Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende çok acıktım şimdi bir bardak süt içmeyi düşünüyorum
bendee. 1 saat önce tost istedi çocuklar kaşarlı yaptım hepsine nasıl güzel koktu kaşarı iyce erimiş ayy çok kötü oldum ama işte aması var bizde akşam yemekten sonra geç saatlere doğru illa birşeyler yerler yoksa beni yerler bu kiloları bu yüzden aldım zati bugün dizim var diye takıldım yoksa yatağa kaçıyorum zorla yatırıyorum kendimi

Bence çok güzel bir menü fazla hicbirsey yok Ayranı veya yogurdu da unutma olur mu kalsiyum candir yağ yakimini hızlandırır

Cok gecmis olsun arzu bikacgun once disardan yedigi seyi atamamis demekki kuzum ya neyse yarin daha iyi olur annesi.

Hosgeldin

Kızlar bugünün sorusu hepimiz düşünelim istiyorum
Zararlı olduğunu bize zarar verdiğini bildiğimiz halde neden sağlıksız seçimler yapıyoruz.???
Herkesin fikrini merak ediyorum

Cipse dayanamam ben ve bana cooookk zararli ama yinede yiyorum neyseki bi paketin dibini gormuyorum artik ve mumkun oldugunca ayda bi defa aliyorum tadimlik yiyorum. Bana canlilik veriyor genelde tuzsuz yemek yedigim icin o tada ihtiyac duyuyorum
Cukulata lokum eskisi gibi canim cekmiyor evde masada dolapta duruyolar pek elim gitmiyor ne gerek var simdi diyip bi dlm elma yada bikac kuru meyveyle bi kayisi yada bi incir bikac minik elma kurusuyla gecistirdigim oluyor.

Dizkapaklarina agir yuk biniyor sanki

Cakil birde ben pazartesi diyete basliycam bugun yiyeyim biraz dememeyi kendime ogretmeye calisiyorum ve herseyden azda olsa bazen cokta olsa yiyorum karbonlari tadimlik salatalari bol ozellikle ev gezmesindeysem boyle tuketmeye calisiyorum

Aslinda cogumuz burda epey yol kateettik herkes az cok kendisinin dr u olabilir gibi.

Mesela ben bol su icip kosturmaca yetmiyor duzenli spor yaparsam ve proteini daha cok ekleyip kansizligima cozum bulabilirsem kiloyu daha net rakamlarla verebilirim. Uygulamada aksaklik var :)))

Insallah saglikla kucaklayin bebeginizi.
Uclüden haber alinamiyor :)

Insallah saglikla kucaklayin bebeginizi.
Uclüden haber alinamiyor :)

sağolasın canım , aminnnnnnn

dely ye ulaşayım telden , bende ihmal ettim ..ceyda ile davi de inşallah ses ederler

sana da yarın bol eksiler , uyu ama ödem tutacaksın :)))

sağolasın canım , aminnnnnnn

dely ye ulaşayım telden , bende ihmal ettim ..ceyda ile davi de inşallah ses ederler

sana da yarın bol eksiler , uyu ama ödem tutacaksın :)))

Evt uyumadigimda sisiyorum :) nobetteyim oglumun atesi vardi dustu cok sukur ama yinede uyku gelmiyor bi olcerim diye bekliyorum

evet bende merak ediyorum

Dafi yarin guzel bi eksi gorursen yersin mantiyi canim gormesende ye minik porsiyonunla bol salatayla birazda aksam vaktinden erkence olmaz mi
Eksi göreceğimi zannetmiyorum
Aynı olsun yetecek
Mantıyı isteyen eşim. Ben gözleme istiyorum.

Karatay teyze yokmu diyo
1.5 yil once de karatay yapiyordun dimi dafi
Artık pek hatırlamıyorum canım
O kadar çok şey yaptimki neyi ne zaman yaptım bilmiyorum.

Evt uyumadigimda sisiyorum :) nobetteyim oglumun atesi vardi dustu cok sukur ama yinede uyku gelmiyor bi olcerim diye bekliyorum
Çok geçmiş olsun kuzuya Allah acil şifalar versin. Bir daha çıkmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…