip gittiler gerçi işleri varmış uğramışlar tabi fark ediliyor biliyorduda kadın diyet yaptımı işte laf lafı açtı benimki diyorki ordan ben fazla zayıflık sevmiyorum zayıf kadın hiç sevmem. diyor babaa babaa gülümmi ağlımmmi şaştım baktım gözlerine
yok.yemedim çünkü biliyorum pişman olucaktım şimdi ohh içim rahat. .canımmyok canım ben zaten şimdi ara verdim. reglim çünkü. hafta sonuna doğru leslieye devam ederim. zora sokmadan vücudumu.
sakın yeme canım. pişman olursun.
aynen valla şaşırıyorlar benim çünkü en zayıf noktalarım tatlı pasta çikolata butür şeyler. ..olsun hedefim geliyor aklıma diyorum5hedefime ulaşınca haftada birgün canım ne istiyorsa onu yiycem diyorum ama böyle şişko olmicam diyorum. .amaaan bacımm diyorum da diyorum işte anlaWaffel yemeyerek ağzının payını verdın degıl mi balım
Evet canım 19 yasında
Önce daha küçük bor çocuk vardı onu evlat edındıler fulyam
Bana göre çok güzel ben de hep ekmeği 50 gr da sinirlamaya calisiyorum. Hindi 115 gr onun ur sebebi var mı ben yarin itibaren protein alacagim 60 gr ile 90 gr arası da birsey düşünüyordum. Az mı olur yeterli midir acabaMenüm
12.00
2 yumurta 80gr domates 50 gr ekmek 1 elma
17.00
125 gr ıspanak 115 gr hındi göğsü 50 gr ekmek 180 gr çilek
Su 3 lt
Spor 1 saat
Normalde 3 öğün yıyoruz ama geç uyanınca böyle
Bugün gr larla yazdım sonraları yazmıyacam sadece mb hakkındafıkrınız olsun olsun ıstedım
Hep aynı seylerı söylüyoruzyok.yemedim çünkü biliyorum pişman olucaktım şimdi ohh içim rahat. .canımm
aynen valla şaşırıyorlar benim çünkü en zayıf noktalarım tatlı pasta çikolata butür şeyler. ..olsun hedefim geliyor aklıma diyorum5hedefime ulaşınca haftada birgün canım ne istiyorsa onu yiycem diyorum ama böyle şişko olmicam diyorum. .amaaan bacımm diyorum da diyorum işte anla
Bır evı var sevenı var orası güzel ama alışıyor ınsan ayrılıgı netıcede şartları guzellesıyorayrılmak da zor olur yaa.
Gr lar ve yedıgım seyler tamamen kan sonucuma göre ayarlanıyorBana göre çok güzel ben de hep ekmeği 50 gr da sinirlamaya calisiyorum. Hindi 115 gr onun ur sebebi var mı ben yarin itibaren protein alacagim 60 gr ile 90 gr arası da birsey düşünüyordum. Az mı olur yeterli midir acaba
offf diyorum yaaa yaramı deşme kardaşşHep aynı seylerı söylüyoruz
Kader ve dert bir olunca
Benım ıkızlerde hafıf tombıktı 2-3 öncesıne kadar şimdi degıller
Onların boy 180-183 100 kılo bile zayıf durur
Ama çok şişko olsa o bırı varya o bırı belkı dunyanın cevresınde donmedıgını anlar
Benım en zayıf noktam hamur ve şeker cesur farketmez
Öyle mıdedıxımkı pızzayı durum yapıp yemıslıgım var araç kullanırken
Yemenın hakkını vermesem bu ebatta olurmuyum
Ben kh dıyetı yaptıgımda sınırsız pro alırdım zayıflardımBana göre çok güzel ben de hep ekmeği 50 gr da sinirlamaya calisiyorum. Hindi 115 gr onun ur sebebi var mı ben yarin itibaren protein alacagim 60 gr ile 90 gr arası da birsey düşünüyordum. Az mı olur yeterli midir acaba
aaa çok güzel Dr un mu böyle önerdi kan sonucuna göre yapalım gibilerindenGr lar ve yedıgım seyler tamamen kan sonucuma göre ayarlanıyor
Mesela salatalık kabak yoğurt vs dıyet seyler ama bende yasak
Benımkı desıldı bıleofff diyorum yaaa yaramı deşme kardaşş
Bız genetık uzunuz canımberilceee senin kızlarında maşallah ı varmış manken gibi ben boydan fakirim bacımm 1.60. kilomu da bilin zati
kız benim bukadar bilgim olsa evde ne işim var ...Ben kh dıyetı yaptıgımda sınırsız pro alırdım zayıflardım
Bu tamamen deneme yanılma vücudun tıpkısını gozetlemeyle ogrenecegın bır yol
Olacak merak etme bu bogaz bırde oldukçakız benim bukadar bilgim olsa evde ne işim var ...
Boşver onları onlar bayatlamistir hem tadı da güzel değil çok kimyasal koyuyorlarŞu an önümde koca bi tabak hoşbeş ve benimo var. Bense çayı kuru kuru içiyom
valla senden de baya şey öğrenmeye başladım burda arkadaşlar sağolsun maşallah hepsi çok iyiler bu konudaOlacak merak etme bu bogaz bırde oldukça
Çok ilgınc lahana dıyetı herkesı zayıflattı ben kilo aldım
Kan testine göre mi yapıyorsun ise yarıyor mu nasıl bir yöntemin varGr lar ve yedıgım seyler tamamen kan sonucuma göre ayarlanıyor
Mesela salatalık kabak yoğurt vs dıyet seyler ama bende yasak
Aslında kendı vücudumuzun şifresını çözdüğümüzde zayıflama hayal degılvalla senden de baya şey öğrenmeye başladım burda arkadaşlar sağolsun maşallah hepsi çok iyiler bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?