Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gündüz leslie 3 yaptım ya bacaklarım ağrıdı. akşam aslında yapamayacaktım. bekledim. sonra hadi kalk 2 yaparsın dedim ama olmadı 1 de kaldı. olsun kar kardır.
maşallah canım daha ne olsun çok ta yüklenme 3 çok bence...... gündüz 2 akşam 1 yeterli olur ki ben onuda yapamam ben gündüz 1 akşam 1 büyük ihtimalle zaten yazarım yaptığım da

maşallah canım daha ne olsun çok ta yüklenme 3 çok bence...... gündüz 2 akşam 1 yeterli olur ki ben onuda yapamam ben gündüz 1 akşam 1 büyük ihtimalle zaten yazarım yaptığım da
ben gündüz azcık yürürüm. akşam da azcık leslie yapmaya çalışırım. leslie 2
kız biz bu işi niye baştan düşünmedik ne güzel oluyor beleeee

ben yanlışım olmasın 2 ay kadar önce 78.5 a düştüm. ve haftasına 80 lere geri çıkmak gibi bir aptallık yaptım ben de 70 leri istiyorum. 80 lerden bıktım artık.
aaa gerçektenmi nekadar güzel vermişsin inşallah bu kez daha hızlı sağlıklı 70 olursun

ben gündüz azcık yürürüm. akşam da azcık leslie yapmaya çalışırım. leslie 2

şaka yapıyorum canım bende fazla yüklenemem ama en azından dan hegğn minikte olsa birşey yaparız birbirimize bakıp hiç birşey yapmasak spor adına yememiz dikkat ederiz

Iyi geceler kizlarrr

baharnaz gecmis olsun cnm Allah sifa versin

Eki Görüntüle 2093491 @cakil80 canım bu merdıven aletı hanı 120 kat çıktığım
Bugün 100 katta nefes kesıldı o ayrı
Ama ınat 1000 katı bırgun görecem

Aaaa ilk defa gordum ne kadar enteresan keske benim olsa

Eline saglik cnm bu arada emoji cok hosuma gitti tesekkur ederim

Kilo veren arkadaslarimi tebrik ederim

Yaptığım zeytinler çok güzel olmuş yav :)
Kendimi oveyim azıcık :)

Yemelere doyamıyorum
Keşke daha fazla yapsaymişım

3 kg yeşil
3 kg siyah yaptım ama yeşil hemen bitecek gibi....

Eline saglik cnm bende taze zeytini cok severim ozellikede yesil olani tam acisi cikmadan otur cerez gibi ye ☺ annemde gelirken getirdi hem yesil hem siyah

sağol canım darısı başına inşallah haftaya. ...

şaka yapıyorum canım bende fazla yüklenemem ama en azından dan hegğn minikte olsa birşey yaparız birbirimize bakıp hiç birşey yapmasak spor adına yememiz dikkat ederiz
spor çok önemli. ama o metabolizmayı hızlandırmak, vücudu toparlamak ve biraz da kalori harcanması için. asıl mesele yediklerimiz... onu iyi ayarlamamız gerek.
kızlaaaarrr eşim şuanda mutfakta fıstıklı kadayıf yapıyor
kızdım ona kızın odasına geldim sen yiyemiyorsun diye bizdemi yemiyelim dd.

kötü adam vicdansızzzz

spor çok önemli. ama o metabolizmayı hızlandırmak, vücudu toparlamak ve biraz da kalori harcanması için. asıl mesele yediklerimiz... onu iyi ayarlamamız gerek.

kötü adam vicdansızzzz
evetttt yaaa gerçekten kötü adam tam sopalık

haklısın canım sporla vücut daha iyi duruma geliyor hem dediğin gibi hızlandırıyor daha çabuk kilo veediriyor gerçekten. ... artık gücümüz yettiği kadar

kötü adam vicdansızzzz
son anda yetişmiş az daha yanıyormuş kesin benim gözüm kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…