Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

120 kat nasıl çıktın şimdi merakim seyetti

Iste bu menüsünü güzelliğine gelin

Ama sonuç 120 kat merdiven takıldım ben ona ben de stepper yapmam 120 pis kıskandım seni .
Bide bunları neleri yerken düşündün önemli o neyi yerken aklına bunlar geliyor

Perşembe menüm
Sabah kahveyle olay yaratan bi tane susamlı çubuğum
Kahvaltı 12.00
Tereyağında 2yumurta
Bi dilim peynir
3 ceviz
Marul
3 küçük parça ananas

Yemekten yarım saat önce 2 kuru kayısı
Akşam 18.45
Biraz haşlama brokoli
Bi tabak ton balıklı salata
Su 2.5 lt
Spor yok
Dukan şeysi

Mali artık bende buralardayım canım inşallah

Kizlarrrrrr bugün bana tadelle çikolata aldılar çok severim fındıklı kahvenin yanına bayilirim. Saat 12 den saat 5 kadar klavyenin üstünde seyrettim ben neden bunu yemek istiyorum 3 kez elim gitti sonra yerine koydum. Sebebini bulamadim acaip yeme isteği ama nedeniyle yok sadece yemek tüketmek istedim. Geçen hafta olsa o midemde olurdu ya hep ya hiç mantigindan bunu yiyim yarın baslarim mantığı ama ben busefer bugün basladim suan şimdi. Ne öncesi ne sonrası benim için sadece suan var ona karar verdim. Sonuç yemedim tabikideeeee.

Bonus canım yarın ben kilo bildirneyeyim ne aldığım kilo bu hafta ne vereceğim kilo gerçeği göstermez haftaya odemlerim gider insallah ondan sonraki kilo takibi mi yapalim
Burası takım değil rahat ol kendin için o listeler senin kendini görmen için kilo bildir mutlaka ödem giderse gider yağ giderse o da güzel önemli olan senin istemen.

Menumu verim

13.00
5 tane köfte
1 tabak karışık yeşil salata
1 tane koz biber
3 tane biber turşu acisindan
1 küçük pide elim kadardı benim elim de küçük zaten

Saat 15.00
2 tane fındık (herkes tadelle king yerken ben 2 tane çiğ fındık )

Saat 20.30
1 tane muz
3 tane ceviz
2 tane bitter kaplı form
1 tane ananasli soda akmina

Birazdan spor yapcam

Canim ben de yattım geçen şubatta 10 gün sürdü vucudumdan atmam. 10 gün sadece makarna patates ve yoğurt yedim 3 kilo verdim zaten kilo verince buraya gelip devam ettim aman diyim 10 gün dikkat etsin yediklerine

sanada canım gelmiş geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın. .
Hatırladım haslanmis makarna baharatsiz yağlı
Muz
Yoğurt
Patates bu ucu acaip iyi geliyor muz da güç veririmis

aaaa evet doğru valla aynıları liste verdi Dr tam iyleşene kadar bunları yiyeceksin dd.Dr. hastaneden gelince patates haşladım uyandırdım akşam yemeği olarak yedi biraz önce uyandı 1 tane muz verdim odasına baş ucuna su şişesini doldurup koydum. şimdilik daha iyi çok şükür onu iyi görünce benimde moralim düzeliyor. çok sağol canım

Ama sonuç 120 kat merdiven takıldım ben ona ben de stepper yapmam 120 pis kıskandım seni .
Bide bunları neleri yerken düşündün önemli o neyi yerken aklına bunlar geliyor
Ben oldum olası yemeyı severım
Bırazda arkadaş çevrem geniş
Sırf muhabbet olsun beraber olalım dıye falanca yere fılancayı yemeye giderim yanı
Ama kh bagımlısıyım resmen
Hamur işi tatlı pasta makarna ne ararsan
Merdıven çıkma en fazla kalorı yaktıran spormuş hoca öyle dedı
Bugün 9. Günüm ıste salonda ben sımdılık 10 metdıvenın bır kat sayıldığı programdayım
Hergun agrı sızı devam durmak yok
Amacım bır kaç aya 20 verdıvenın 1 kat sayıldığı programda 1000 kat cıkabılecek kas gücüne sahıp olma
Merdıven çıkmada alt bacak
Baldır
İç bacak
Komple kalça
Basen hepsı bır arada çalışıyor

perşembe menüm

kahvaltı 110 1 yumurta - kk peynir - 4 zeytin - 1 dilim tam tahıllı ekmek - 1 bardak cay - domates

ara öğün 2 incir - 1 mini galeta - 1 filtre kahve

akşam yemeği 4 kaşık pilav - 3 kaşık yeşil fasulye - kırmızı et ama sanırım 100 gr - salata

aa öğün meyve

hoşgeldiniz ne kadar güzel kilolar vermişsiniz inşAllah sağlıklı şekilde vermeye devam ederseniz
darısı başımıza

içim acıdı tabloda kendimi görünce

Kızlar bugünün sorusu hepimiz düşünelim istiyorum
Zararlı olduğunu bize zarar verdiğini bildiğimiz halde neden sağlıksız seçimler yapıyoruz.???
Herkesin fikrini merak ediyorum

lezzet
yemek yemeği seviyorum, güzel farklı lezzetleri tüketmeyi seviyorum
beni gözle görür şekilde öldürmeyeceğini biliyorum , en fazla bi kaç kilo alırım neden yemiyeyim
mantığı

süpersin çakılcım maşallah daim olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…