Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kız deli tavsiyeye bak, ben bu kiloyu vermek için ne çektim bir daha hamile kal şiş emzir dana gibi ol amanin dime öyle şeyler bana birşeyler oluyor Allah isteyene versin :))
Hahahah kandırma ışılı :) O doğurmuycak.. kocasına bile baş kaldırıyor bi,kere senimi dinleyecek :))
Dimi toprağım hiç işim olmaz Allah aratmasin bana benimkiler yeter çok şükür almiyim
Olduu...
Vuuu pek havalı..
Hoş hatunsun..
Kız ben hiç resim falan görmedim hani nirde bide ben ne zaman resim atmak istesem çok büyük diyor olmuyor gıcık oldum

Tmm cnm
Normalde burda menü yorumu için takımdan fırsat bulamıyorum
Ama seni takip etmeye çalışacam

Aman Allahım ne azimli hatunlar var grupta. Maşallah. Merak ettim o kadar zayifladiktan sonra neden tekrar aldin,ne sebep oldu buna,bilelim ki ayni hatalari yapmayalim.
tek sebebi pis boğazlık cnm
Bide sonu gelmeyen yarın başlarımlar

Sağolasın cnm
Bende aldımda duştan sonra yüzüme sürüyorum sadece

Çok geçmiş olsun cnm
Işlerinde kolaylıklar

Menümm

8.30
3 hurma

11.30 _görümcemde
1 yumurta
Peynir
Az kaşar
4-5 y.zeytin
Salata
Çeyrek simit

15.30 civarı olabilir tam saati hatırlamıyom
12 kuru üzüm
3 ceviz

17.45
1 tb fırında kıymalı patlıcan
Yoğurt

Su 2 lt den fazla

Iyi geceler herkese

Canım 10 14 kilosu nu kendim 36kilisunu takımıma verdim aeben kardeşim bir yeme düzeni ile monti diyetiyle ciddi kilo verdim canım takımdan izne ayrıldım listedeydim
Lesli yürüyüş 3 aydır da spor salonuna gidiyorum

Hadi canım sende basla
Evet biz yemiştik aeben @Daydream- Antepia27 ama siyasetten yemiştik

Evettt benimde aklıma geldi

Yanlış mesaj :))

Tamam canım bugün vereyim inşallah lustemi

Sorma bi de karsimda parcalaya parcalaya yedi ya cok fenaydi. Ben kimle evlendim dedim resmen bu ne cesit bir vahsi boyle diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…