Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi geceler kizlar
1 haftadir kayinpederim bende biraz rahatsizdi bizimle kaliyor. Oglen yemek yapmaya girdim mutfaga kapi caldi gorumcemler geldi surpriz yapmislar babami ziyarete gelmisler. Hemen yemekleri hazirladim sofra kurum yedik beraber cok durmadilar donduler.
Biraz kosturmacali bir gun oldu yrn hic ise gidesim yok

Sen bu aralar neden sessizsin beybisi
Çokmu kilo aldın
Olsun görüştüğümüz de hiç yüzüne vurmam merak etme :)
söz :)

Aman tanrım didim
Off çok fena.

Ben hamile kalarak gorus gunu gelecek bombalamalardan yirttim ISILDURU sanada tavsiye ederim

niye ki senin zayıflamanı istemiyor mu sen sakın bakma canım ona. biz fıstık gibi olacağız
canın kurabiye poğaça veya atıştırmalık çekerse ben sana tarif veririm. onlardan yersin kuzum
benim zayıflamamı niye istemiyor çünkü benin kendime güvenim geri gelecek

aynen yenam yememeye çalışıyorum işte
ayy evet evet çok şükür Allaha iyileşti. maşallah .nerde varsa şifa versin Rabbim.

aynen bebişim çatlatıcım onu

Ameliyatin yan etkilerinden biri degil mi saç dokulmesi. Fayda verdi mi yaptiklarin,sabunla yikayinca keçeleşmiyor mu saç yena. Ben bir kez denedim,çok kotü olmustu saçlarim. Kisa saçı severim,gule gule kullan

Ameliyatin yan etkilerinden biri degil mi saç dokulmesi. Fayda verdi mi yaptiklarin,sabunla yikayinca keçeleşmiyor mu saç yena. Ben bir kez denedim,çok kotü olmustu saçlarim. Kisa saçı severim,gule gule kullan

Hızlı kilo vermekten kaynaklı oluyormuş evet. benim normalde de erkek tipi dökülme vardı zaten sonradan iyice arttı..

Bıttım sabunla keçeleşme olmadı canım belki çok kısa olduğundan saçlarım...

Senin saç boyun nasıl,bir de ne renk merak ettim :)

YENA cım iyi günlerde kullan uzat saçlarını canım

Arzucum nasıl rahat bilsen :) Hele sabahları hhiç zorluk çıkarmıyor hemen iki el dokunuşu ile şekile giriyor bana hiç yoktan 10 dk. kazandırıyor sabahları :)))

ama küt kesim de yakışıyor yüz şeklime belki uzatıp o modele dönerim..
Senin saçların uzun sanırım...

Ben içli köfte çok severim. Aslın da zararlı değil. hatta karatay hoca öneriyor lahmacun gibi haftada bir kez ölçülü tüketin diyor.. kızartma değil haşlama tabii..
Çok canın çektiyse öğlen öğünün de ye bir adet yanın da ayran salata ile..

ben kısa saçı çok severim gizli gizli keserim yada kestiririm eşim uzun seviyor kızıyor bu kez biraz bıraktım uzadı çok dil ama omuzlarda. biliyorsun unuz yenide röle yaptırdım değişiklik olsun diye. kısa saç yıka çık missss.

kızartma ama bu haşlama olsaydı olurdu

Uzun saçın da ayrı bir havası var ama.. Hele makyajla falan çok çok havalı olunuyor :)

Saçim yeni omuzlarima değdi,benim için uzun ama çok kisa kestiremiyorum malum kilolu olunca suratta iri oluyor,kisa saç da daha iri gosteriyor,zayifladiğimda ilk yapmak istediklerimden biri kisa sac kestirmek. Saclarim beyazlardan dolayi boyana boyana siyaha yakin kahverengi pldu,çikolata kahveyle başlamiştim,şimdi siyah gibi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…