- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
Ben beceremem çok maskülen bırıyımseviyorum kolon olmak bakımlı olmak çok güzel birşey
Saçim yeni omuzlarima değdi,benim için uzun ama çok kisa kestiremiyorum malum kilolu olunca suratta iri oluyor,kisa saç da daha iri gosteriyor,zayifladiğimda ilk yapmak istediklerimden biri kisa sac kestirmek. Saclarim beyazlardan dolayi boyana boyana siyaha yakin kahverengi pldu,çikolata kahveyle başlamiştim,şimdi siyah gibi:))
Ben beceremem çok maskülen bırıyım
Bakım tamamda hıc kadına benzetemıyom kendımı
Yanlış doğmuşum gıbı
Bır zamanlar kokostum sanırımbu tür şeyler kişiye özel davranışlar tatlım kimisi çok sever kimisi hiç sevmez tartışılmıyor herkes özgür olmalı tabiki sevdini yapmalı yada olmalı
ahada o benim işte adam niye istemiyo anladınmı bacım kıskanıyor beni
Çilolata kahve koyu oluyor özellikle bazı markaların..
ben de bir dönem çikolata kahve yapıyordum..
Sen yavaş ama emin adımlarla inceliyorsun 100 ün altına indiğin de çok daha rahatlayacaksın canım..
Şahsen ben seni çok iradeli istikrarlı buluyorum her ne kadar sen öyle düşünmesen de..
Birde arzu çok iyi maşallah...
Bır zamanlar kokostum sanırım
Ama artık üsengecım saçlarım çok uzun sırf tarama derdı olmasın dıye rasta yaptırdım
Zencıler gıbı ince örgü
Kılonun da boş vermıslıkle ılgısı yok degıl
Ama böyle senın gıbı hatunları görünce çok begenıyorum
Arkadaş alışkanlık der bense tembellık
aa neden biliyorum o örgüleri çok güzel bayılıyorum yakışana çok yakışıyor spor kıyafetle helal bahçevan kot tulum çok tatlı oluyor o saç örgüsünde güle güle kullan canım.Bır zamanlar kokostum sanırım
Ama artık üsengecım saçlarım çok uzun sırf tarama derdı olmasın dıye rasta yaptırdım
Zencıler gıbı ince örgü
Kılonun da boş vermıslıkle ılgısı yok degıl
Ama böyle senın gıbı hatunları görünce çok begenıyorum
Arkadaş alışkanlık der bense tembellık
öyle diyorum zaten sürekli hastalanıyorsunuz bırakında ben sağlam kalıyım diyorum size bakarım diyorumhaklı ama bulmuş fıstık gibi hatunu..
Diyordur zaten güzel birde zayıflarsa afet-i devran olacak hatun..
Sen de de ki kocana ben sadece sağlığım için zayıflamak istiyorum :)
wat dedin gulum :))Mii tuuu elifim
O ayakkabı bagımlılık yaratıyor benceNe güsel çok severim rasta.. Kimine çok yakışır. eminim sana da çok yakışıyordur...
Ben de hiç kokoş değilim.. spor sade rahat giyim tarzını ve görüntüyü severim..
Makyaj severim ama çok üşenirim yaptığım da sadece gözlerimi ön planda tutarım. ÖZetle bir kalem bir ruj yeterli... yılların çalışanıyım kızımın makyaj malzemesi benden fazla. :)
Sagol canımaa neden biliyorum o örgüleri çok güzel bayılıyorum yakışana çok yakışıyor spor kıyafetle helal bahçevan kot tulum çok tatlı oluyor o saç örgüsünde güle güle kullan canım.
öyle diyorum zaten sürekli hastalanıyorsunuz bırakında ben sağlam kalıyım diyorum size bakarım diyorum
O ayakkabı bagımlılık yaratıyor bence
Yıllar oldu topuklu gıymeyelı
Bende makyajda yok ya
Kalıcı makyaj vardı oda gıttı gıbı
Rasta çok rahat yıka cık yanı
Bızde sac çabuk uzuyor benım sac kıvırcık bıde bır sekıle gırmıyor
Bıraktım ıpın ucunu 70 lerı goreyım evdekı pijamaları atacam yeter bu kadar deyıp yenıden baslıyacam herseye
gerçwktenmi vawww süper hep isremişimdir deri pantolon giymeyi ama boy kısa kiloda var geldi giy bayılırum eminim çok havalı sınır yürürken kesin gözler üzerine çevrilirSagol canım
Ben daha çok derı mont kot ana şimdi
Derı tayt uzun kazak modundayım
niye kız bayram mı olması gerek illaiçimden geldi öptüm
Ben beceremem çok maskülen bırıyım
Bakım tamamda hıc kadına benzetemıyom kendımı
Yanlış doğmuşum gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?