Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dafi işin git gide zorlaşıyor Allah yardım etsin mefkuşda demiş insan diyecek şey bulamıyor canım

Allah sabır versin sana canım.
Diğerlerine merhamet
Kayinpederinede vicdan..

Mefkurem gözünüz aydın oğlun hastaneden çıkmış. Yaraya dikkat edin enfeksiyon kapmasin canım.
Allah bir daha yasatmasin. .

@HasibeG siz de çok kötü olay atlatmissiniz.. Evi yakmak ne demek.tam ruh hastası. .
Bebek ne olacak peki. Sağlıksız bir ortamda büyüyecek üzüldüm. . Anlasamayan çiftler keşke yataktada anlaşamasalar. .

Bonus emeğine sağlık tatlım. .

Arzuzuzuuu kırmızılı naapıyon :)

nisan34 size de geçmiş olsun tatsızlık yaşanmış. ..

60kiloyum köy tavugunu nerden alıyorsun. Şehir disindanmı. ?

Hayırlı sabahlar güzeller
Bugün bir arkadaşıma gidesim var.
Akşam yemeğimi hazırlayıp çıkmam lazım. Ne pişiricem bilmiyorum. Hiçte birşey aklıma gelmedi.

Dafi işin git gide zorlaşıyor Allah yardım etsin mefkuşda demiş insan diyecek şey bulamıyor canım

Allah sabır versin sana canım.
Diğerlerine merhamet
Kayinpederinede vicdan..
Amin sağolun kızlar teşekkür ederim

Dafinın tatiller iptal canım. Tatile izin yok

Dafinın tatiller iptal canım. Tatile izin yok

Ne güzel olurdu dimii dafiii

Canım vallaha bendede para Yok ayıptır süslemesi, benim kızın önümüzdeki yıl okul parasını bütün verdim birde arabaya toplu para verdim elimdekini hepten vermiş oldum anaaam acil iş yapmam lazım

Yaaa bide ben Anıtkabir'i geçenlerde Ankara'ya gittiğimde gezdim siz İstanbul'a gelin ben sizi Topkapı sarayına götüreyim çok güzel karşısında Ayasofya , yere batan sarnıcı tarihi yarım Adayı gezdiririm size

Bağamı didin bağamı didin

Adım deri pantolonluya, protein günüyle kilo verene çıkmış zaten

Ne diyecem tablolar için teşekkürler emeğine sağlık

Bugün sabah yine insani boyuta evde kahvaltı yaptım geçen hafta hep ofiste kahvaltı yapmıştım iyi olmadı denedim gördüm insan bir günde bir kilo alabiliyor

Zaten hemen mümkün değil ..
Zaman ve izin açısından.
Para gani ben de, o sorun değil.
Destek çıkarım sana..

Anitkabir, Kızılay da bahane aslında maksat haşhaşlı çörek yemek.
Dimi asumanzeynep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…