Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnş arzu.

Hepinizden dua istiyorum.

Allahim bana yasadigim sorunu cozebilmeyi, altindan kalkip duzeltebilmeyi nasip etsin.

Elinizi acarsaniz dilinizden kalbinizden gecirin olurmu ♡
Canim Rabbim sıkıntını gidersin, ferahlık versin,korktuklarindan emin kılsın Dualarimdasin canim
Ay bu nedir,ilk defa gördüm.,kusura bakma ama görüntüsünü pek beğenmedim. Belliki tadi guzel,sen sakin yeme,oyynlarina gelme.bunlarin cezasini zayiflayarak kesersin eşine.
Sorma mum ışığında paketten çıkan kelle çok korkunctu.
Ahaha ya var ya hayal ettim o görüntüyü de çok guldum. Getire getire onu mu hediye getirmiş eşin. İyi baksaydin kellenin bir yerinde belki bir tek taş felan vardir,te allahim ya garip bu erkekler.
Canim kafanda 100 un altini hedeflediğin için oraya uaşinca sanki stresten kurtulmyşcasina rahatladin. O yuzdendir. Tekrar hedef belirle kendine. Masallah da diyelim,nazarlar değmesin. 50 kilo dile kolay. Kendi diyetinle mi verdin,yardim aldin mi,neler yaptin?
Aman Allahım ne azimli hatunlar var grupta. Maşallah. Merak ettim o kadar zayifladiktan sonra neden tekrar aldin,ne sebep oldu buna,bilelim ki ayni hatalari yapmayalim.
Ben de sizle baslayim. Sizi okuyunca bi heveslendim,ee napiyoruz ilk olarak
Kız arzu bu ne guzel menu boyle,5 çocukla iyi uğraşiyorsun,sen boyle giderse bu gruptan çabuk mezun olursun. Dikkar et de eşin yeni kumpaslar kurmasin sana

kız zaten zayıfladığımı gördü haah dd bu dd kafaya koydu kesin zayıflıyor güzelleşicek bu dd ben bunun sevdiği ne varsa dışardan getiriyim evdede yapıyım hertürlü oyuna getirmeye çalışıyor. ama ben beyinde bitirmişim. ne yapsa boşşş diyomda genede aççık korkuyomm one biliyormusun bak neler getirmiş sayıyım ....mumbar dolması . içli köfte....kuru patlıcan kuru biber dolması....çiğ köfte. tırnak pide .lavaş. ben hepsini çok seviyorum bildiği için benim sevdiğim şeyleri getiriyor özellikle sen gülüyonda. ben bugün çok kötü oldum akşamda tatlı şovu vardı

ben sürekli küçük beden yani şu an dar gelen veya hiç üzerime giremediğim kıyafetlerime bakıyorum. motive ediyor. kendimi zayıf hayal ediyorum. yapabilirim diyorum. acıktığımda acil durum atıştırmalıklarım hazır. spora da başlayınca vücudum toparladı. karın bölgem falan. 1-2 kilo da verince hoşuma gitti inancım arttı. ben yapabilirim dedim.

niye ki senin zayıflamanı istemiyor mu sen sakın bakma canım ona. biz fıstık gibi olacağız
canın kurabiye poğaça veya atıştırmalık çekerse ben sana tarif veririm. onlardan yersin kuzum

iyiyim canım. leslie 1 mil yaptım. çok sürmedi zaten. sonra da duşa girdim. şimdi yeşil çayımı içiyom. az sonra da kalkıcam azcık işim var. sonra da yatarım.
sen naptın?
maşallah canım daim olsun sporun napiim bende kalan işlerimi bitirdim 1 fincan çay içtim habibe suya dayanıyom bende çocukları uyumasını bekliyorum bende sonra yatıcam gülüm

bonus, çakıl, malipina ve ben 7. takımdayız canım. ben listede değilim ama.
hım ya burda arada takım felan bişeyler konuşuluyorduda ben pek ilgilenmedim sormadım yani sen neden listede diilsin canım

hep kışkırtıcı mamalar..
eşin resmen sana tuzak kuruyor.. Ama naapıyoruz tuzağı geri püskürtüyoruz.. :)

İdeal kilonda zaten bunlardan sınırlı yiyeceksin canım az daha sabır..

Kızın iyileşti tamamen dimi canım..

Mefkurem hindistan cevizi yağını saç diplerime masaj yapar gibi yediriyorum 1 saat bekletip yıkıyorum..
Bu arada yaklaşık 3 aydır şampuan kullanmıyorum.. Siirtten sipariş verdiğim bıttım sabunuyla yıkanıyorum..

Öyle böyle değil felaket dökülüyordu saçlarım.. Kısacık kestirmem de faydalı oldu tabii..

bengisu022 unuttun bizi ..

Sana gulmedim canim,cakılın kelle macerasina guldum,eşi getirmis ya. Anladiğim kadariyla yoresel yiyecekleriniz,mumbarı hiç tatmadim,goruntusunden dolayi. Diğerlerini ben de severim. Biz topikce sana guveniyoruz,arzunun fendi eşini yendi yapacaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…