Hımm.. Gittim, okudum bi kaç sayfa.. Azimliymişim.. O azimle 10 kilo vermiştim.Eboe dedi nin yanindaki minicik oktan ♡
Hesap iyi de hayata geçiremiyorum, niye böyle oldum bilmiyorum..6 ayda her ay 5 er kilodan 30 verilir.
4 kilodan 24 kilo verilir.
3 kilodan 18 kilo verilir.
2 kilodan 12 kilo verilir.
Haftada 250 gr dan ayda 1 kilo ile 6 ay sonra 6 kilo verilir 100 kilodan 94 e dusersin.
En fazladan en aza kadar her turlu karda oluruz.
Yeterki durup arti olmayalim.
Hımm.. Gittim, okudum bi kaç sayfa.. Azimliymişim.. O azimle 10 kilo vermiştim.
Hesap iyi de hayata geçiremiyorum, niye böyle oldum bilmiyorum..
Aleyküm selam canım.selamünaleyküm
günaydın...kızlarrr...
hayırlı günler dilerim.
Hiç içimden gelmiyoki.. Neyse ben susayım en iyisi.. Yapmaya çalışıyorum bişeyler işte zorla..Niye geciremiyo olasin bebem? Artini bu hafta tamamen temizliyosun oncelikle.
Sonra gerisi eksilmek ins.
Dedim ya yavas yavas bile eksilsen yaza yine bundan eksiksin.
Yuruyus bandini kullanmaya calis guzel muzikler at teline falan 40 dk bari yurumeye calis.
Kilo vermeyi gectim bize enerji veriyo yuruyusler sporlar.
Hiç içimden gelmiyoki.. Neyse ben susayım en iyisi.. Yapmaya çalışıyorum bişeyler işte zorla..
Tartıları kontrol edelim bugun ne durumdayiz bi bakalim ona gore ilerleyelim.
asumanzeynep
74FRIDA
Derin
baharnaz
cakil80
H Himal_
nisan34
Arzuzuzuuu
60kiloyum
dafi
lolaxx
E eboe
y.o.l.c.u
doga3
huzurunmeraklisi
Amine Busra
Evet kesinlikle eminim op.un zor olacağından, ama yapamıyorum veremiyorum ben.. İstikrarım yok hiç. Bi gün öyle bi gün böyle.. En güzel zamanlarım boşa geçiyo, betülü uyutmak için yatak odasına gidene kadar nefes nefese kalıyorum. İrade gösteremiyorum, daha çok yiyorum böyle olunca.. O kadar sıkıldımki bu durumdan, mutsuz ola ola yiyorum.. Bi yerden tutunmam lazım onu da biliyorum... İnşallah geçicidir ve kendim için bişey yapmaya başlayabilirim..Bulunduğun durum geçici bir dönem ve ben geçeceğine inanıyorum...
Obezite cerrahi en son en tıkandığin en artık kesinlikle olmaz dediğin de Gerçekleştir. .
Betulü bir sure ( 3 ay gibi )kucağına alamiyacaksin onu düşün büyüsün biraz daha..
Ayrıca inan hiç kolay değil hatta normalinden daha zor
Fakat obez yaşamakta çok çok zor.
Hiç içimden gelmiyoki.. Neyse ben susayım en iyisi.. Yapmaya çalışıyorum bişeyler işte zorla..
Yok böyle uzaktan izlemek daha iyi2014prenseslerim2015 çekinme katılabilirsin aramıza :))
Sözde kizimin kinasina kadar 90a inecektim. Kendi iradesizligim yuzunden ayni yerimde sayiyorum. Niye her streste mutsuzlukta yemeye kaciyoruz ki biz. Neden baska seylere yonelemiyoruz
Evet şu 3 gun telasli gececek zaten. Şu 100 zincirini kirsam 95i bi gorsem devami daha istikrarli gelecek biliyorum. O yuzden. Haftalik alisveris listesi yaparak, spor listesi yaparak bi duzen kurmaya caliscam. Ocaktan sonra diyetisyene baslicam diye guvendim, ama beklenmeyen seylerden sonra o da imkansiz suan. Kendim biseyler yapmaliyimUzme kendini boyle lutfen.
Hafasonu rahat birak kendini vicdan yapma kotu hissetme yaptiklarinizdan ye abartmadan.
Madem haftasonu yemekli gecicek o zaman simdiden onlemini alirsan şu kusurati indirip 99.9 gorursen 2 gunde o zaman cokta yemezsin.
Ben kahvaltı yaptıktan sonra okudumTartıları kontrol edelim bugun ne durumdayiz bi bakalim ona gore ilerleyelim.
asumanzeynep
74FRIDA
Derin
baharnaz
cakil80
H Himal_
nisan34
Arzuzuzuuu
60kiloyum
dafi
lolaxx
E eboe
y.o.l.c.u
doga3
huzurunmeraklisi
Amine Busra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?