Günaydın kızlar tartildim az önce gözlerime inanamadim neden inanamadiysam kendime yuh diyorum azcık diyeti bıraksam kilo pirrrrr alıp başını gidiyor bu kiloyu bir yıldır görmemiştim ağlamak istiyorum çare değil 86 gördümSen bu aralar neden sessizsin beybisi
Çokmu kilo aldın
Olsun görüştüğümüz de hiç yüzüne vurmam merak etme :)
söz :)
Aman tanrım didim
Off çok fena.
Benim menüm
5.00
2 dil.tb ekm
Peynir
5-6 zeytin
14.00
2 yumurtadan omlet
1 taneden az avakado
Peynir
18.30 civarı
3 mercimek köfte
2 sarma
Bol salata
Akşam eltim çağırmıştı
Sofrayı görünce Allahhhh didim
Kaynımın doğum günü varmış biz unutmuştuk
Kaç çeşit börekler poğaçalar pastalar vardı
Tabiki biraz ye diye israr ettiler
Çok şükür nefsime yenilmeyip atlattım
Selamun aleyküm güzeller
hayırlı sabahlar
Hayırlı pazarlar
Gunaydin mutlu pazarlar...
Keyfim yok biraz buraya yansitmak istemedigim icin gelemedim.
selamünaleyküm
hayırlı günler
mutlu pazarlar
Günaydın kızlar tartildim az önce gözlerime inanamadim neden inanamadiysam kendime yuh diyorum azcık diyeti bıraksam kilo pirrrrr alıp başını gidiyor bu kiloyu bir yıldır görmemiştim ağlamak istiyorum çare değil 86 gördüm(( daha birde herşey dahil otel var bir hafta ben bittim gidesim kalmadı kızlarima söylesem vazgeçer lermi acaba kıyamam onlarada ya off
Sağol arkadaşım aynen zor bir dönemden geçiyorum keske annem sağlıklı olsaydida yardımcı olabilseydi bana...şükürler olsun nisa ıyi nöbet geçirmiyor ama ben gözünün içine bakıyorum grip olursa üzülüp nöbet geçirirse diye el üstünde tutuyorum...akrabalarımdanda kimse destek olmuyor cok kirginim instagramdaki resimlerde biraz nispet amaçlı...ben iyiyim diyorum dosta düşmana...
Annemde biraz kardeşlerine üzüldü anneannemden kalma zeytinliklerimiz var
Kardeşin bir tanesi haksızlık yaptı fazla aldı yağ bunlara az verdi...o yüzden kafaya çok takti birseyde diyemedi...iki gece yattı bende şimdi evinde ıyi şükür...
Beterin beteri var derincim. bugün mevlitde tanıdığımız yeni evli bir yakınimizda vardı. . Çok Aşık olarak evlendiler kısa bir süre sonra kocası trafik kazasında yürüme yetisini kaybetti işini kaybetti bunalıma girdi tedaviyi reddetti vb.
Kız Allahtan kamu çalışanı 2 yıl ücretsiz izin aldı eşine destek için onu bile istemiyor. Düşün adamın annesi bile gelmiyor arada gelip gidiyor..
Öyle yani herkeste bir dert..
Maşallahın var tatlım zaten senin neyin normalki sporun olsun :))bi başladınmı kendini kaybediyon
Yok güzelim ayağım halâ çok ağrıyor
Geçmeyen sürekli bi ağrı var
Ayak parmağı olunca bişeyde yapılmıyor
Yinede deniyim dedim ama bi boş kalamadım
Gelip giden çok oluyor yada yalnız kalmıyalım diye aileden çağırıyolar
gel kuzum gelAnacım az bekleyin bende gelem yanınıza :)))
Benim menüm
5.00
2 dil.tb ekm
Peynir
5-6 zeytin
14.00
2 yumurtadan omlet
1 taneden az avakado
Peynir
18.30 civarı
3 mercimek köfte
2 sarma
Bol salata
Akşam eltim çağırmıştı
Sofrayı görünce Allahhhh didim
Kaynımın doğum günü varmış biz unutmuştuk
Kaç çeşit börekler poğaçalar pastalar vardı
Tabiki biraz ye diye israr ettiler
Çok şükür nefsime yenilmeyip atlattım
ışılcım seni çok iyi anlıyorum. tartının ucu kaçmış. hemen toparla kendini. bak o tatili iptal etme. sana da iyi gelecek. otelde asla tatlı ve karbonhidrat yeme. protein ve salata mezelerden ye. arada bol bol su iç. sıcak içecek iç. tabi şekersiz olanlarından. tatilde hem rahatlarsın kafanı toplarsın. bol bol yürü. eve gelince de bizimle burada devam edersin.Günaydın kızlar tartildim az önce gözlerime inanamadim neden inanamadiysam kendime yuh diyorum azcık diyeti bıraksam kilo pirrrrr alıp başını gidiyor bu kiloyu bir yıldır görmemiştim ağlamak istiyorum çare değil 86 gördüm(( daha birde herşey dahil otel var bir hafta ben bittim gidesim kalmadı kızlarima söylesem vazgeçer lermi acaba kıyamam onlarada ya off
aaa ne demek canım başı sen çekiceksin bizde peşine haydaaaa bireeee. .Anacım az bekleyin bende gelem yanınıza :)))
aaa ne demek canım başı sen çekiceksin bizde peşine haydaaaa bireeee. .Allah allah allah haydaaa yağlarla savaşaaaa arkadaşlaaa
kesin kafayı yedim ben bu yağlarla epeyce kafaya takmışım belli
Günaydın ,mutlu, sağlıklı pazarlar
Erken kalktik,kahvaltimizi yaptik şükür. Çocuklar sinemaya gitti,benYENA nin paylaştiği muzik eşliğinde mesajimi yaziyorum,iyi geldi teşekkür ederim yena
Topiğin maşallahi var, bu hafta sonuçlar harikaydi,kutluyorum herkesi.Bonus tablo icin de teşekkürler,ellerine saglik.
Bugün kahvaltida iki dilim ekmek pizzasi yedim onun ufaktan pişmanligi var ama akşama telafi etmeyi duşunuyorum.
Artik kucuk kaçamaklardan bile rahatsiz olmaya basladim. bu onemli bir gelişme benim icin. Hiç kaçamaksiz ve sporlu gunlerin habercisidir diye dusunuyorum.
Aynen bende de öyle ışılcımGünaydın kızlar tartildim az önce gözlerime inanamadim neden inanamadiysam kendime yuh diyorum azcık diyeti bıraksam kilo pirrrrr alıp başını gidiyor bu kiloyu bir yıldır görmemiştim ağlamak istiyorum çare değil 86 gördüm(( daha birde herşey dahil otel var bir hafta ben bittim gidesim kalmadı kızlarima söylesem vazgeçer lermi acaba kıyamam onlarada ya off
Hayırdır tatlımGunaydin mutlu pazarlar...
Keyfim yok biraz buraya yansitmak istemedigim icin gelemedim.
heee yaaa heeç sormaaher yanımız yağ kuzum napalım
canım çok geçmiş olsun bilirim o ağrılarıda en sonu gitti benim çoğu dişler kaplama yapıldı. buz da iyi geliyor ağrıyan yere dıştan yanak kısmından buz tutmak dondurmak iyi geliyor ama 1 de ağrı kesici içersen bu ikili iyi gelecektir ama tabi en kısa sürede dr .göstermen daha iyi en azından belki kurtarırkahvemi alıp geleyimonu içerken de ilacın etkisiyle diş ağrım gider. leslie ye geçerim. gerçi çok ağrı yok ama huzursuz ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?