Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu çok acimasiz sürekli dikkat etmek zorunda olmak çok sinir bozucu mesela bugün benim canım hiç dikkat etmek istemiyordu ama sonuç Brüksel lahanasi brokoli karnabahar salatası ile gün geçmedi gitti. Çok sıkıcı bir gündür resmen

kız tadına baksaydın barii ayıp olmuş eşine
Hayvan direk bana bakıyordu düşün ben et bile yiyemiyorum bırak kelle dili yemeyi görünce çığlık attım çok korkutucuydu. Yeni Evli olunca o da severim sanmis gerçi anlamaliydi dışarda yemeğe gittigimzide tüm etleri o yerdi ben mezeleri salatayı bitirirdim hiç dikkat etmemiş.

Yaa hanımlar nerdeyse haziran temmuz dan beri diyette yım kaçamak yapardım arada son haftalarda nerdeyse o bile cok azaldı yaklaşık 50 kilo olunca 100 altını cok istemiştim 98.4 görünce bı rahatladim sanki oysa motivasyon um devam etsin diye diyetusyene başladım bura geldim ama yapmadiklarimi yapıyorum tekrar nasıl motive olurum acaba siz ne yapıyorsunuz böyle durumda rayına bir girse güzel diyet yaparım ama o motivasyon um azaldı 98 kiloda 60 gibi hissediyorum herhalde birde çevremde aldığım övgüler falan simardim mi acaba

Iyi şanslar durum zor

Simarma degilde abla baya verdigin icin bi yetinme oluyordur.
Normaldir bu surecte bi muddet sonra kilonun hala fazla oldugunu hissediceksin.

Korumaya calis biraz 100 ustune cikma.
Bizimde bi formulumuz yok kendimizi sadece kendimiz ve burasinin motive etmesinden baska...

Listene uymaya calis 1-2 haftada alisicaksin saatlerine. Bak Arzuzuzuuu da listesine uyuyor masallah.

Evde imtihanimiz buyuk yemek konusunda.
Sanki baska konular yokmus gibi.

Iyi hissetmekten ve mutlu olmaya calismaktan baska yolumuz yok.

Uzun vadede diet yorucu bence sen de yoruldun. Verecegimiz kilolar 10 veya 20 değil ki arada bir mola istiyor. Ben onun için haftada 1 öğün sevdiğim ve istediğim şeyi yiyorum kaçamak yapıyorum yani. Sürekli yasaksiz beslenmek imkansız bence . En bu cuma konsere gideceğim ve arkadaşımla takilacagiz ben o gün bozacagim çok fazla kasamam. 29 unda ailemin yanına gidecegim yine bozacagim 1 hafta biliyorum ama geri geldigimde şartlanmis olacağım. 40 kilo vermek başka türlü bence çok zor uzun vadede imkansız

Aynen canım birde bizim bunyemuz bırakınca hızlıca alıyor korkuyorum bir yandanda koruyamaz tekrar yüksek kiloya çıkarım diye
Diyetisyen im stres kilo yapar su tutarsın dedi strese de dediğin gibi girmek istemiyorum inşallah veririz canım hayırlı si ile

Yaaa nasıl anlıyoruz birbirimizin dilinden 3 5 kilo degilki vereceğimiz
Arada rahatlamayı ihtiyaç var ama çakıl bir yandanda korkuyorum alırım diye

Sadece sebze doyurmaz cnm yanına köfte tavuk vs.ekleseydin

Eğer vücut almaya elverişliyse -ki bizde öyle, hep dikkat etmek zorundayız

Birden o anı hayal ettim :)))
Benim içinde güzel bi süpriz olmazdı :)

Ben bir dönem 4:3 yapmıştım. Bu nasıl işliyor 1 gün 2000 kalori istediğini yiyorsun yemek kontrolü yok 1 bun 500 kalori aliyorsun bu da bolca salata ve çorbası oluyordu. Oruç tutar gibi azıcık yiyorsun. 500 kalori aldığın günden sonraki günler istersen de fazla yiyemiyorsun. Ben de ok ise yaradı ama bir süre sonra 500 yapzmadim 1000 yaptım 1 gün 1000 kalori bir gün 2000 bu şekilde yine kilo verdim. 2 hafta yapsan vücut şaşırır seni kendine getirebilir. Hem istediğini yersin hem de sabrini kontrol edersin. Sonra normal diyetin dönersin istersen

Dr una selamimi söyle...

Ah be abla az incimedik bunun yuzunden... az hirpalamadik kendimizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…