Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İşe gitme sorunu yok o yuzden gec tartilabilirsin.
Wc yoksa kuru kayisi kucuk fincan turk kahvesi etki ediyor gelmesine.
Kuru kayisi tartiya etki etmiyor tabiki.
Hemen yiyorum kayısı inş istediğiniz kilolarda çıkarsınız tartıda
Ayy @nursena 2 nömro kız delimisin cocuklari buyutup kendimize yatirim yapicaz ne bebesi daha
Ay ben onlar küçükken onlarla gecırdıgım vakıtleri cok ozluyorum unuttum minnaklıgı ondanmı acep küçüklerken 3. Mü aslaaa buyusunler keyıf yapcam derdim şimdi 3. Ozlemi var ama küçüğüm seneye 1 e gitcek ilgi laxım ona esım 100 de 1 bile istemio hayallerdeyim bende

Slm kizlar
Dun nobetci arkadasin cenazesi vardi onun yerine nobete kaldim butun gece ayaktaydim sabahtanda gitmistim 24 saat nobet tuttum
Zaten artidaydim bu hafta bu sabah iyice artiya ciktim ayaklarim agriyor hala uzun zamandir nobet tutmamistim

Gecen hafta 103
Bu hafta 104.6
Spor yok

Tesekkur ederim cnm

Gecmis olsun cnm Allah sifa versin

Hosgeldin masallah ne guzel kilo vermissin insallah daim olur kalan kilolarinida verirsin ve insallah biz de veririz

Kızlar bugünün sorusu hepimiz düşünelim istiyorum
Zararlı olduğunu bize zarar verdiğini bildiğimiz halde neden sağlıksız seçimler yapıyoruz.???
Herkesin fikrini merak ediyorum

Cunku iradesisiz ve nefsimize hakim olamiyoruz

Ve aleyküm selam hayırlı cumalar

Aleykum selam canim

Hoşbulduk canım inşallah

cakil80 cım çünkü sağlıksızlar hazırlar yapmamız gerekmıyo erişim kolay. Ayrıca cok lezetliler tadları guzel. Tv izlerken yemesi guzel aslında tadı dısında yerkenki çıkardıgı ses bile güzel
Ama tabisi cıs onlar yemiyoruz. Bi cekmece dolusu abur cubur var buzluk dondurma dolu masa cerez ama biz napıyoruz gıdıp yumurta yıyoruz
Olsun zayıf olmak daha güzel

Hoşbulduk Kıbrıs güzeli oğluşum salı günü geliyor cok heyecanliyim

Aaa evet canım bende seni sayfan vardı ilk geldiğimde ordan 9. Takımdan gizli takipçi din cok sevindim burda bulustugumuza
Çok şükür kavuşuyosunuz ablacım. Allah başka ayrılık vermesin. Keşke ben de anamın yanına gidebilsem

Gerçekten ciddi söylüyorum o abur cuburların ne tadı ne çıtırtısı bana hiç cazip gelmiyor. Hiç canım çekmiyor. Iceceklerde aynı.maden suyu ve şalgam suyu dışında hicbir hazır icecek icmiyorum. Hicte icesim yok. Sadece ara sira gazoz kokusu guzel geliyor ama icmiyorum.Nazar degmesin ınşaallah

Maşallah sana daficim bende beyaz ekmek ve pilavın tadını unuttum canım hiç çekmiyor 3 sene olucak mayısda diyetli hayata gireli ikisini sildim ev abur cubur dolu adet doneminde tatlı turu cekiyo ama deilse tatmadıgım surece canım cekmiyor ama cips ara ara aklıma düşüyo. Dısardayken ozelikle ama diyetimi bu tarz seylerle bozmuyorum genelde dolmalar lahmacunlar yada davetteki ev yapımı borek vs ler bozuyo. İçicek zero içiyorum bazen ama su tercih etmeye calısıyorum artık zeroyu bıteremiyorum dısarda yemekte. Baya diyet hayatımda uzun zamandır dısarda sık yıyoruz o yavaslatıyo bence zayıflamamı haftada 2 muhakak yeriz ızgara yıyorum hatta tabagım pecete dolu oluyo kofteyı bastırıp yagını cıkarıyorum ama yinede bişeylermi katıolar onlar kılo vermemi yasalatan etken gorıyorum bazende lahmacun yıyorum lıht etinek hep arabada yada cantamda oluyo

izgara olunca zararsız olur canim. dışarıda bende yiyorum ama bu genellikle ızgara türü oluyor. Bazen kebaplar agir basiyor ama lavaş özenmiycek kadar tadıyorum.

izgara olunca zararsız olur canim. dışarıda bende yiyorum ama bu genellikle ızgara türü oluyor. Bazen kebaplar agir basiyor ama lavaş özenmiycek kadar tadıyorum.
Evet en iyisi yine ızgara yada corba salata
Lavasda ekmeğim olmazsa eger az da olsa yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…