Et sote de yaptım ama az yedim 1 kaşık anca. Birazdan da karniyarik kiyması yapcam yarın karnabahar in üstüne sos gibi dökerim. Sonraki gün Brüksel lahana salatası yeter sanırım Pers gününe allah kerimSadece sebze doyurmaz cnm yanına köfte tavuk vs.ekleseydin
Eğer vücut almaya elverişliyse -ki bizde öyle, hep dikkat etmek zorundayız
Bende geçen sefer 75 kiloya düşünce öyle olmuştum cnmYaa hanımlar nerdeyse haziran temmuz dan beri diyette yım kaçamak yapardım arada son haftalarda nerdeyse o bile cok azaldı yaklaşık 50 kilo olunca 100 altını cok istemiştim 98.4 görünce bı rahatladim sanki oysa motivasyon um devam etsin diye diyetusyene başladım bura geldim ama yapmadiklarimi yapıyorum tekrar nasıl motive olurum acaba siz ne yapıyorsunuz böyle durumda rayına bir girse güzel diyet yaparım ama o motivasyon um azaldı 98 kiloda 60 gibi hissediyorum herhalde birde çevremde aldığım övgüler falan simardim mi acaba
En çok neyi yemeği özledin bu hafta canın ne yapmak istiyor mesela
Ben bir dönem 4:3 yapmıştım. Bu nasıl işliyor 1 gün 2000 kalori istediğini yiyorsun yemek kontrolü yok 1 bun 500 kalori aliyorsun bu da bolca salata ve çorbası oluyordu. Oruç tutar gibi azıcık yiyorsun. 500 kalori aldığın günden sonraki günler istersen de fazla yiyemiyorsun. Ben de ok ise yaradı ama bir süre sonra 500 yapzmadim 1000 yaptım 1 gün 1000 kalori bir gün 2000 bu şekilde yine kilo verdim. 2 hafta yapsan vücut şaşırır seni kendine getirebilir. Hem istediğini yersin hem de sabrini kontrol edersin. Sonra normal diyetin dönersin istersen
Bende geçen sefer 75 kiloya düşünce öyle olmuştum cnm
123 nere 75 nere :))
Ama senelerdir hayalini kurduğun bi beden görmek istediğin bi rakam var
Bu kadar emek verip hayallerine yaklaşmışken neden o an gelmesinki
Şu anda belki iyi hissediyosun Ama daha da verince çok daha mutlu olacaksın
Inan benim 68 e düşünce ayaklarım yere deymiyodu
Çok kendini beğenmiş olmuştum :))
Harika bi duygu bu
O zayıflığı yaşadığım içinde artık fazla kiloyu kabullenemiyorum
Sen elalemi boşver beden senin kilo senin
Daha küçük beden elbiseler al
40 -42 beden kıyafetler çok daha zarif duruyor :))
Bu rahatlama uzun süreli olursa sonu gelmiyor tekrar disipline olamıyoruz fatmacımYaaa nasıl anlıyoruz birbirimizin dilinden 3 5 kilo degilki vereceğimiz
Arada rahatlamayı ihtiyaç var ama çakıl bir yandanda korkuyorum alırım diye
Mefkurem 70 leri gordun demek ya
O zaman yarın bismillah diyoruz cnmCanım zaten bu hafta yemek istediklerinden yedim artık toparlanıp daha fazla alisnadan devam etmek istiyorum
Hep diyorumAynen canım bu kilo bukadar mutlu ederken acaba 80 70 60 nasıldır neler hissederim bilmiyorum biraz yoruldum ama vazgeçmek bu kötülüğü kendime yapmak istemiyorum
Bu rahatlama uzun süreli olursa sonu gelmiyor tekrar disipline olamıyoruz fatmacım
Haftada 1 öğün kendine izin verebilirsin
Ama bunu yapıncada aynı şekilde düzenine geri dönmelisin
Yoksa tekrar başlamak devam etmekten daha zor oluyor
Aaaa ne 70 i kızzz 68 gördüydümMefkurem 70 leri gordun demek ya
O zaman yarın bismillah diyoruz cnm
Az değil doğru şeyler yiyerek
Bize zararını bildiğimiz için yerkende iç huzuruyla yemiyoruzki cnmEvet canım tekrar tam disiplinli olmam gerek bu rahat yemekte de sıkıldım yerken mutlu sonra pişman olmak istemiyorum
Aaaa ne 70 i kızzz 68 gördüydüm
38 beden az dar geliyodu
Valla çok harika bi duygu bonusum
Ben zaten kilomdan 5-6 kilo az gösteririm
Sorduğumda normalmiyim zayıfmıyım diye
Zayıfsın diyolardı
Yarın Başladıkkkk gittiiiii :))Başlamak kafada tam konsantre olarak başlamak gerek inşallah basliycam canim
Benimde 25 sene cnmZayıflık ve şişmanlık iki duyguyu yaşayan biri ne güzel
Canım 20 yıl oldu nerdeyse benim bu kiloları girneyeli
Yarın Başladıkkkk gittiiiii :))
Ben isterimde sen verecenmiHadi hayırlı olsun canım yarın benden menü ister misin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?