Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çilolata kahve koyu oluyor özellikle bazı markaların..
ben de bir dönem çikolata kahve yapıyordum..

Sen yavaş ama emin adımlarla inceliyorsun 100 ün altına indiğin de çok daha rahatlayacaksın canım..
Şahsen ben seni çok iradeli istikrarlı buluyorum her ne kadar sen öyle düşünmesen de..

Birde arzu çok iyi maşallah...

Ben beceremem çok maskülen bırıyım
Bakım tamamda hıc kadına benzetemıyom kendımı
Yanlış doğmuşum gıbı

bu tür şeyler kişiye özel davranışlar tatlım kimisi çok sever kimisi hiç sevmez tartışılmıyor herkes özgür olmalı tabiki sevdini yapmalı yada olmalı

bu tür şeyler kişiye özel davranışlar tatlım kimisi çok sever kimisi hiç sevmez tartışılmıyor herkes özgür olmalı tabiki sevdini yapmalı yada olmalı
Bır zamanlar kokostum sanırım
Ama artık üsengecım saçlarım çok uzun sırf tarama derdı olmasın dıye rasta yaptırdım
Zencıler gıbı ince örgü
Kılonun da boş vermıslıkle ılgısı yok degıl
Ama böyle senın gıbı hatunları görünce çok begenıyorum
Arkadaş alışkanlık der bense tembellık

ahada o benim işte adam niye istemiyo anladınmı bacım kıskanıyor beni

haklı ama bulmuş fıstık gibi hatunu..
Diyordur zaten güzel birde zayıflarsa afet-i devran olacak hatun..

Sen de de ki kocana ben sadece sağlığım için zayıflamak istiyorum :)

Ne güsel çok severim rasta.. Kimine çok yakışır. eminim sana da çok yakışıyordur...

Ben de hiç kokoş değilim.. spor ,sade ve rahat giyim tarzını ve görüntüyü severim..
Makyaj severim ama çok üşenirim yaptığım da sadece gözlerimi ön planda tutarım. ÖZetle bir kalem bir ruj yeterli... yılların çalışanıyım kızımın makyaj malzemesi benden fazla. :)

aa neden biliyorum o örgüleri çok güzel bayılıyorum yakışana çok yakışıyor spor kıyafetle helal bahçevan kot tulum çok tatlı oluyor o saç örgüsünde güle güle kullan canım.
haklı ama bulmuş fıstık gibi hatunu..
Diyordur zaten güzel birde zayıflarsa afet-i devran olacak hatun..

Sen de de ki kocana ben sadece sağlığım için zayıflamak istiyorum :)
öyle diyorum zaten sürekli hastalanıyorsunuz bırakında ben sağlam kalıyım diyorum size bakarım diyorum

O ayakkabı bagımlılık yaratıyor bence
Yıllar oldu topuklu gıymeyelı
Bende makyajda yok ya
Kalıcı makyaj vardı oda gıttı gıbı

Rasta çok rahat yıka cık yanı
Bızde sac çabuk uzuyor benım sac kıvırcık bıde bır sekıle gırmıyor
Bıraktım ıpın ucunu 70 lerı goreyım evdekı pijamaları atacam yeter bu kadar deyıp yenıden baslıyacam herseye

Sagol canım
Ben daha çok derı mont kot ana şimdi
Derı tayt uzun kazak modundayım

kendini salma da kiloda büyük etken tabii

İnşallah kilo sorunu olan herkes sağlıkla zayıflar ve bir daha asla kilo problemi olmaz...
Çook zor çok .. Ancak yaşayan bilir...

Sagol canım
Ben daha çok derı mont kot ana şimdi
Derı tayt uzun kazak modundayım
gerçwktenmi vawww süper hep isremişimdir deri pantolon giymeyi ama boy kısa kiloda var geldi giy bayılırum eminim çok havalı sınır yürürken kesin gözler üzerine çevrilir

Arzuzuzuuu takim bugu biraz karisik o yuzden cagirmadim haftaici ins mutlaka :)

14 takim yarisiyor KK da her takimin uyeleri var. Hangi takim daha cok verirse o kazaniyor verilen kilonun yuzdesi hesaplaniyor.

Bizim takim çok sıkı kacamak sifir eksi gelmek zorundasin :) sen bi gazla gidiyosun su an bi deneme yapsan diye dusundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…