Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Moral bozmak yok kızlar dıkkatlı yıycez. Diyet bozdugumuzda olucak insanız ama tam salmıycaz ozamanda. Spor yapamadıgımız donemlerdede iş guc her seyi bi bahane edicez hareket için. Bizin yolumuz uzun ben 99 dan 75 e inip tekrar 81 lere cıkıp simfi yıneninmeye calısıyorum yapım bu alıyorum yersem. dıyet deil saglıklı beslenme diye kabul edip sporu bu beslenmeyi hayatımızda tutucaz inş.

H Himal_ nasılsın tatlısı
200 gr da olsa iyidir az olsun öz olsun
Evet bebeğim almadıgımız sürece sıkıntı yok. İyiyiz çok sukur ankaraya gidicem subat tatilinde boya kesim vs yenilenicem inş. Esarp kaban vs de bakıcam bi yenilenme olcak inş.
Sen nasılsın nasıl gidiyo canım

Selamun aleyküm güzeller
Cok zor canim allah yardim etsin
âmin sağol canım

Esim paca seviyor ama.ben ilk defa pisirecegim umarim guzel olur jaftasonu planim esime surpriz paca corbasi
Güzel olur inşallah canım
Bizimkiler çok beğeniyorlar. Eşimde çok sever. uzun süre yapmasam gider dışarda yer.
Seninki disardakinden daha güzel oluyor diyor.
Hatır için yalan söylemez

benimki 100gr. artı malesef
Ekmek arası yemenin sonucu bu
Iki gündür yemek yemeye başladım faydası olurmu bilmem

Elifcim Buraya daha sık ugra canım
Inan hepimiz aynı durumdayız. Ben burdan uzaklaştım her hafta artıyla dönüyorum.

Sözde kizimin kinasina kadar 90a inecektim. Kendi iradesizligim yuzunden ayni yerimde sayiyorum. Niye her streste mutsuzlukta yemeye kaciyoruz ki biz. Neden baska seylere yonelemiyoruz
Buda bizim zayıf tarafimıź. Zamanla kırmayı başaracağız inşallah. Yeterki azimli olalım

hamilelğimden önce 76 kg diyete başladım 2 ayda 68 kilo oldum ve listeme güzel uyup bol yiyerek yine diyetisyene gittim yine bol yemeli verdi ama uyamıyorum sabah öğlen uysam akşam kaçıyor akşam uysam gece kaçıyor , sürekli fire veriyorum bu hafta diyetisyene gitmem lazımdı gidesim gelmedi

Kuzular dıyet bozmak oruç bozma degıl be fıstıklar
Bozulduğu yerden kacırmadan toparlamak bızım elımızde

Moral bozmak yok hanımlar hepımız düşe kalka gıdecez hedefe
Belki içsel motıvasyonumuz eksık ne dersenız
Neden hedefe kitlenemıyoruz
Neden tadını bıldıgımiz yedıkten sonra moralen bizi çökerten o cısı cosu yemeye devam edıyoruz
En çok hangı saatlerde yoldan çıkarıyor bızı yemekler
Acaba kendımızı önemsemıyoruz ve bır gün önce 10 dakıka ayırıp yemek lustemızı yapmayamı üsenıyoruz
Evdekıler 4 cesıt yesın dıye cebellesırken yorgunluktan kendımıze bırsey hazırlıyacak zaman mı yok
Sorunumuz ne kuzular tartısalım

Hemen ben adıma yazıyım
Cok dışarda gecıyor günüm Eve geldıgımde bırsey yoksa az yeyım sundan dıye masaya gectıgımde sılıp süpürmüş kalkıyorum
Battı balık dıyede gerısı gelıyor
Sonrası vıcdan
Sonrası yarın yenıden başlarımlar
Şimdi aksamdan ertesı günü hazırlıyorum öğün öğün ve tupper lere koyup dolaba atıyom
Cıkarken yanıma alıyom belkı yoğunluktan yıyemıyom ama yanımda bunu bılıyom saldırmıyom

H Himal_ nasıl gitsin be tatlısı baskülde ibre bi aşağı bi yukarı dansediyobuna rağmen yuzsuzlukle devam ediyorum

dafi ablam gel senin pederı basgoz edek böylece kökten kurtulmuş olursun
Olsun canım yapıcaz basarıcaz arada salmalar oluyo hırs yapcak sebepler bulcaz kendimize
Kuzular dıyet bozmak oruç bozma degıl be fıstıklar
Bozulduğu yerden kacırmadan toparlamak bızım elımızde
Aynen bayadır bozdum spor yapmadım dıye hayıflanıyodum. Sunger cekip yok sayıp yeniden basladım. İstesek basarırız elbette huniyle agzımıza bosaltmıyolar kendımız yapıyoruz kendimize

Hatta sık dıyet bozma bırde mıllete laf oluyor
Benım 5 yasındakı sıpa bıle yınemı anne deyıp gözünü devırıyor

:)) valla metnin ikinci kismini anlayamadim.

Nerelerdesin ozletiyorsun kendini

Haydi hayirli ugurlu olsun

Cakil yani Simi yi yine birimi bulmuş

Ben oyle anladim valla

Bende senin anladigini dogru varsayip hayirli olsun Simi diyeyim Insallah mutlu olursun canim simeranya7

he biri beni buldu olma mı
genelde bi kayve bile içemeden tepem atım ilişkiye başlayamayınca enişte enflasyonu oluyo dabi kafaların karışması normal
umarım bu tepemi attırmaz

Tünaydın hanımlar

Ayak parmagin neden acıyor. ?

Mefkurem canım ayak parmağına neoldu geçmiş olsun
Olay akşamı olmuştu kızlar

abla ayağın için doktor ilaç yazmadımı kısa zamanda iyi olursunuz inşallah
Sen burda ne arıyon kızzz :))
Yok yazmadı cnm
Testi Tekrar yaptırdığını okudumda burdamı yaptırdın cnm
Eğer seni motive ediyosa tabiki devam et boşa gitmesin
Bu menülerle çok güzel vereceğine eminim
Spor zaten senin için sorun değil :))

Kıyamam
Canım çıkık veye çatlak olmasın
Film cekildimi

Mefkurem ayak parmağında şiş olması bir daha bakın istersen filim filan çekindiniz mi geçmiş olsun
Yok o akşam röntgen çekilmişti zaten
Kırık değilmiş

Ağır yaşamlarda op öncesi yeme düzenlerini oturtmaları bekleniyor cnm
Çünkü bundada alışkanlıklar değişmezse geri alınıyor

Sözde kizimin kinasina kadar 90a inecektim. Kendi iradesizligim yuzunden ayni yerimde sayiyorum. Niye her streste mutsuzlukta yemeye kaciyoruz ki biz. Neden baska seylere yonelemiyoruz
Bence yemeyi sevdiğimiz için işimize öyle geliyor :))obez insanların yemek için bahaneleri bitmez :)
Belki acımasız bi tespit ama bende dahilim içine
Eğer GERÇEKTEN kararlı olursak hiç bişey yolumuzdan çeviremez

Daha sık gelmeye çalışacağım
berilceee ben de kendi adıma yazayım.. Gecelerim uykusuz geçiyo, sabah genelde 10 dk da giyinip çıkıyorum kahvaltı yapmadan.. İşte de simit, poğaça, sandviç falan.. Akşam yemeğine kadar deli gibi acıkmış oluyorum. Ve kaçınılmaz son akşam saldırmak.. Çok az su içiyorum mesela.. 1 ltyi geçmiyodur takip etmediğim zamanlarda.. Ve abur cubur... Sanki kaçacakmış gibi paket paket bisküvi, çikolata...

Bak mesela gece süt yapmak için kalktım, kendimi nutella yerken buldum.. Sonra da yattım bi güzel ağladım saat 4buçuktu..

Herşeyi biliyorum ne yapmam ne yapmamam lazım... Ama yapacak gücüm yok, sanırım kendime değer vermiyorum.. Psikolojim bozuk..

Önce bır karar ver arkasında hepımız senın yanında duralım
Aksam yatmadan kocaman bır su hazırla gece kalkınca onu gör iç kı Nutella elıne gecmesın
Aksamdan bır tabağa bir ıkı cevız ıkı kayısı koy sabah ağzına at çık bırde ıkı bardak su iç meto başlasın calısmaya
Su yoksa dıyet yok ıstersen süper menü yap sonuç hüsran olur
Atıkların atılması için su şart
Ağla ağlayalım caremı degıl
Sen çok güçlüsün lakın kendının farkında degılsın
Bana söz ver gece Nutella yok anlaştık

Yok canım sporda zorlanıyom artık
Ama bu kası ben tembel ettım agrısada olacak olmalı kıloya yenılmemelıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…