- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
hiç anlamamki bilmiyorum yani napılır ne edilir ordaAmin
Şey diycem seni takima alalimmi?
hiç anlamamki bilmiyorum yani napılır ne edilir orda
hangi takım ....bir bakıyım takip edeyim en azından bir iki gün bir bakıyım ona göre karar verelimÖlümüne yarışıp kilo verilir
Canim Rabbim sıkıntını gidersin, ferahlık versin,korktuklarindan emin kılsın Dualarimdasin canim
İnş arzu.
Hepinizden dua istiyorum.
Allahim bana yasadigim sorunu cozebilmeyi, altindan kalkip duzeltebilmeyi nasip etsin.
Elinizi acarsaniz dilinizden kalbinizden gecirin olurmu ♡
Ay bu nedir,ilk defa gördüm.,kusura bakma ama görüntüsünü pek beğenmedim. Belliki tadi guzel,sen sakin yeme,oyynlarina gelme.bunlarin cezasini zayiflayarak kesersin eşine.kızlar inanmıcaksınız şimdide ne getirmiş dışardan memleket usulu çiğ köfte dolma iç köf te delirtir beni bu adam zayıfladığımı görüyor çıldırıyor bozuyım yiyin şişmanlıyım diyedayanmak çok güç bu evde ama dayanacammm inşallah Eki Görüntüle 2094160
Ahaha ya var ya hayal ettim o görüntüyü de çok guldum.Sorma mum ışığında paketten çıkan kelle çok korkunctu.
Canim kafanda 100 un altini hedeflediğin için oraya uaşinca sanki stresten kurtulmyşcasina rahatladin. O yuzdendir. Tekrar hedef belirle kendine. Masallah da diyelim,nazarlar değmesin. 50 kilo dile kolay. Kendi diyetinle mi verdin,yardim aldin mi,neler yaptin?Yaa hanımlar nerdeyse haziran temmuz dan beri diyette yım kaçamak yapardım arada son haftalarda nerdeyse o bile cok azaldı yaklaşık 50 kilo olunca 100 altını cok istemiştim 98.4 görünce bı rahatladim sanki oysa motivasyon um devam etsin diye diyetusyene başladım bura geldim ama yapmadiklarimi yapıyorum tekrar nasıl motive olurum acaba siz ne yapıyorsunuz böyle durumda rayına bir girse güzel diyet yaparım ama o motivasyon um azaldı 98 kiloda 60 gibi hissediyorum herhalde birde çevremde aldığım övgüler falan simardim mi acaba
Aman Allahım ne azimli hatunlar var grupta. Maşallah. Merak ettim o kadar zayifladiktan sonra neden tekrar aldin,ne sebep oldu buna,bilelim ki ayni hatalari yapmayalim.Bende geçen sefer 75 kiloya düşünce öyle olmuştum cnm
123 nere 75 nere :))
Ama senelerdir hayalini kurduğun bi beden görmek istediğin bi rakam var
Bu kadar emek verip hayallerine yaklaşmışken neden o an gelmesinki
Şu anda belki iyi hissediyosun Ama daha da verince çok daha mutlu olacaksın
Inan benim 68 e düşünce ayaklarım yere deymiyodu
Çok kendini beğenmiş olmuştum :))
Harika bi duygu bu
O zayıflığı yaşadığım içinde artık fazla kiloyu kabullenemiyorum
Sen elalemi boşver beden senin kilo senin
Daha küçük beden elbiseler al
40 -42 beden kıyafetler çok daha zarif duruyor :))
Ben de sizle baslayim. Sizi okuyunca bi heveslendim,ee napiyoruz ilk olarakCanım mesela sofra hazırlarken bir parça peynir attım veya eşim çerez yiyor bir kaç tirtikladim yemeğin tadına baktım bunları unuturum veya benim kilodaki kişiye etkilemez diye düşünüyorum haa dikkat ederim tabiki ama bunlar olur yazmam canım
Ama diyetisyen im listesi var onu yapar seni etiketlerim canım haftada 2 3 gün spor yaparım onlarında belirtirim inşallah
Kız arzu bu ne guzel menu boyle,5 çocukla iyi uğraşiyorsun,sen boyle giderse bu gruptan çabuk mezun olursun. Dikkar et de eşin yeni kumpaslar kurmasin sanabugün menüm. ...
sabah aç .neskafe 2 si bir.
1 dilim tb ekmek
1 .ince dilim peyaz p.
1 .ince dilim taze kaşar p.
5 zeytin.
2 yk maydanozlu lor.
1 .minik kase çoban salata.
çay.
ara. yeşilçay.
2 kayısı .
3 .ceviz.
öğlen.6 yk .pırasa
4 tk.yoğurt
1 dilim çavdar ekmek
ara. 1 türk kahvesi
7 .kuru üzüm
2 ceviz
akşam .5 minik ızgara köfte
bol karışık yeşil salata
2lt su.
şimdi çay içiyorum gece suyla devam ederim heralde.
spor ...2 mil leslie yapıldı
sen de gizli gizli spor damısın yoksa
bu hafta beni geçmek için huuuuu rakibem
nasıl gidiyor iyisin dimi i
bonus, çakıl, malipina ve ben 7. takımdayız canım. ben listede değilim ama.yaz bana takımı gidip bakiim
7. Takim işi biliyor, çok kilo verenleri kapiyor hemen,hep üst siralarda goruyorum o takımı.bonus, çakıl, malipina ve ben 7. takımdayız canım. ben listede değilim ama.
Bayram degil seyran degil fulya beni niye öptü :)
Karşılıklıdır herşey ♡
arkadaşlar çalışıyor hergafcım7. Takim işi biliyor, çok kilo verenleri kapiyor hemen,hep üst siralarda goruyorum o takımı.Mefkurem e duyrulur.
kız zaten zayıfladığımı gördü haah dd bu dd kafaya koydu kesin zayıflıyor güzelleşicek bu dd ben bunun sevdiği ne varsa dışardan getiriyim evdede yapıyım hertürlü oyuna getirmeye çalışıyor. ama ben beyinde bitirmişim. ne yapsa boşşş diyomda genede aççık korkuyommCanim Rabbim sıkıntını gidersin, ferahlık versin,korktuklarindan emin kılsın Dualarimdasin canim
Ay bu nedir,ilk defa gördüm.,kusura bakma ama görüntüsünü pek beğenmedim. Belliki tadi guzel,sen sakin yeme,oyynlarina gelme.bunlarin cezasini zayiflayarak kesersin eşine.
Ahaha ya var ya hayal ettim o görüntüyü de çok guldum.Getire getire onu mu hediye getirmiş eşin. İyi baksaydin kellenin bir yerinde belki bir tek taş felan vardir,te allahim ya garip bu erkekler.
Canim kafanda 100 un altini hedeflediğin için oraya uaşinca sanki stresten kurtulmyşcasina rahatladin. O yuzdendir. Tekrar hedef belirle kendine. Masallah da diyelim,nazarlar değmesin. 50 kilo dile kolay. Kendi diyetinle mi verdin,yardim aldin mi,neler yaptin?
Aman Allahım ne azimli hatunlar var grupta. Maşallah. Merak ettim o kadar zayifladiktan sonra neden tekrar aldin,ne sebep oldu buna,bilelim ki ayni hatalari yapmayalim.
Ben de sizle baslayim. Sizi okuyunca bi heveslendim,ee napiyoruz ilk olarak
Kız arzu bu ne guzel menu boyle,5 çocukla iyi uğraşiyorsun,sen boyle giderse bu gruptan çabuk mezun olursun. Dikkar et de eşin yeni kumpaslar kurmasin sana
ben sürekli küçük beden yani şu an dar gelen veya hiç üzerime giremediğim kıyafetlerime bakıyorum. motive ediyor. kendimi zayıf hayal ediyorum. yapabilirim diyorum. acıktığımda acil durum atıştırmalıklarım hazır. spora da başlayınca vücudum toparladı. karın bölgem falan. 1-2 kilo da verince hoşuma gitti inancım arttı. ben yapabilirim dedim.Yaa hanımlar nerdeyse haziran temmuz dan beri diyette yım kaçamak yapardım arada son haftalarda nerdeyse o bile cok azaldı yaklaşık 50 kilo olunca 100 altını cok istemiştim 98.4 görünce bı rahatladim sanki oysa motivasyon um devam etsin diye diyetusyene başladım bura geldim ama yapmadiklarimi yapıyorum tekrar nasıl motive olurum acaba siz ne yapıyorsunuz böyle durumda rayına bir girse güzel diyet yaparım ama o motivasyon um azaldı 98 kiloda 60 gibi hissediyorum herhalde birde çevremde aldığım övgüler falan simardim mi acaba
niye kikız zaten zayıfladığımı gördü haah dd bu dd kafaya koydu kesin zayıflıyor güzelleşicek bu dd ben bunun sevdiği ne varsa dışardan getiriyim evdede yapıyım hertürlü oyuna getirmeye çalışıyor. ama ben beyinde bitirmişim. ne yapsa boşşş diyomda genede aççık korkuyommone biliyormusun bak neler getirmiş sayıyım ....mumbar dolması . içli köfte....kuru patlıcan kuru biber dolması....çiğ köfte. tırnak pide .lavaş. ben hepsini çok seviyorum bildiği için benim sevdiğim şeyleri getiriyor özellikle sen gülüyonda. ben bugün çok kötü oldum akşamda tatlı şovu vardı
maşallah canım daim olsun sporun napiim bende kalan işlerimi bitirdim 1 fincan çay içtim habibe suya dayanıyom bende çocukları uyumasını bekliyorum bende sonra yatıcam gülümiyiyim canım. leslie 1 mil yaptım. çok sürmedi zaten. sonra da duşa girdim. şimdi yeşil çayımı içiyom. az sonra da kalkıcam azcık işim var. sonra da yatarım.
sen naptın?
hım ya burda arada takım felan bişeyler konuşuluyorduda ben pek ilgilenmedim sormadım yani sen neden listede diilsin canımbonus, çakıl, malipina ve ben 7. takımdayız canım. ben listede değilim ama.
kız zaten zayıfladığımı gördü haah dd bu dd kafaya koydu kesin zayıflıyor güzelleşicek bu dd ben bunun sevdiği ne varsa dışardan getiriyim evdede yapıyım hertürlü oyuna getirmeye çalışıyor. ama ben beyinde bitirmişim. ne yapsa boşşş diyomda genede aççık korkuyommone biliyormusun bak neler getirmiş sayıyım ....mumbar dolması . içli köfte....kuru patlıcan kuru biber dolması....çiğ köfte. tırnak pide .lavaş. ben hepsini çok seviyorum bildiği için benim sevdiğim şeyleri getiriyor özellikle sen gülüyonda. ben bugün çok kötü oldum akşamda tatlı şovu vardı
Sana gulmedim canim,cakılın kelle macerasina guldum,eşi getirmis ya. Anladiğim kadariyla yoresel yiyecekleriniz,mumbarı hiç tatmadim,goruntusunden dolayi. Diğerlerini ben de severim. Biz topikce sana guveniyoruz,arzunun fendi eşini yendi yapacaksin.kız zaten zayıfladığımı gördü haah dd bu dd kafaya koydu kesin zayıflıyor güzelleşicek bu dd ben bunun sevdiği ne varsa dışardan getiriyim evdede yapıyım hertürlü oyuna getirmeye çalışıyor. ama ben beyinde bitirmişim. ne yapsa boşşş diyomda genede aççık korkuyommone biliyormusun bak neler getirmiş sayıyım ....mumbar dolması . içli köfte....kuru patlıcan kuru biber dolması....çiğ köfte. tırnak pide .lavaş. ben hepsini çok seviyorum bildiği için benim sevdiğim şeyleri getiriyor özellikle sen gülüyonda. ben bugün çok kötü oldum akşamda tatlı şovu vardı
iyi olur valla süperniye kisenin zayıflamanı istemiyor mu sen sakın bakma canım ona. biz fıstık gibi olacağız
canın kurabiye poğaça veya atıştırmalık çekerse ben sana tarif veririm. onlardan yersin kuzum
Ne diyelim ,başarilar,iyi olan kazansin.arkadaşlar çalışıyor hergafcımdolayısıyla takım hep zirvede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?