- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
görüyorsun ben ne sınavlardan geçiyorum
görüyorsun ben ne sınavlardan geçiyorum
Çok uzun zamandır hep 90-110 aralıgında gıttım geldım
Afustosta 80 bıle görmüştüm ama gıttı ıpın ucu yıne
Artık kırılsın bıktım bu kocaman rakamlardan
Insallah bahara fıdan gıbı oluruz hepberaber
iyi geceler tatlım hoşgeldin
iyi olmuş boşver. o da bu saatte kokuta kokuta yemeseymiş
İyi geceler herkese
yeme canım. sonra üzülüyoz pişman oluyoz. boşver su iç.
beni anlıyormusunuz şimdi. .. bu neyki daha ...yiyorlar şimdi salonda ben kızın odasına kaçtım tv izliyorum yanımda su 1 tane kayısı attım ağzıma bastırın diyeSen bu aralar neden sessizsin beybisi
Çokmu kilo aldın
Olsun görüştüğümüz de hiç yüzüne vurmam merak etme :)
söz :)
Aman tanrım didim
Off çok fena.
Sağol arkadaşım aynen zor bir dönemden geçiyorum keske annem sağlıklı olsaydida yardımcı olabilseydi bana...şükürler olsun nisa ıyi nöbet geçirmiyor ama ben gözünün içine bakıyorum grip olursa üzülüp nöbet geçirirse diye el üstünde tutuyorum...akrabalarımdanda kimse destek olmuyor cok kirginim instagramdaki resimlerde biraz nispet amaçlı...ben iyiyim diyorum dosta düşmana...Derincim annene ne oldu yine. Iyiydi ya.. birseyleremi üzüldü.?
Nisa iyileştimi peki. ?
Zor dönemden geçiyorsun..elbet bugünün yarını da var.. güç diliyorum sana.
Hadi bakalım devamı gelsin canim..
Sevindim senin adına. .
Hergafcim güzel arkadaşım.
Bence eksi eksidir küçümseme. .
Fakat yüksek kilolarda ve senin beslenme tarzında bu kadar az gitmesinin nedeni egzersiz eksikliği sanırım. .
işin hareketli ve cok yorucu biliyorum Allah kolaylik versin...
Haftada 3 gün yürüyüş yapsan sana o kadar iyi gelecek ki.. yorgunluğuna,Hâleti ruhiyene bile nasıl iyi gelir..
Bu hafta yürüyek birlikte..
Bir ara @baharnaz la yuruyorduk çok zevkliydi artık o bana takilmiyor :) sen takıl bari :)
Maşallah arzucum. Ne güzel rakam öyle.
Hadi bakalım haftaya gelsin 70 lerrrr
Sağol arkadaşım aynen zor bir dönemden geçiyorum keske annem sağlıklı olsaydida yardımcı olabilseydi bana...şükürler olsun nisa ıyi nöbet geçirmiyor ama ben gözünün içine bakıyorum grip olursa üzülüp nöbet geçirirse diye el üstünde tutuyorum...akrabalarımdanda kimse destek olmuyor cok kirginim instagramdaki resimlerde biraz nispet amaçlı...ben iyiyim diyorum dosta düşmana...
Annemde biraz kardeşlerine üzüldü anneannemden kalma zeytinliklerimiz var
Kardeşin bir tanesi haksızlık yaptı fazla aldı yağ bunlara az verdi...o yüzden kafaya çok takti birseyde diyemedi...iki gece yattı bende şimdi evinde ıyi şükür...
beni anlıyormusunuz şimdi. .. bu neyki daha ...yiyorlar şimdi salonda ben kızın odasına kaçtım tv izliyorum yanımda su 1 tane kayısı attım ağzıma bastırın diye
çok üzüldüm yeni evli çift e allah yardımcıları olsun inşallahKıyamam annene .. hiiiiç takmasın değmiyor inan..
Karşı tarafın yanına kalmaz ki yaptıkları haksizlik. .
Nisaya sevindim inş daha iyi olacak. .
Sen de kendine bakmakla çok iyi yapıyorsun aynaya baktığında kendini iyi görmek en etkili tedavi bir nevi..
Beterin beteri var derincim. bugün mevlitde tanıdığımız yeni evli bir yakınimizda vardı. . Çok Aşık olarak evlendiler kısa bir süre sonra kocası trafik kazasında yürüme yetisini kaybetti işini kaybetti bunalıma girdi tedaviyi reddetti vb.
Kız Allahtan kamu çalışanı 2 yıl ücretsiz izin aldı eşine destek için onu bile istemiyor. Düşün adamın annesi bile gelmiyor arada gelip gidiyor..
Öyle yani herkeste bir dert..
amin inşallah yenamValla seni takdir ediyorum arzucum. Maşallah .. Azmin hiç bitmesin..
Maşallahın var tatlım zaten senin neyin normalki sporun olsun :))bi başladınmı kendini kaybediyonHafta ıcı kıgı ve kıta dalar
Hafta sonu 6 da kalkıp gıttım geldıgımde uyuyorlardı olmazda danalar bakıyor
Ama Doğum günüme kadar gıdebıldıgı kadar gıdilecek spora
Salı kv gelıyor günlerde uzuyor ıkı seans gıtmeyı dusunuyom
Hafıften çıldırmışlık belırtılerı sergılıyom
Evde her 20 dakıkada ıp atlıyom 30-40
Bugun meyve de dahıl kh yok garı
Cumaya 89.999999 gıbı bırsey bana ıyı gelecek canım
Sen neler yapıyon agrılar gectımı senın alt kattakı spor salonu açılmıştır ınsallah
Anacım az bekleyin bende gelem yanınıza :)))ayyy fulyacım varya 70 li rakam okadar beni heyecanland
Allah kolaylık versin yardımcıları olsun inş.Kıyamam annene .. hiiiiç takmasın değmiyor inan..
Sen de kendine bakmakla çok iyi yapıyorsun aynaya baktığında kendini iyi görmek en etkili tedavi bir nevi..
Beterin beteri var derincim. bugün mevlitde tanıdığımız yeni evli bir yakınimizda vardı. . Çok Aşık olarak evlendiler kısa bir süre sonra kocası trafik kazasında yürüme yetisini kaybetti işini kaybetti bunalıma girdi tedaviyi reddetti vb.
Kız Allahtan kamu çalışanı 2 yıl ücretsiz izin aldı eşine destek için onu bile istemiyor. Düşün adamın annesi bile gelmiyor arada gelip gidiyor..
Allah yardımcıları olsun. Herkesin imtihanı farklıKıyamam annene .. hiiiiç takmasın değmiyor inan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?