Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim menüm

5.00
2 dil.tb ekm
Peynir
5-6 zeytin

14.00
2 yumurtadan omlet
1 taneden az avakado
Peynir

18.30 civarı
3 mercimek köfte
2 sarma
Bol salata

Akşam eltim çağırmıştı
Sofrayı görünce Allahhhh didim
Kaynımın doğum günü varmış biz unutmuştuk
Kaç çeşit börekler poğaçalar pastalar vardı
Tabiki biraz ye diye israr ettiler
Çok şükür nefsime yenilmeyip atlattım

Sen bu aralar neden sessizsin beybisi
Çokmu kilo aldın
Olsun görüştüğümüz de hiç yüzüne vurmam merak etme :)
söz :)

Aman tanrım didim
Off çok fena.
Günaydın kızlar tartildim az önce gözlerime inanamadim neden inanamadiysam kendime yuh diyorum azcık diyeti bıraksam kilo pirrrrr alıp başını gidiyor bu kiloyu bir yıldır görmemiştim ağlamak istiyorum çare değil 86 gördüm (( daha birde herşey dahil otel var bir hafta ben bittim gidesim kalmadı kızlarima söylesem vazgeçer lermi acaba kıyamam onlarada ya off

Öyle bi sofradan başarıyla üstesinden gelmissin...
Afiyet olsun.

Selamun aleyküm güzeller
hayırlı sabahlar
Hayırlı pazarlar

Aleyküm selam daficim

Gunaydin mutlu pazarlar...

Keyfim yok biraz buraya yansitmak istemedigim icin gelemedim.

Allah yüreğine ferahlık versin.
Çok sevildigini unutma emi.

selamünaleyküm
hayırlı günler

mutlu pazarlar

Aleyküm selam iradeli arzu

Buraya gelmeyenerin hazin sonu ..
Çok almışsın kuzum. Dikkat et ..
Üzülmek care değil hemen başla dikkat etmeye..
Oteli iptal etme orada protein ağırlıklı beslenir çocuklar aktivitelerde oyalanirken sen oranın spor salonun da spor yaparsın yuzersin vb.
Belki daha iyi başlangıç yenilik olur sana da...

derincim geçmiş olsun. evladına Allah şifa versin. annenin uğradığı haksızlığa tepkisini anlıyorum. aileden gelen kazık üzüyor insanı. ama unutmasın karşıdakinin yanına kalmaz.
Kız Allahtan kamu çalışanı 2 yıl ücretsiz izin aldı eşine destek için onu bile istemiyor. Düşün adamın annesi bile gelmiyor arada gelip gidiyor..
Öyle yani herkeste bir dert..

Allah yardımcıları olsun yaaa çok zor bir süreç. Rabbim şifa versin.
Maşallahın var tatlım zaten senin neyin normalki sporun olsun :))bi başladınmı kendini kaybediyon

geçmiş olsun mefkurem. sürekli ağrı da sinir eder ve kısıtlar insanı. tez vakitte geçer inşallah.
Anacım az bekleyin bende gelem yanınıza :)))
gel kuzum gel

afiyet olsun menün çok güzel olmuş canım. cıss ları yememekle de çok iyi yapmışsın. nefsimize sahip çıkmamız gerekli. yoksa çok üzülüyoruz pişman oluyoruz. sen en iyisini yapmışsın. kocaman aferin
ışılcım seni çok iyi anlıyorum. tartının ucu kaçmış. hemen toparla kendini. bak o tatili iptal etme. sana da iyi gelecek. otelde asla tatlı ve karbonhidrat yeme. protein ve salata mezelerden ye. arada bol bol su iç. sıcak içecek iç. tabi şekersiz olanlarından. tatilde hem rahatlarsın kafanı toplarsın. bol bol yürü. eve gelince de bizimle burada devam edersin.

ISILDURU ha bu arada otellerde pek vermezler. o yüzden sen yanına kuru kayısı, çiğ kuruyemiş al. ceviz, badem, fındık. çiğ olarak tabi. valize koy. hergün de çantanın içine o gün tüketeceğin miktarda koy. mesela yemekler uygun değil. az alabildin tabağına. hemen çantadan çıkart ağzına at. çok yardımcı olur sana. ayrıca yoğurt ve ayran da destek olur

Anacım az bekleyin bende gelem yanınıza :)))
aaa ne demek canım başı sen çekiceksin bizde peşine haydaaaa bireeee. .Allah allah allah haydaaa yağlarla savaşaaaa arkadaşlaaa
kesin kafayı yedim ben bu yağlarla epeyce kafaya takmışım belli

Günaydın ,mutlu, sağlıklı pazarlar
Erken kalktik,kahvaltimizi yaptik şükür. Çocuklar sinemaya gitti,ben YENA nin paylaştiği muzik eşliğinde mesajimi yaziyorum,iyi geldi teşekkür ederim yena
Topiğin maşallahi var, bu hafta sonuçlar harikaydi,kutluyorum herkesi. Bonus tablo icin de teşekkürler,ellerine saglik.
Bugün kahvaltida iki dilim ekmek pizzasi yedim onun ufaktan pişmanligi var ama akşama telafi etmeyi duşunuyorum.
Artik kucuk kaçamaklardan bile rahatsiz olmaya basladim. bu onemli bir gelişme benim icin. Hiç kaçamaksiz ve sporlu gunlerin habercisidir diye dusunuyorum.

Günaydın ,mutlu, sağlıklı pazarlar

inşallah canım. nokta koymamız gerek artık.

Aynen bende de öyle ışılcım
1 gün fazla yesem ertesi güne artı 2 -3 olurum
Bide arkası gelirse hemen artılara artı eklenir
2 haftada 10 kilo aldığımı bilirim

Valla kuzum 9 lara çıkmak istemiyosan mecbur dikkat edecen
Başka çaresi yok ne yazıkki

her yanımız yağ kuzum napalım
heee yaaa heeç sormaa
kahvemi alıp geleyim onu içerken de ilacın etkisiyle diş ağrım gider. leslie ye geçerim. gerçi çok ağrı yok ama huzursuz ediyor
canım çok geçmiş olsun bilirim o ağrılarıda en sonu gitti benim çoğu dişler kaplama yapıldı. buz da iyi geliyor ağrıyan yere dıştan yanak kısmından buz tutmak dondurmak iyi geliyor ama 1 de ağrı kesici içersen bu ikili iyi gelecektir ama tabi en kısa sürede dr .göstermen daha iyi en azından belki kurtarır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…