Biraz zor olduÖyle bi sofradan başarıyla üstesinden gelmissin...
Afiyet olsun
maşallah canımBiraz zor oldu
Özellikle patatesli börek beni ye diye bağırdı durdu :))
Sağolasın cnm çok şükür atlattım
Sağolasın cnmgeçmiş olsun mefkurem. sürekli ağrı da sinir eder ve kısıtlar insanı. tez vakitte geçer inşallah
Teşekkür ederim cnmafiyet olsun menün çok güzel olmuş canım. cıss ları yememekle de çok iyi yapmışsın. nefsimize sahip çıkmamız gerekli. yoksa çok üzülüyoruz pişman oluyoruz. sen en iyisini yapmışsın. kocaman aferin
Başı nasıl çekeyim kızz daha 5 kilo var benim 80 ne :))aaa ne demek canım başı sen çekiceksin bizde peşine haydaaaa bireeee. .Allah allah allah haydaaa yağlarla savaşaaaa arkadaşlaaa
kesin kafayı yedim ben bu yağlarla epeyce kafaya takmışım belli
Hrpimize tatlişim :))maşallah canımsana
hımmSelam vermeden daldım :))
Herkese mutlu pazarlar
Küçük görümceme kahvaltıya gidiyoruz
Geçmişe gelince devam ederim
Bayyyy :))
Bonus can sıkma canını herşey gelip geçici Allah büyüktür .. ölümden başka herşeye çare var gülüm her ne ise saatler ilerledikçe düzelir
dualarım seninle dostum
İnş arzu.
Hepinizden dua istiyorum.
Allahim bana yasadigim sorunu cozebilmeyi, altindan kalkip duzeltebilmeyi nasip etsin.
Elinizi acarsaniz dilinizden kalbinizden gecirin olurmu ♡
Birde bildirimsizler var.....
Amine Busra
@simeranya7
@nursena
Hadi balinmaz yeni o eski 2 arkadasa daha bisey demiyorum
Çok uzun sürüyor yapmasıkızlar dün eşim 3 kuzu kelle bir büyük dana dil almış .bende dünden beri uğraşıyorum. 1 buçuğu nu kellenin dilinde yarısını koydum kaynadı bugün yani kelle paça var ama ben yiyemicem. bişiriceklerimi dün beş altı su yıkadım sonra büyük tencerede suya koyup birkaç kez bekletip döktüm en son tekrar suya koyup hepsini buzdolaba yer açıp koydum gece sabaha kadar bekledi suda dolapta sabah kahvaltıdan sonra çıkardım burnunu iyice akıttım beş altı sudaha yıkadım koydum kaynadı sonra o kaynayan suyu tekrar döktüm yeniden temiz suya yıkayıp koydum. şimdi piştiler çıkartım tencereden ayıklayıp tekrar tencereye girecekler. daha iş var daha bitmedi çorba serüvenim böyle işte daha sosları var eklenicek .çokta severim bayılırım kellepaça. ya. dayanabilecekmiyim bakalım. .
Ben de yemedim eşim seviyor yeni ehliyet yemeği ben yapıyorum dedi eve geldim güzel bir sofra tabakta bir paket. Paketi bir açtım kelle ile göz göze geldik çok fenaydi eşim oturdu hepsini yedi ben aç kaldımHiç yemedim yemeyide düşünmüyorum :))
kız tadına baksaydın barii ayıp olmuş eşineBen de yemedim eşim seviyor yeni ehliyet yemeği ben yapıyorum dedi eve geldim güzel bir sofra tabakta bir paket. Paketi bir açtım kelle ile göz göze geldik çok fenaydi eşim oturdu hepsini yedi ben aç kaldım
çokyaaa eziyet bunu yapmak neyseki herzaman diil arada bir.Çok uzun sürüyor yapması
Kina telasim vardi kizlar o yuzden giremedim. İnsallah sıkı baslicam bu hafta
Ben de yemedim eşim seviyor yeni ehliyet yemeği ben yapıyorum dedi eve geldim güzel bir sofra tabakta bir paket. Paketi bir açtım kelle ile göz göze geldik çok fenaydi eşim oturdu hepsini yedi ben aç kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?