Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok canım saglıklınbeslenicem inş ama spor yaparsam veriyorum bitek diyet bi ise yaramıyor sporsuz

Bu msj yazmısım yollamamışım dün

Sağol canım amin inşallah...kimsenin yaptığı yanina kalmaz kesinlikle bir şekilde bir yerden cikar

Annemler iki kız bir erkek kardeş anneannemde hayatta daha teyzem bakıyor oğlan çocuğuyum diye butun mahsulü topladı anneanneme bile çok az verdi teyzemle yaşadığı için ...hepsi çok uzulduler
Inşallah nisam ıyi olur teyzesi...Ne zaman ne olacağı belli değil vücutta enfeksiyon ve ateş olunca nöbet geçirebilir...
Ben zaten kendimi bildim bileli makyajsız sokağa çıkmam bakımlı olmayı seviyorum herkez hayran bana iki çocukla nasıl beceriyorsun diyorlar ıçten geliyor iste..
Her ne kadar icim kan ağlasada...
Herkezin imtihanı farklı iste canim allah sabır versin arkadaslarinizada çok zor

Eşimle konuştum otelde hergun 1 saat spor yap çocuklara bakarım ,tatlı yeme dedi anlastik

kızlar inanmıcaksınız şimdide ne getirmiş dışardan memleket usulu çiğ köfte dolma iç köf te delirtir beni bu adam zayıfladığımı görüyor çıldırıyor bozuyım yiyin şişmanlıyım diye dayanmak çok güç bu evde ama dayanacammm inşallah

Ay
spor metabolizmayı hızlandırıyor ve biraz kalori harcatıyor. ama en güzel yanı vücudu toparlıyor ya o bile insanı nasıl motive ediyor zaten o zaman yediklerine de otomatik olarak dikkat ediyorsun
Aynen insan sporuna kıyamıo bozamıyor diyetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…