Evet bebeğim
âmin sağol canımCok zor canim allah yardim etsin
Güzel olur inşallah canımEsim paca seviyor ama.ben ilk defa pisirecegim umarim guzel olur jaftasonu planim esime surpriz paca corbasi
benimki 100gr. artı malesefTartıları kontrol edelim bugun ne durumdayiz bi bakalim ona gore ilerleyelim.
@asumanzeynep
@74FRIDA
@Derin
@baharnaz
@cakil80
H Himal_
nisan34
@Arzuzuzuuu
@60kiloyum
dafi
@lolaxx
E eboe
@y.o.l.c.u
@doga3
huzurunmeraklisi
@balinmaz
Elifcim Buraya daha sık ugra canımEvet kesinlikle eminim op.un zor olacağından, ama yapamıyorum veremiyorum ben.. İstikrarım yok hiç. Bi gün öyle bi gün böyle.. En güzel zamanlarım boşa geçiyo, betülü uyutmak için yatak odasına gidene kadar nefes nefese kalıyorum. İrade gösteremiyorum, daha çok yiyorum böyle olunca.. O kadar sıkıldımki bu durumdan, mutsuz ola ola yiyorum.. Bi yerden tutunmam lazım onu da biliyorum... İnşallah geçicidir ve kendim için bişey yapmaya başlayabilirim..
Buda bizim zayıf tarafimıź. Zamanla kırmayı başaracağız inşallah. Yeterki azimli olalımSözde kizimin kinasina kadar 90a inecektim. Kendi iradesizligim yuzunden ayni yerimde sayiyorum. Niye her streste mutsuzlukta yemeye kaciyoruz ki biz. Neden baska seylere yonelemiyoruz
Kuzular dıyet bozmak oruç bozma degıl be fıstıklarMoral bozmak yok kızlar dıkkatlı yıycez. Diyet bozdugumuzda olucak insanız ama tam salmıycaz ozamanda. Spor yapamadıgımız donemlerdede iş guc her seyi bi bahane edicez hareket için. Bizin yolumuz uzun ben 99 dan 75 e inip tekrar 81 lere cıkıp simfi yıneninmeye calısıyorum yapım bu alıyorum yersem. dıyet deil saglıklı beslenme diye kabul edip sporu bu beslenmeyi hayatımızda tutucaz inş.
Üvey şişkomuyuk bız küstümmmmTartıları kontrol edelim bugun ne durumdayiz bi bakalim ona gore ilerleyelim.
@asumanzeynep
@74FRIDA
@Derin
@baharnaz
@cakil80
H Himal_
nisan34
@Arzuzuzuuu
@60kiloyum
dafi
@lolaxx
E eboe
@y.o.l.c.u
@doga3
huzurunmeraklisi
@balinmaz
Olsun canım yapıcaz basarıcaz arada salmalar oluyo hırs yapcak sebepler bulcaz kendimize
Aynen bayadır bozdum spor yapmadım dıye hayıflanıyodum. Sunger cekip yok sayıp yeniden basladım. İstesek basarırız elbette huniyle agzımıza bosaltmıyolar kendımız yapıyoruz kendimizeKuzular dıyet bozmak oruç bozma degıl be fıstıklar
Bozulduğu yerden kacırmadan toparlamak bızım elımızde
Hatta sık dıyet bozma bırde mıllete laf oluyorOlsun canım yapıcaz basarıcaz arada salmalar oluyo hırs yapcak sebepler bulcaz kendimize
Aynen bayadır bozdum spor yapmadım dıye hayıflanıyodum. Sunger cekip yok sayıp yeniden basladım. İstesek basarırız elbette huniyle agzımıza bosaltmıyolar kendımız yapıyoruz kendimize
:)) valla metnin ikinci kismini anlayamadim.
Nerelerdesin ozletiyorsun kendini
Haydi hayirli ugurlu olsun
Cakil yani Simi yi yine birimi bulmuş
Ben oyle anladim valla
Bende senin anladigini dogru varsayip hayirli olsun Simi diyeyim Insallah mutlu olursun canimsimeranya7
Ayak parmagin neden acıyor. ?
Olay akşamı olmuştu kızlarMefkurem canım ayak parmağına neoldu geçmiş olsun
Sen burda ne arıyon kızzz :))abla ayağın için doktor ilaç yazmadımı kısa zamanda iyi olursunuz inşallah
Testi Tekrar yaptırdığını okudumda burdamı yaptırdın cnmMefkuşum bır aylık para odedım adama ve gerçekten motıvasyona ıhtıyacım var 2 belkıde gıdısata göre çiğ besın yedırıyor
Ct zaten umdugumu bulamazsam kontrolde kötü olurum
Spora başladım ya bır askla bırakırsam donemem dıye
Takıyom Ahmet abıyı yuruyom arabalar gecıyor
Yağmur yağıyor
Salonun manzarasıda benlık
Depresyonmnnnm
Kıyamam
Canım çıkık veye çatlak olmasın
Film cekildimi
Yok o akşam röntgen çekilmişti zatenMefkurem ayak parmağında şiş olması bir daha bakın istersen filim filan çekindiniz mi geçmiş olsun
Ağır yaşamlarda op öncesi yeme düzenlerini oturtmaları bekleniyor cnmEvet kesinlikle eminim op.un zor olacağından, ama yapamıyorum veremiyorum ben.. İstikrarım yok hiç. Bi gün öyle bi gün böyle.. En güzel zamanlarım boşa geçiyo, betülü uyutmak için yatak odasına gidene kadar nefes nefese kalıyorum. İrade gösteremiyorum, daha çok yiyorum böyle olunca.. O kadar sıkıldımki bu durumdan, mutsuz ola ola yiyorum.. Bi yerden tutunmam lazım onu da biliyorum... İnşallah geçicidir ve kendim için bişey yapmaya başlayabilirim..
Bence yemeyi sevdiğimiz için işimize öyle geliyor :))obez insanların yemek için bahaneleri bitmez :)Sözde kizimin kinasina kadar 90a inecektim. Kendi iradesizligim yuzunden ayni yerimde sayiyorum. Niye her streste mutsuzlukta yemeye kaciyoruz ki biz. Neden baska seylere yonelemiyoruz
Önce bır karar ver arkasında hepımız senın yanında duralımDaha sık gelmeye çalışacağım
berilceee ben de kendi adıma yazayım.. Gecelerim uykusuz geçiyo, sabah genelde 10 dk da giyinip çıkıyorum kahvaltı yapmadan.. İşte de simit, poğaça, sandviç falan.. Akşam yemeğine kadar deli gibi acıkmış oluyorum. Ve kaçınılmaz son akşam saldırmak.. Çok az su içiyorum mesela.. 1 ltyi geçmiyodur takip etmediğim zamanlarda.. Ve abur cubur... Sanki kaçacakmış gibi paket paket bisküvi, çikolata...
Bak mesela gece süt yapmak için kalktım, kendimi nutella yerken buldum.. Sonra da yattım bi güzel ağladım saat 4buçuktu..
Herşeyi biliyorum ne yapmam ne yapmamam lazım... Ama yapacak gücüm yok, sanırım kendime değer vermiyorum.. Psikolojim bozuk..
Yok canım sporda zorlanıyom artıkTünaydın hanımlar
Olay akşamı olmuştu kızlar
Sen burda ne arıyon kızzz :))
Yok yazmadı cnm
Testi Tekrar yaptırdığını okudumda burdamı yaptırdın cnm
Eğer seni motive ediyosa tabiki devam et boşa gitmesin
Bu menülerle çok güzel vereceğine eminim
Spor zaten senin için sorun değil :))
Yok o akşam röntgen çekilmişti zaten
Kırık değilmiş
Ağır yaşamlarda op öncesi yeme düzenlerini oturtmaları bekleniyor cnm
Çünkü bundada alışkanlıklar değişmezse geri alınıyor
Bence yemeyi sevdiğimiz için işimize öyle geliyor :))obez insanların yemek için bahaneleri bitmez :)
Belki acımasız bi tespit ama bende dahilim içine
Eğer GERÇEKTEN kararlı olursak hiç bişey yolumuzdan çeviremez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?