Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eboe dedi nin yanindaki minicik oktan ♡
Hımm.. Gittim, okudum bi kaç sayfa.. Azimliymişim.. O azimle 10 kilo vermiştim.
Hesap iyi de hayata geçiremiyorum, niye böyle oldum bilmiyorum..

Hımm.. Gittim, okudum bi kaç sayfa.. Azimliymişim.. O azimle 10 kilo vermiştim.

Hesap iyi de hayata geçiremiyorum, niye böyle oldum bilmiyorum..

Niye geciremiyo olasin bebem? Artini bu hafta tamamen temizliyosun oncelikle.
Sonra gerisi eksilmek ins.
Dedim ya yavas yavas bile eksilsen yaza yine bundan eksiksin.
Yuruyus bandini kullanmaya calis guzel muzikler at teline falan 40 dk bari yurumeye calis.
Kilo vermeyi gectim bize enerji veriyo yuruyusler sporlar.

Hiç içimden gelmiyoki.. Neyse ben susayım en iyisi.. Yapmaya çalışıyorum bişeyler işte zorla..

Hiç içimden gelmiyoki.. Neyse ben susayım en iyisi.. Yapmaya çalışıyorum bişeyler işte zorla..

Bulunduğun durum geçici bir dönem ve ben geçeceğine inanıyorum...

Obezite cerrahi en son en tıkandığin en artık kesinlikle olmaz dediğin de Gerçekleştir. .
Betulü bir sure ( 3 ay gibi )kucağına alamiyacaksin onu düşün büyüsün biraz daha..
Ayrıca inan hiç kolay değil hatta normalinden daha zor
Fakat obez yaşamakta çok çok zor.

Evet kesinlikle eminim op.un zor olacağından, ama yapamıyorum veremiyorum ben.. İstikrarım yok hiç. Bi gün öyle bi gün böyle.. En güzel zamanlarım boşa geçiyo, betülü uyutmak için yatak odasına gidene kadar nefes nefese kalıyorum. İrade gösteremiyorum, daha çok yiyorum böyle olunca.. O kadar sıkıldımki bu durumdan, mutsuz ola ola yiyorum.. Bi yerden tutunmam lazım onu da biliyorum... İnşallah geçicidir ve kendim için bişey yapmaya başlayabilirim..

Niye susayım dedin bunu burda konusmiycaksak nerde konuscaz?

Icinden geliyodur sen hissetmiyosundur.
Baska seyleri daha yogun hissettiginden.

Bak benden once sen dedin 6 ayda şu kadar verilirmi diye.
Icinde var cunku bu istek eboe sende gör icindekileri. Devam et lutfen.

Sözde kizimin kinasina kadar 90a inecektim. Kendi iradesizligim yuzunden ayni yerimde sayiyorum. Niye her streste mutsuzlukta yemeye kaciyoruz ki biz. Neden baska seylere yonelemiyoruz

Uzme kendini boyle lutfen.
Hafasonu rahat birak kendini vicdan yapma kotu hissetme yaptiklarinizdan ye abartmadan.
Madem haftasonu yemekli gecicek o zaman simdiden onlemini alirsan şu kusurati indirip 99.9 gorursen 2 gunde o zaman cokta yemezsin.

Tabloda bi yanlışlık yaptim sankim
E eboe tatlım lütfen umitsizlige kapılma. Hangimiz doğru düzgün besleniyo ki burda misal ben haftalardır aynı rakamlardayim. Sürekli bozup Bismillah diyip yeniden başlıyorum. Buraya daha sık uğra motivasyonun artar. gel işte güzellikle değilse de zorla.

Uzme kendini boyle lutfen.
Hafasonu rahat birak kendini vicdan yapma kotu hissetme yaptiklarinizdan ye abartmadan.
Madem haftasonu yemekli gecicek o zaman simdiden onlemini alirsan şu kusurati indirip 99.9 gorursen 2 gunde o zaman cokta yemezsin.
Evet şu 3 gun telasli gececek zaten. Şu 100 zincirini kirsam 95i bi gorsem devami daha istikrarli gelecek biliyorum. O yuzden. Haftalik alisveris listesi yaparak, spor listesi yaparak bi duzen kurmaya caliscam. Ocaktan sonra diyetisyene baslicam diye guvendim, ama beklenmeyen seylerden sonra o da imkansiz suan. Kendim biseyler yapmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…