Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah canım benimde yeni hayalim 8 ler 99 cok istedim oldu cok şükür

iyi geceler tatlım hoşgeldin

iyi olmuş boşver. o da bu saatte kokuta kokuta yemeseymiş

Hoşbulduk canım

Sen bu aralar neden sessizsin beybisi
Çokmu kilo aldın
Olsun görüştüğümüz de hiç yüzüne vurmam merak etme :)
söz :)

Aman tanrım didim
Off çok fena.
beni anlıyormusunuz şimdi. .. bu neyki daha ...yiyorlar şimdi salonda ben kızın odasına kaçtım tv izliyorum yanımda su 1 tane kayısı attım ağzıma bastırın diye

Sağol arkadaşım aynen zor bir dönemden geçiyorum keske annem sağlıklı olsaydida yardımcı olabilseydi bana...şükürler olsun nisa ıyi nöbet geçirmiyor ama ben gözünün içine bakıyorum grip olursa üzülüp nöbet geçirirse diye el üstünde tutuyorum...akrabalarımdanda kimse destek olmuyor cok kirginim instagramdaki resimlerde biraz nispet amaçlı...ben iyiyim diyorum dosta düşmana...
Annemde biraz kardeşlerine üzüldü anneannemden kalma zeytinliklerimiz var
Kardeşin bir tanesi haksızlık yaptı fazla aldı yağ bunlara az verdi...o yüzden kafaya çok takti birseyde diyemedi...iki gece yattı bende şimdi evinde ıyi şükür...

Kıyamam annene .. hiiiiç takmasın değmiyor inan..
Karşı tarafın yanına kalmaz ki yaptıkları haksizlik. .

Nisaya sevindim inş daha iyi olacak. .

Sen de kendine bakmakla çok iyi yapıyorsun aynaya baktığında kendini iyi görmek en etkili tedavi bir nevi..

Beterin beteri var derincim. bugün mevlitde tanıdığımız yeni evli bir yakınimizda vardı. . Çok Aşık olarak evlendiler kısa bir süre sonra kocası trafik kazasında yürüme yetisini kaybetti işini kaybetti bunalıma girdi tedaviyi reddetti vb.
Kız Allahtan kamu çalışanı 2 yıl ücretsiz izin aldı eşine destek için onu bile istemiyor. Düşün adamın annesi bile gelmiyor arada gelip gidiyor..
Öyle yani herkeste bir dert..

beni anlıyormusunuz şimdi. .. bu neyki daha ...yiyorlar şimdi salonda ben kızın odasına kaçtım tv izliyorum yanımda su 1 tane kayısı attım ağzıma bastırın diye

Valla seni takdir ediyorum arzucum. Maşallah .. Azmin hiç bitmesin..

çok üzüldüm yeni evli çift e allah yardımcıları olsun inşallah

Maşallahın var tatlım zaten senin neyin normalki sporun olsun :))bi başladınmı kendini kaybediyon

Yok güzelim ayağım halâ çok ağrıyor
Geçmeyen sürekli bi ağrı var
Ayak parmağı olunca bişeyde yapılmıyor
Yinede deniyim dedim ama bi boş kalamadım
Gelip giden çok oluyor yada yalnız kalmıyalım diye aileden çağırıyolar

Allah kolaylık versin yardımcıları olsun inş.

Allah yardımcıları olsun. Herkesin imtihanı farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…