bendee.Bende çok acıktım şimdi bir bardak süt içmeyi düşünüyorum
Bence çok güzel bir menü fazla hicbirsey yok Ayranı veya yogurdu da unutma olur mu kalsiyum candir yağ yakimini hızlandırırperşembe menüm
kahvaltı 110 1 yumurta - kk peynir - 4 zeytin - 1 dilim tam tahıllı ekmek - 1 bardak cay - domates
ara öğün 2 incir - 1 mini galeta - 1 filtre kahve
akşam yemeği 4 kaşık pilav - 3 kaşık yeşil fasulye - kırmızı et ama sanırım 100 gr - salata
aa öğün meyve
şimdi geldik hastaneden çık uykum var dd prensesim yattı. şimdi Dr liste verdi ishali geçene kadar bunları yiyecek dd.şimdi ona patates haşlıyorum. ilaç verdi ama bugün içilmicek. ben serumla bütün alması gerekenleri verdim dd. yarın sabah eğer böyle dvam ederse tekrar serum takıcaz dd ama biraz düzelirse gerek yok ilaçlarını verirsin dd.inşallah şifa bulur bu ilaçlardan.
Yok canım benim boyum 160 163 gibi eskiden 163 şimdi 160 diyolar
Kilonda daha yeni düştü 100 altina
İnşallah canim
Hoşbulduk canım
Evet canım birbirimizi daha iyi anlarız
Takıma mesajla biri gelir 55 ten 50 düşmek için anlayamıyorum
Kızlar bugünün sorusu hepimiz düşünelim istiyorum
Zararlı olduğunu bize zarar verdiğini bildiğimiz halde neden sağlıksız seçimler yapıyoruz.???
Herkesin fikrini merak ediyorum
Nasıl olsa pzt dıyete başlayacağım
Amann bu yastan sonra zorlamanın ne anlamı var
Herkes zayıf olacak degıl ya
Herseyım düzgünde kılom kaldıydı
Yok ya hiç fena görünmüyor allahtan boyum uzun
Sporsuz olmuyor spora zamanım yok
Havalar ısınsın verırım nasıl olsa
Bir baslayım gıder yarın
Cakılım yerkenkı ruh halımden cümleler
Ben oldum olası yemeyı severım
Bırazda arkadaş çevrem geniş
Sırf muhabbet olsun beraber olalım dıye falanca yere fılancayı yemeye giderim yanı
Ama kh bagımlısıyım resmen
Hamur işi tatlı pasta makarna ne ararsan
Merdıven çıkma en fazla kalorı yaktıran spormuş hoca öyle dedı
Bugün 9. Günüm ıste salonda ben sımdılık 10 metdıvenın bır kat sayıldığı programdayım
Hergun agrı sızı devam durmak yok
Amacım bır kaç aya 20 verdıvenın 1 kat sayıldığı programda 1000 kat cıkabılecek kas gücüne sahıp olma
Merdıven çıkmada alt bacak
Baldır
İç bacak
Komple kalça
Basen hepsı bır arada çalışıyor
Insallah saglikla kucaklayin bebeginizi.
Insallah saglikla kucaklayin bebeginizi.
Uclüden haber alinamiyor :)
sağolasın canım , aminnnnnnn
dely ye ulaşayım telden , bende ihmal ettim ..ceyda ile davi de inşallah ses ederler
sana da yarın bol eksiler , uyu ama ödem tutacaksın :)))
Evt uyumadigimda sisiyorum :) nobetteyim oglumun atesi vardi dustu cok sukur ama yinede uyku gelmiyor bi olcerim diye bekliyorum
Sagolasin aynenÇok geçmiş olsun kuzuyabilirim o nöbetleri ... bende ne olur ne olmaz diye gece saat başı ölçerdim .. .
evet bende merak ediyorumYENA ugramamis
Eksi göreceğimi zannetmiyorumDafi yarin guzel bi eksi gorursen yersin mantiyi canim gormesende ye minik porsiyonunla bol salatayla birazda aksam vaktinden erkence olmaz mi
Artık pek hatırlamıyorum canım
Çok geçmiş olsun kuzuya Allah acil şifalar versin. Bir daha çıkmaz inşallahEvt uyumadigimda sisiyorum :) nobetteyim oglumun atesi vardi dustu cok sukur ama yinede uyku gelmiyor bi olcerim diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?