Hemen yiyorum kayısıİşe gitme sorunu yok o yuzden gec tartilabilirsin.
Wc yoksa kuru kayisi kucuk fincan turk kahvesi etki ediyor gelmesine.
Kuru kayisi tartiya etki etmiyor tabiki.
Ay ben onlar küçükken onlarla gecırdıgım vakıtleri cok ozluyorumAyy @nursena 2 nömrokız delimisin cocuklari buyutup kendimize yatirim yapicaz ne bebesi daha
Orda da trafik oluyomuymuş
Aç karna çok içersen tabiki baş ağrıtır cnm
Kız sen nasıl duruyon arada hiç tartılmıyonmu :))
Tabi herkesde aynı etki olmaz cnm
Ben 4 gün lahana çor.içip 500 gr artı olduydum :))o yüzden her türlüsünden uzak duruyorum
geçen cuma 85.1 dim cnm ama bu hafta az eksi gelir yada sabit
Bugün baya artıydım
Hadi tatlıcım oyalanma sende
Bak baharda düştü 8 lere
Şişkolar alıngan olurya bizde alındık :))
Tekrar hayırlı olsun cnm
Aman hamişim deyip sağlıklı beslenmeyi elden bırakma
kızlar biz yine kızımla hast deyiz dün akşam yine rahatsızlandı bulantı mide bugün sabah özele getirdim yatırdılar 5 şişe serum yedi şuanda hastdwn yazıyorum. 5 şişe büyük tüp kan aldılar sonuç yarın ve yarısı pazartesi verilecek. miğde barsak sistem enfeksiyon dd Dr .yarın tabiki sonuçlara göre kesin bişey söylerim dd. birazdan eve gidicez 1 saati bulur burdan çıkmamız çok üzgünüm sinirlerim bozuldu çok ağladım yazmak istedim. ..zaten 50 kilo birde kusma. 3 günde eridi ben onu öyle gördükçe çok üzülüyorum
Merhaba kilodaslarim bundan sonra inşallah buralarda olucam
Kendimi tanitayim
147 kiloya kadar kilosu oluşmuş şişmanlığın psikolojik ve sosyolojik fiziksel zorluğunu cok iyi yaşamış biriyim
Kendi kendime 10 kilo kadar verip 2015 te haziran ayında 7. Takımla 134.4 kilo ile @Sarayca min teklifi ile takımlarla tanıştım o yıl 102 kiloya kadar düştüm sonra yaşadığım bazı sorunlardan dolayı tekrar 118 kadar çıktım bu yıl haziran sonu temmuz başında tekrar diyete başladım ve geçen cuma hayallerim olan 98 .4 geldim yaklaşık 50 kilo zayifladim
İnsülin direnci d vitamini eksikliği ve menopoz sebebiyle kilo verimim biraz azaldı takımdan izne çıktım kilo verişinde ki düzensizlik listeleri etkilemesi strese sebep oldu
Şimdi 3 aydır spor salonuna gidiyorum dün diyetisyen ve Dr kontrolünde ilaç kullanarak yeni bir sürece başladım yeni sürecinde sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum
45 yaşındayım
4 erkek annesiyim
Asıl mesleğim mühendislik ana çalışmıyor ev hanimiyim
Gaziantep teşekkürler yaşıyorum adım Fatma
Hepimize kolay sağlıklı kilo vermeler diyorum
Kızlar bugünün sorusu hepimiz düşünelim istiyorum
Zararlı olduğunu bize zarar verdiğini bildiğimiz halde neden sağlıksız seçimler yapıyoruz.???
Herkesin fikrini merak ediyorum
Ve aleyküm selam hayırlı cumalar
Slm kizlar
Dun nobetci arkadasin cenazesi vardi onun yerine nobete kaldim butun gece ayaktaydim sabahtanda gitmistim 24 saat nobet tuttum
Zaten artidaydim bu hafta bu sabah iyice artiya ciktim ayaklarim agriyor hala uzun zamandir nobet tutmamistim
Gecen hafta 103
Bu hafta 104.6
Spor yok
Tesekkur ederim cnm
Gecmis olsun cnm Allah sifa versin
Hosgeldin masallah ne guzel kilo vermissin insallah daim olur kalan kilolarinida verirsin ve insallah biz de veririz
Cunku iradesisiz ve nefsimize hakim olamiyoruz
Çok şükür kavuşuyosunuz ablacım. Allah başka ayrılık vermesin.Hoşbulduk Kıbrıs güzeli oğluşum salı günü geliyor cok heyecanliyim
Aaa evet canım bende seni sayfan vardı ilk geldiğimde ordan 9. Takımdan gizli takipçi din cok sevindim burda bulustugumuza
Gerçekten ciddi söylüyorum o abur cuburların ne tadı ne çıtırtısı bana hiç cazip gelmiyor. Hiç canım çekmiyor. Iceceklerde aynı.maden suyu ve şalgam suyu dışında hicbir hazır icecek icmiyorum. Hicte icesim yok. Sadece ara sira gazoz kokusu guzel geliyor ama icmiyorum.Nazar degmesin ınşaallahcakil80 cım çünkü sağlıksızlar hazırlar yapmamız gerekmıyo erişim kolay. Ayrıca cok lezetliler tadları guzel. Tv izlerken yemesi guzel aslında tadı dısında yerkenki çıkardıgı ses bile güzel
Ama tabisi cıs onlar yemiyoruz. Bi cekmece dolusu abur cubur var buzluk dondurma dolu masa cerez ama biz napıyoruz gıdıp yumurta yıyoruz
Olsun zayıf olmak daha güzel
Maşallah sana daficim bende beyaz ekmek ve pilavın tadını unuttum canım hiç çekmiyor 3 sene olucak mayısda diyetli hayata gireli ikisini sildim ev abur cubur dolu adet doneminde tatlı turu cekiyo ama deilse tatmadıgım surece canım cekmiyor ama cips ara ara aklıma düşüyo. Dısardayken ozelikle ama diyetimi bu tarz seylerle bozmuyorum genelde dolmalar lahmacunlar yada davetteki ev yapımı borek vs ler bozuyo. İçicek zero içiyorum bazen ama su tercih etmeye calısıyorum artık zeroyu bıteremiyorum dısarda yemekte. Baya diyet hayatımda uzun zamandır dısarda sık yıyoruz o yavaslatıyo bence zayıflamamı haftada 2 muhakak yeriz ızgara yıyorum hatta tabagım pecete dolu oluyo kofteyı bastırıp yagını cıkarıyorum ama yinede bişeylermi katıolar onlar kılo vermemi yasalatan etken gorıyorum bazende lahmacun yıyorum lıht etinek hep arabada yada cantamda oluyoGerçekten ciddi söylüyorum o abur cuburların ne tadı ne çıtırtısı bana hiç cazip gelmiyor. Hiç canım çekmiyor. Iceceklerde aynı.maden suyu ve şalgam suyu dışında hicbir hazır icecek icmiyorum. Hicte icesim yok. Sadece ara sira gazoz kokusu guzel geliyor ama icmiyorum.Nazar degmesin ınşaallah
Hoş geldinMerhabalar. 90 kilo olmasam da yaklastim baya. 87 kiloyum. Beni de aranıza alırsaniz çok sevinirim. Pazartesiden itibaren diyete başlıyorum. Motivasyon için 3 gun önceden erken kayıt gibi gruba dahil olmak istedim. Teşekkürler
izgara olunca zararsız olur canim. dışarıda bende yiyorum ama bu genellikle ızgara türü oluyor. Bazen kebaplar agir basiyor ama lavaş özenmiycek kadar tadıyorum.Maşallah sana daficim bende beyaz ekmek ve pilavın tadını unuttum canım hiç çekmiyor 3 sene olucak mayısda diyetli hayata gireli ikisini sildim ev abur cubur dolu adet doneminde tatlı turu cekiyo ama deilse tatmadıgım surece canım cekmiyor ama cips ara ara aklıma düşüyo. Dısardayken ozelikle ama diyetimi bu tarz seylerle bozmuyorum genelde dolmalar lahmacunlar yada davetteki ev yapımı borek vs ler bozuyo. İçicek zero içiyorum bazen ama su tercih etmeye calısıyorum artık zeroyu bıteremiyorum dısarda yemekte. Baya diyet hayatımda uzun zamandır dısarda sık yıyoruz o yavaslatıyo bence zayıflamamı haftada 2 muhakak yeriz ızgara yıyorum hatta tabagım pecete dolu oluyo kofteyı bastırıp yagını cıkarıyorum ama yinede bişeylermi katıolar onlar kılo vermemi yasalatan etken gorıyorum bazende lahmacun yıyorum lıht etinek hep arabada yada cantamda oluyo
Umarım 90 ları bir daha görmemKilo 77.8
Spor 130 dk
Umarım 78 i bir daha görmem.
Çok şükür kavuşuyosunuz ablacım. Allah başka ayrılık vermesin.Keşke ben de anamın yanına gidebilsem
Evet en iyisi yine ızgara yada corba salataizgara olunca zararsız olur canim. dışarıda bende yiyorum ama bu genellikle ızgara türü oluyor. Bazen kebaplar agir basiyor ama lavaş özenmiycek kadar tadıyorum.
Selamun aleyküm güzeller
hayırlı sabahlar
Cumanız mübarek olsun
@baharnaz çocuk nasıl oldu birdaha ateşi çıkmamıştır inşallah
@nursena senin ufaklığın parmak emme sorunu nasıl oldu
Neden bugün başlamıyorsun
Aramıza hoş geldin
Azmin daim olsun
Teşekkürler. Valla haklısınız. Niye bugün başlamıym ki. Hadi bakalım 12 Ocak başlangıç olsun. 5 aylık diyet süresinde -25 kilo hedefliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?