Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür ederim cnm
Evet yeseydim bugün en az +2 yle uyanacaktım

aaa ne demek canım başı sen çekiceksin bizde peşine haydaaaa bireeee. .Allah allah allah haydaaa yağlarla savaşaaaa arkadaşlaaa
kesin kafayı yedim ben bu yağlarla epeyce kafaya takmışım belli
Başı nasıl çekeyim kızz daha 5 kilo var benim 80 ne :))
Artık sizi arkadan takip ederim :))

Bonus can sıkma canını herşey gelip geçici Allah büyüktür .. ölümden başka herşeye çare var gülüm her ne ise saatler ilerledikçe düzelir

İnş arzu.

Hepinizden dua istiyorum.

Allahim bana yasadigim sorunu cozebilmeyi, altindan kalkip duzeltebilmeyi nasip etsin.

Elinizi acarsaniz dilinizden kalbinizden gecirin olurmu ♡

İnş arzu.

Hepinizden dua istiyorum.

Allahim bana yasadigim sorunu cozebilmeyi, altindan kalkip duzeltebilmeyi nasip etsin.

Elinizi acarsaniz dilinizden kalbinizden gecirin olurmu ♡
dualarım seninle dostum Allah yar ve yardımcın olsun her neyse başındaki üzüntü sıkıntı keder Rabbim bir hışımla def etsin inşallah .yüzünü güldürsün

Çok uzun sürüyor yapması

Ben de yemedim eşim seviyor yeni ehliyet yemeği ben yapıyorum dedi eve geldim güzel bir sofra tabakta bir paket. Paketi bir açtım kelle ile göz göze geldik çok fenaydi eşim oturdu hepsini yedi ben aç kaldım
kız tadına baksaydın barii ayıp olmuş eşine

Kina telasim vardi kizlar o yuzden giremedim. İnsallah sıkı baslicam bu hafta

Kolay gelsin tatlım. .
Inşallah bekliyoruz artık. .
Bak ocak Şubat sonra hooop yaz ve sıcaklar. .

Ben de yemedim eşim seviyor yeni ehliyet yemeği ben yapıyorum dedi eve geldim güzel bir sofra tabakta bir paket. Paketi bir açtım kelle ile göz göze geldik çok fenaydi eşim oturdu hepsini yedi ben aç kaldım

Hahahaha çok romantik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…