Dafi işin git gide zorlaşıyor Allah yardım etsin mefkuşda demiş insan diyecek şey bulamıyor canımHayırlı geceler güzeller
Bonus cim ellerine sağlık
Dereceye giren azimli güzelleri tebrik ederim.
canım çok sağol
Iki hafta alıp bırakmışlardı.
Son günlerde kp. Herşeyin dozunu kaçırıp küçüğünden geçtim büyük tuvaletinide altına yapmaya başladı. Beni fazlasıyla yoruyor. Ve bunu keyfi yapıyor. Anladikki birkackere yediği şeyi bıktım yemiycem demek yerine altına yapıp dokunuyor diyor. Artık yemekten içmekten tiksindim. Ekmek arasından başka yemek yiyemez oldum.
Eltilerimin gelinleri bu hafta ne çektiğimi gördüler. Hepsi kv lerini aramışlar birşeyler söylemişler. Kp.i Bu hafta yine aldilar. Büyük eltimin oğlu "yengem yetisemiyor. Simdiye kadar hic böyle gormemistim. Bu hafta gittigimde evde agir bi koku vardı demiş. Gelinlerde gelip hafta sonu bütün evi temizlediler.
Hep yapıyorum ama kocaman adam bizden fazla yiyip içiyor. Pantolona yapıp çıkartınca evi koku alıyor. Hafta sonu 4 kişi temizlik yaptık. Perde, halı, koltuk herşeyi yıkadım. Duvarları sildik. Bakalım ne kadar temiz kalacak.
Canım ceviz suyunu denedinmi öksürüğe çok faydası var
Geçmiş olsun canım
Hayırlı geceler güzeller
Bonus cim ellerine sağlık
Dereceye giren azimli güzelleri tebrik ederim.
canım çok sağol
Iki hafta alıp bırakmışlardı.
Son günlerde kp. Herşeyin dozunu kaçırıp küçüğünden geçtim büyük tuvaletinide altına yapmaya başladı. Beni fazlasıyla yoruyor. Ve bunu keyfi yapıyor. Anladikki birkackere yediği şeyi bıktım yemiycem demek yerine altına yapıp dokunuyor diyor. Artık yemekten içmekten tiksindim. Ekmek arasından başka yemek yiyemez oldum.
Eltilerimin gelinleri bu hafta ne çektiğimi gördüler. Hepsi kv lerini aramışlar birşeyler söylemişler. Kp.i Bu hafta yine aldilar. Büyük eltimin oğlu "yengem yetisemiyor. Simdiye kadar hic böyle gormemistim. Bu hafta gittigimde evde agir bi koku vardı demiş. Gelinlerde gelip hafta sonu bütün evi temizlediler.
Hep yapıyorum ama kocaman adam bizden fazla yiyip içiyor. Pantolona yapıp çıkartınca evi koku alıyor. Hafta sonu 4 kişi temizlik yaptık. Perde, halı, koltuk herşeyi yıkadım. Duvarları sildik. Bakalım ne kadar temiz kalacak.
Canım ceviz suyunu denedinmi öksürüğe çok faydası var
Geçmiş olsun canım
Dafi işin git gide zorlaşıyor Allah yardım etsin mefkuşda demiş insan diyecek şey bulamıyor canım
Amin sağolun kızlar teşekkür ederimAllah sabır versin sana canım.
Diğerlerine merhamet
Kayinpederinede vicdan..
Karanlıkta farkedilmiyor dimek.
Demek ki :)
Dafinın tatiller iptal canım. Tatile izin yok
Olur canım deniyeyim bir işe yarar belkiiFrida bence asili kalsin ki gozunun onunde bunu giyecek kadar vermistim simdi tekrar diyebilesin. Ve birakmadan.
Bağamı didin bağamı didin
Ne güzel olurdu dimii dafiii
Canım vallaha bendede para Yok ayıptır süslemesi, benim kızın önümüzdeki yıl okul parasını bütün verdim birde arabaya toplu para verdim elimdekini hepten vermiş oldum anaaam acil iş yapmam lazım
Yaaa bide ben Anıtkabir'i geçenlerde Ankara'ya gittiğimde gezdim siz İstanbul'a gelin ben sizi Topkapı sarayına götüreyim çok güzel karşısında Ayasofya , yere batan sarnıcı tarihi yarım Adayı gezdiririm size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?