Kız deli tavsiyeye bak, ben bu kiloyu vermek için ne çektim bir daha hamile kal şiş emzir dana gibi ol amanin dime öyle şeyler bana birşeyler oluyor Allah isteyene versin :))Iyi geceler kizlar
1 haftadir kayinpederim bende biraz rahatsizdi bizimle kaliyor. Oglen yemek yapmaya girdim mutfaga kapi caldi gorumcemler geldi surpriz yapmislar babami ziyarete gelmisler. Hemen yemekleri hazirladim sofra kurum yedik beraber cok durmadilar donduler.
Biraz kosturmacali bir gun oldu yrn hic ise gidesim yok
Ben hamile kalarak gorus gunu gelecek bombalamalardan yirttimISILDURU sanada tavsiye ederim
Dimi toprağım hiç işim olmaz Allah aratmasin bana benimkiler yeter çok şükür almiyimHahahah kandırma ışılı :) O doğurmuycak.. kocasına bile baş kaldırıyor bi,kere senimi dinleyecek :))
Kız ben hiç resim falan görmedim hani nirde bide ben ne zaman resim atmak istesem çok büyük diyor olmuyor gıcık oldumOlduu...
Vuuu pek havalı..
Hoş hatunsun..
Tmm cnmCanım mesela sofra hazırlarken bir parça peynir attım veya eşim çerez yiyor bir kaç tirtikladim yemeğin tadına baktım bunları unuturum veya benim kilodaki kişiye etkilemez diye düşünüyorum haa dikkat ederim tabiki ama bunlar olur yazmam canım
Ama diyetisyen im listesi var onu yapar seni etiketlerim canım haftada 2 3 gün spor yaparım onlarında belirtirim inşallah
tek sebebi pis boğazlık cnmAman Allahım ne azimli hatunlar var grupta. Maşallah. Merak ettim o kadar zayifladiktan sonra neden tekrar aldin,ne sebep oldu buna,bilelim ki ayni hatalari yapmayalim.
Sağolasın cnmMefkurem hindistan cevizi yağını saç diplerime masaj yapar gibi yediriyorum 1 saat bekletip yıkıyorum..
Bu arada yaklaşık 3 aydır şampuan kullanmıyorum.. Siirtten sipariş verdiğim bıttım sabunuyla yıkanıyorum..
Öyle böyle değil felaket dökülüyordu saçlarım.. Kısacık kestirmem de faydalı oldu tabii..
@bengisu022unuttun bizi ..
Çok geçmiş olsun cnmyi geceler kizlar
1 haftadir kayinpederim bende biraz rahatsizdi bizimle kaliyor. Oglen yemek yapmaya girdim mutfaga kapi caldi gorumcemler geldi surpriz yapmislar babami ziyarete gelmisler. Hemen yemekleri hazirladim sofra kurum yedik beraber cok durmadilar donduler.
Biraz kosturmacali bir gun oldu yrn hic ise gidesim yok
Canim Rabbim sıkıntını gidersin, ferahlık versin,korktuklarindan emin kılsın Dualarimdasin canim
Ay bu nedir,ilk defa gördüm.,kusura bakma ama görüntüsünü pek beğenmedim. Belliki tadi guzel,sen sakin yeme,oyynlarina gelme.bunlarin cezasini zayiflayarak kesersin eşine.
Ahaha ya var ya hayal ettim o görüntüyü de çok guldum.Getire getire onu mu hediye getirmiş eşin. İyi baksaydin kellenin bir yerinde belki bir tek taş felan vardir,te allahim ya garip bu erkekler.
Canim kafanda 100 un altini hedeflediğin için oraya uaşinca sanki stresten kurtulmyşcasina rahatladin. O yuzdendir. Tekrar hedef belirle kendine. Masallah da diyelim,nazarlar değmesin. 50 kilo dile kolay. Kendi diyetinle mi verdin,yardim aldin mi,neler yaptin?
Aman Allahım ne azimli hatunlar var grupta. Maşallah. Merak ettim o kadar zayifladiktan sonra neden tekrar aldin,ne sebep oldu buna,bilelim ki ayni hatalari yapmayalim.
Ben de sizle baslayim. Sizi okuyunca bi heveslendim,ee napiyoruz ilk olarak
Kız arzu bu ne guzel menu boyle,5 çocukla iyi uğraşiyorsun,sen boyle giderse bu gruptan çabuk mezun olursun. Dikkar et de eşin yeni kumpaslar kurmasin sana
Yanlış mesaj :))
Aagol canim sonunda bir rayina oturdum gibicakil80 cok guzel kilo vermissin.cok sevindim gercekten tebrik ediyorum
Sorma bi de karsimda parcalaya parcalaya yedi ya cok fenaydi. Ben kimle evlendim dedim resmen bu ne cesit bir vahsi boyle diyeCanim Rabbim sıkıntını gidersin, ferahlık versin,korktuklarindan emin kılsın Dualarimdasin canim
Ay bu nedir,ilk defa gördüm.,kusura bakma ama görüntüsünü pek beğenmedim. Belliki tadi guzel,sen sakin yeme,oyynlarina gelme.bunlarin cezasini zayiflayarak kesersin eşine.
Ahaha ya var ya hayal ettim o görüntüyü de çok guldum.Getire getire onu mu hediye getirmiş eşin. İyi baksaydin kellenin bir yerinde belki bir tek taş felan vardir,te allahim ya garip bu erkekler.
Canim kafanda 100 un altini hedeflediğin için oraya uaşinca sanki stresten kurtulmyşcasina rahatladin. O yuzdendir. Tekrar hedef belirle kendine. Masallah da diyelim,nazarlar değmesin. 50 kilo dile kolay. Kendi diyetinle mi verdin,yardim aldin mi,neler yaptin?
Aman Allahım ne azimli hatunlar var grupta. Maşallah. Merak ettim o kadar zayifladiktan sonra neden tekrar aldin,ne sebep oldu buna,bilelim ki ayni hatalari yapmayalim.
Ben de sizle baslayim. Sizi okuyunca bi heveslendim,ee napiyoruz ilk olarak
Kız arzu bu ne guzel menu boyle,5 çocukla iyi uğraşiyorsun,sen boyle giderse bu gruptan çabuk mezun olursun. Dikkar et de eşin yeni kumpaslar kurmasin sana
Ben de degilimbonus, çakıl, malipina ve ben 7. takımdayız canım. ben listede değilim ama.
Cok siki takip ediyorlar bolca kamci var yaniarkadaşlar çalışıyor hergafcımdolayısıyla takım hep zirvede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?