Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arzuzuzuuu canım gerçekten çok güzel kilo verdin. harika bir rakam

misss gibi menü
evet fulyacım çok şükür Allah'a şuandaki duygularım çok kararlıyım hedefime odaklanmış durumdayım aklımda süreki düşünüyorum sakın arzu yeme arzu şöyle olucak arzu yedide neoldu gibi gibi bu arada atıştırmalarım çoktu onlarıda azalttım aşkım kafada bitiyor arkadaşım inan hep beraber sağlıklı kilolar verelim inşallah. fulya senin kilo bile yakındı zannedersem hatta seninki daha düşüktü yanlış hatırlamıyorsam gel yarışakkkkkk

valla aslında iyi olur. ben cuma 81.4 tüm. zayıflamayı çok istiyom ama yavaşım. 2 ileri 1 geri. 1 ileri 2 geri. öyle yani. ilk hedefim 75. o bile uzun geliyor bana. ama yapmalıyım hadi bakalım belki sen zayıflatırsın beni

birbirimizi motive edelim iyi olur bencede sürekli aklımıza gelicek bişey yemek istersek hemen yarış gelcek aklımıza

birbirimizi motive edelim iyi olur bencede sürekli aklımıza gelicek bişey yemek istersek hemen yarış gelcek aklımıza
tamam. inşallah güzel olur canım
60kiloyum canım en azından 1 .400 yüzü verirsin düz 80 olursun o daha seni hızlandıracakrır 7şi rakamı görmen için
valla çok güzel olur arzucum. artık 7 ler geri gelsin yaaa

60kiloyum hadi bakalım ikimizede hayırlı olsun yarışımız ikimizde bu hafta güzel ve sağlıklı kilo verelim inşallah. ..... BAŞLASIN YARIŞŞŞŞŞ
başlasınnnnnnnnnn tey tey teyyyyy

tamam. inşallah güzel olur canım

valla çok güzel olur arzucum. artık 7 ler geri gelsin yaaa

başlasınnnnnnnnnn tey tey teyyyyy
bak vallah sana inat kalktım şimdi yapasım yoktu inat kalktım 1 leslie yaptımmmm. ...... hadi yaptaa görüüümmm.

ohh maşallah rakip yapmışın işte boşver canım 1 yapalımda bizim olsun sonra iki de olur inşallah
gündüz leslie 3 yaptım ya bacaklarım ağrıdı. akşam aslında yapamayacaktım. bekledim. sonra hadi kalk 2 yaparsın dedim ama olmadı 1 de kaldı. olsun kar kardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…