Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kan testine göre mi yapıyorsun ise yarıyor mu nasıl bir yöntemin var
Ikı yıl önce 112 den 64 e düşmüştüm
Manyak spor yapardım 34 beden gıymıstım
Ama camışlık ıste
Kan testıne göre hangı besınlerden ne kadar tuketecegın belırlenıyor

Ikı yıl önce 112 den 64 e düşmüştüm
Manyak spor yapardım 34 beden gıymıstım
Ama camışlık ıste
Kan testıne göre hangı besınlerden ne kadar tuketecegın belırlenıyor
Bir ara o testten yaptırmayı düşündüm ama bende yeme bağımlılığı var bazı yiyecekler e ben yemek aliskanliklarimi değiştirmekten zorlanıyorum onun için biraz endişe ettim. Domatesi bana yasaklama olum olur benim için.

Ben çok zorlanıyorum
Benım kahve bagımlılıgım var ve ben ıcemıyorum
Imı öğün arası 5 saat ve su harıcı herşey yasak
Oysa bıtkı cayı bıle kalırısız
Ben geçen yıl bır tanıdığa vermıstım dıyet dosyamı hatun kaybetti
Bu arada basladım bozdum hıc bır duzen kuramadım tekrar test yaptırıp başladım
Bır hafta olacak ve hala duzenı oturtamadım
Yapması dayanması zor bır dıyet sonuç süper olsada
Komık ama domates yasak çeri domates serbest bende
Cılek elma armuttan başka meyve ve yasak bırde kuru kayısı erık var

Değişik özellikle domates olayı

geçmiş olsun cnm Allah kurtarmış sizi o ailenin elinden. senin yaşadıklarının benzerini yaşadık bizde abimde (fiziksel şiddet yoktu en azından benim bilğim ama sözel ve psikolojik şiddet vardı) maalesef bizimkinin gerçek yüzü evlendikten sonra ortaya çıktı bir kaç kere şans vermesine rağmen yürümüyor derken hamile olduğunu öğrendik tekrar bir şans verdi abim ama olmadı hamileyken ayrıldılar (evi yakarak gitti öyle bir manyak yani koca ev mafoldu ve apartmanda çok zarar vardı 30.000tl masraf çıktı sözleşme abimin üzerine olduğu için mecburen o karşıladı masrafları. bunun içinde dava açacak şu boşanma bir gerçekleşse) mahkemeleri yeni görülmeye başlandı. çocuklarıda şaka gibi evlenme yıldönümlerinde dünyaya geldi ama bizimkiler daha 6 aylık evliyken ayrılmışlardı. el bebek gül bebek çocuğunu yetiştirmek varken şimdi kardeşlerinin yanında sığıntı gibi yaşıyor. neyse Allah ımdan bulsun cezasını bu dünyada olmazsa ahirette verecek hepsinin cezasını. ay çok doluyum bu konuda konuşturmayın beni daha fazla.
özetle çok şükür ucuz atlatmışsınız cnm

geçmiş olsun cnm

Ege'ye gidiyom ben.

ben mi kaçırdım sende mi izmirde yaşıyorsun

Cok gecmis olsun hasibecim vakit saat belli olmaz tabide dr larda bosuna demiyor
Allah yardimcisi olsun.

Bulamiyorum gözün aydın, hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağina almayi nasip etsin.

Hasibecim bebişin hayırlı olsun inşallah. Ayrıca kuzenine de çok üzüldüm. Allah iki iyilikten birini versin. Ne kanseriydi canım?

Bulamiyorum gözünüz aydın, sağlıkla gelsin bebecik cesur anneler kervanına sende katıldın hadi :)

Bulamiyorum hayırlı olsun güle güle büyütün

çok üzüldüm başınız sağolsun ...Allah rahmet etsin.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Size sabırlar dilerim

hasibeG Allah rahmet eylesin başınız sağolsun

Bulamiyorum cim başınız sağolsun Allah sabırlar versin

başınız ssağolsun canım

Bulamiyorum başınız sağolsun canım..

@simeranya7 geçmiş olsun..

Bulamiyorum başınız sağ olsun,Allah rahmet etsin
@simeranya7 geçmiş olsun canım

Bulamiyorum canım başınız sağolsun

Mefkurem çok geçmiş olsun iyi kurtulmussunuz o aileden verilmiş sadakaniz varmış evlenmeden bitmiş terbiyesiz insanlar
Bulamiyorum canım başınız sağolsun

HasibeG Allah rahmet eylesin

Bulamiyorum basın sağolsun olum cok zor acisi ozlemi zor allah bu acıyı aratacak daha büyük acı vermesin.

Bulamiyorum canım başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabırlar versin ...

iyi günümüzde kötü günümüzde hastalığımızda kayıplarımızda mutluluklarımızda hep beraber olmak seni düşünen arkadaşlarının olduğunu bilmek çok güzel bir duygu hepinize gerçekten teker teker içtenlikle teşekkür ediyorum.
fani dünya vadesi dolan gidiyor vakti gelen dünyaya geliyor devran bir şekilde dönüp gidiyor bize hayretle izlemek düşüyor. emineye yeni hamile olduğumu öğrendiğimde halam vefat etmişti şimdiki hamileliğimi yeni öğrendiğimdede kuzenimi kaybettim. bu şekilde hayat akıp gidiyor işte.

slm kızlar

öncelikle alıntılarıma cevap yazmak istedim karıştırmayayım diye
eşimin bilgisayarından bağlandım ne rahat oluyormuş koca ekranda geçmiş okumak telefonda 5 syfdan sonra gözlerim kapanmaya başlıyordu

izin bitti yrn iş başı yoğun tempoya tekrar merhaba dicez. yrn dr izinliymiş artık sali günü gidebilcem dra bakalım durumlar nasıl kese oluştu mu bir sıkıntı var mı. ultrasonra görmeden kendimi çok kaptırmak istemiyorum.

Bonus listeler için eline sağlık cnm
kilo veren ve spor yapan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum

yok canım iki katlı,ben üst kattayım,yanlamasına doğru giden bi sitede oturuyom

Cok sanslisin sakinlik ferahlik huzurluk gule gule oturun.

Komsudan karatayin kitabini aldim ara ara okuyorum :) beni ikna edicekmi bakayim

Selam kizlar. Rahatsizim hastanede sonuc bekliyorum. Geceden beri agrim vardi. Ultrason temiz cikti, idrar tahlili bekliyorum sanirim enfeksiyon var

Gecmiş olsun

Bi anda sporu cok yogun basladin ondan olabilir aman dikkat et

Kum dokuyormusum sağolun kızlar

Gr lar ve yedıgım seyler tamamen kan sonucuma göre ayarlanıyor
Mesela salatalık kabak yoğurt vs dıyet seyler ama bende yasak

Kim ayarliyor listeni bi ara kan grubuna gore beslenme yi duymustum. Ama kan sonucuna gore olan daha mantikli gibi

Senin listene ozellikle dikkat edicem merak ediyorum. Ben bazi yiyecekleri vucudumun istemedigini biliyorum ve yedigim zaman rahatsiz oluyorum. Ama kilo vermek icin yemem gerekir diye zorluyorum kendimi. Sanirim kilo verme sifremi cozdumde bunu vucuduma kabul ettirmekte zorlaniyorum.
Bir olayi anlatayim hamilelik donemi bi endokrin uzmanina gidiyordum bi kan degerime bakmisti ve bana sen cok cabuk kilo alip cok zor kilo verirsin demisti. Kanin da tasiyosun bu durumu annenden anneannenden hatta daha da geriden geliyor dedi teyzenler vs kilo probleminiz vardir dedi cok hakliydi. O dr u tekrar bulamadim. Neyse cok uzun oldu.takipteyim.

Frida Bonus sana guzel yazmis. Emek veriyoruz birsey yapiyoruz bu bir duygu paylasim bi davranis yada bi esya olabilir kiymeti bilinmediginde cok uzuluyoruz. Sende ne emekle bak o kadar kilo vermişsin. Simdi bu durumu gordugunde hem kendini uzuyorsundur hem de biz uzuluyoruz.
Birak artik peynir ekmegi. Deri pantolonunu giymeye cabala. :)

Vuuuuv deri pantolon ha çok iddialı

Hayırlı geceler güzeller
Bonus cim ellerine sağlık
Dereceye giren azimli güzelleri tebrik ederim.
Heh hatirladim

Dafi kp rini haftadabir alma isi noldu sevgili akrabalarinin konuyu cozdunuzmu
canım çok sağol
Iki hafta alıp bırakmışlardı.
Son günlerde kp. Herşeyin dozunu kaçırıp küçüğünden geçtim büyük tuvaletinide altına yapmaya başladı. Beni fazlasıyla yoruyor. Ve bunu keyfi yapıyor. Anladikki birkackere yediği şeyi bıktım yemiycem demek yerine altına yapıp dokunuyor diyor. Artık yemekten içmekten tiksindim. Ekmek arasından başka yemek yiyemez oldum.
Eltilerimin gelinleri bu hafta ne çektiğimi gördüler. Hepsi kv lerini aramışlar birşeyler söylemişler. Kp.i Bu hafta yine aldilar. Büyük eltimin oğlu "yengem yetisemiyor. Simdiye kadar hic böyle gormemistim. Bu hafta gittigimde evde agir bi koku vardı demiş. Gelinlerde gelip hafta sonu bütün evi temizlediler.
Hep yapıyorum ama kocaman adam bizden fazla yiyip içiyor. Pantolona yapıp çıkartınca evi koku alıyor. Hafta sonu 4 kişi temizlik yaptık. Perde, halı, koltuk herşeyi yıkadım. Duvarları sildik. Bakalım ne kadar temiz kalacak.

Canım ceviz suyunu denedinmi öksürüğe çok faydası var
Selam kizlar. Rahatsizim hastanede sonuc bekliyorum. Geceden beri agrim vardi. Ultrason temiz cikti, idrar tahlili bekliyorum sanirim enfeksiyon var
Geçmiş olsun canım

Bugün oğlan hastaneden çıktı
Yarası açık ama zamanla kendiliğinden kapanakmış

Bütğn gün misafirler vardı
Posta Posta :) hiç boş kalmadık
Benim çocuklarda geldi
Daha onlar otururken ben işe geldim

Geldiğim kadın geçenlerde yataktan düşmüştü
Kalçasında bacağında ağrısı var uyuyamıyor
Tabiki bende

Menüm

11.00
2 incir

12.15
1 yumurtadan omlet
Mozeralla
3 çeri

19.30
2 wasa
1 dil kaşar

Ne yemek yapmaya nede yemeye vaktim yoktu
Görümcemin biri poğaça türü diğeri baklava getirmiş
Bende çayla yazdıklarımı yedim hiç doymadım
Sabah adam gibi kahvaltı hayalim var :)

Su 3 lt olmuştur çok içtim
Spor yok

İpin ucunu fena kaçırdım verdiğim kiloları koruyamadı deri pantulon bir günah gibi dolapta asılı beni bekliyor :))

İyi geceler herkese
Yaaaa sorma iki tane vardı biri büyüktü onu 97 kilo İken attım bir daha giymiycem nede olsa diye

Diğerinide 97 kilo iken çok dar bir şekilde aldım nede olsa incelecem rahat olucak diye bir kere giydim dahada giyemedim şimdi bırak bel kapanmamasını bacağim girmez herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…