Hayirli haftalar kizlar
@HasibeG Allah rahmet eylesin tatlım. Sizlere sağlıklı ömürler versin inş
dafi ablam Allah sana da sabır güç kuvvet versin. Hasta bakmanın ne denli zor olduğunu iyi biliyorum. Benim babam da yatalakti uzun yıllar baktık bizde.
Ablacım durumun iyiyse pijamalarini yikama direk kaba pisliğini sıyırıp at cope.
Bir de milyoncularda satılan ameliyat eldivenlerini evinden eksik etme. İnsan çocuğunun altını değiştirirken bile kafasını çeviriyor eldiven böyle durumlarda biraz kurtarici görevi üstleniyo . Bir de bez takmayı teklif etsen kabul eder mi ki ?
Madem altına yapıyosun bundan sonra seni bezliycem debelki bırakır.
@Arzuzuzuuu demek kırmızı Don ha
Buraya gelmediğim süre içerisinde yedim de yedim. Ama napiyoruz her siskonun yaptigi gibi bugün yeni bir gün yeni bir hafta besmele çekip sağlıklı beslenmeye başlıyoruz.
Amin canımmmHerşeyin hayırlısı Maviş. .
Allah gönlünüze göre versin..
Gönlüm zengin ya onu kastettim :))
Ben de çay içiyorum. Afiyet olsun..
Aleyküm selam canım.
Ahahahah :)
Ayakkabıni kastettim ama demek donunuda aradan cikarmisim :))
Hayır günler. .
Yooo çıkaramadım kimmişdoga3 nasılsın tatlısı?
Hani biz zamanın birinde voltranı oluşturmuştuk daha haftasına varamadan tırt olmuştu kimdi onlar hatırlıyor musun
Muzur bi tanıdığım var her sene alır bana hemde giyemiycem tarz bende ona aldım uçuk bişey ooo giyerim ben bunu dedi yaşıda var genç deil gacıgülme kızzzz şişkoyuz diye fantazimiz olmasınmı. .
yavruşşşş ne varsa biz yaşlılarda var naberrrMuzur bi tanıdığım var her sene alır bana hemde giyemiycem tarz bende ona aldım uçuk bişey ooo giyerim ben bunu dedi yaşıda var genç deil gacı
yavruşşşş ne varsa biz yaşlılarda var naberrr
Yaşlı demek yassah bağyan
Olsa olsa olgun olursunuz azcık
Olur canım gelirlerse haber veririm Zaten haberin olur. bir istanbul buluşması yaparız :)
Yemeğim Yok karnım aç ne yemek yapıcam bilmiyorumdaaa bugün kilit oldum ooofff
Patile derler Erzurumlular yapsam mı ki ne zamandır yapmamıştım sevinirler aslında
Bu mesaji yazip hamurdan bir suru parca koparip yaga atacagim kizaricakoyle iste
Olur canım gelirlerse haber veririm Zaten haberin olur. bir istanbul buluşması yaparız :)
bu çok kötüüüüü hayal ediyorumda
Bu mesaji yazip hamurdan bir suru parca koparip yaga atacagim kizaricakoyle iste
Patile derler Erzurumlular yapsam mı ki ne zamandır yapmamıştım sevinirler aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?