Hahahabenim eşim de 43 tü ben son oğlanı doğurdumda hiçte geç diil bu devirde o yaşta yeni evlenenler var .sende söyleme kal aldırmaaaayyy şeytanlıkmı öğretiyorum. tüü ayıp bana
evet canım bir ikigün sonra hafif tempolarla yükseltirim şimdi biraz daha iyiyim akşam üzeri çok fenaydım çok şükür iyiym şimdi.
aşkım arada bitane fena oluyor bu her bir ailede olurmuş ya inatçı ya aksi vs..bunun gibi türlü türlü huyu olan birçocuk olurmuş canları sağolsun ömürlü olsunlar napıcaz boynumuzun borcu yaşları geleni sepet havası edicez haydi güle güle dicez bizler bir yere kadar anne baba yıl bir yerden sonra zaten onlar kendi bildiğini yapıyor dinleyen dinler dinlemeyen vakti gelince gider
Gani derken milli piyangomu vurduuu habarım yok :))Zaten hemen mümkün değil ..
Zaman ve izin açısından.
Para gani ben de, o sorun değil.
Destek çıkarım sana..
Anitkabir, Kızılay da bahane aslında maksat haşhaşlı çörek yemek.
Dimi @asumanzeynep
Âmin sağol canımDafi isin iyice zorlamis. Allah yardimcin olsun canim.
everett hem asuya yeşil çay içmeye giderdikNe güzel olurdu dimii dafiii
Canım vallaha bendede para Yok ayıptır süslemesi, benim kızın önümüzdeki yıl okul parasını bütün verdim birde arabaya toplu para verdim elimdekini hepten vermiş oldum anaaam acil iş yapmam lazım
Yaaa bide ben Anıtkabir'i geçenlerde Ankara'ya gittiğimde gezdim siz İstanbul'a gelin ben sizi Topkapı sarayına götüreyim çok güzel karşısında Ayasofya , yere batan sarnıcı tarihi yarım Adayı gezdiririm size
Hahahaolmuyo işte o istemeyince oldurtamadım küçük bire baslıycak seneye diye hayallerimi erteledim bende seneye baskı yapıcam bencede gec deil nasip bakalım . Ama lazım 3. Bana cocukları cok seviyorum
Günaydın bu arada iyi haftalar herkese
Günaydııın
Rabbim hayırlısını versin canım inşallah herşeyin vakti zamanı var .
günaydınnnnnn canımmmm. ..
sağol canım teşekkür ederimdafi .cim selamünaleyküm.
dostum Allah yar ve yardımcın olsun inşallah. rabbim sana sabır versin büyük bir sınavdasın sonunda başarı galibiyet senin olsun inşallah bacım. .
Aminn canımmRabbim hayırlısını versin canım inşallah herşeyin vakti zamanı var .
günaydınnnnnn canımmmm. ..
Hahahaolmuyo işte o istemeyince oldurtamadım küçük bire baslıycak seneye diye hayallerimi erteledim bende seneye baskı yapıcam bencede gec deil nasip bakalım . Ama lazım 3. Bana cocukları cok seviyorum
Günaydın bu arada iyi haftalar herkese
Gani derken milli piyangomu vurduuu habarım yok :))
Tabiki gelirim sadece sizinle beraber olmak için :)
Hadi ben bir kahve yapayım beraber içelim :)
selamünaleyküm can dostlarım
hayırlı günler .hayırlı haftamız olsun inşallah. Rabbim nefsimizi korusun bol bol sağlıklı kilo verelim inşallah. ...
Hayırlı günler
Güzel bır hafta olsun
ayyy güldürdün beni yenam allah da seni güldürsün inşallah. ..Herşeyin hayırlısı Maviş. .
Allah gönlünüze göre versin..
Gönlüm zengin ya onu kastettim :))
Ben de çay içiyorum. Afiyet olsun..
Aleyküm selam canım.
Ahahahah :)
Ayakkabıni kastettim ama demek donunuda aradan cikarmisim :))
Hayır günler. .
ayyy güldürdün beni yenam allah da seni güldürsün inşallah. ..
aminAmin canım. Hep Gülelim inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?