Ben tüm motivasyonumla buradayımSabahh enerjisiii nerdeesiniz kızlarr özlendinizzz
Asıl sen nerdesinSabahh enerjisiii nerdeesiniz kızlarr özlendinizzz
Hoşgeldin.. İnşallah hedefine tez zamanda ulaşırsın..Günaydin herkese. Bugun tam anlamiyla başlıyorum. Haftasonu pek dikkat edemedim. Kendimi de tanitiym buarada.
Boyum 1.67
Kilom 88.6 (olmuşmensim de yakin )
Hedefim 5 ayda 25 kilo vermek.
Hergun gun icinde sizlerle baglantida olmaya çalısacagim.
Ben tüm motivasyonumla buradayım
ailesel problemm kuzumm hala devam da akışına bıraktımmAsıl sen nerdesin
En iyisini yapmışsın, ben de akışına bıraktım herşeyi.. Hoşgeldin, bi daha gitme :) kilo durumun nasıl? Aldın mı?ailesel problemm kuzumm hala devam da akışına bıraktımm
aynı kilomm güzelimm gitmemm gitmemm bir dahaa buhrandaydım eh biraz iyiyimEn iyisini yapmışsın, ben de akışına bıraktım herşeyi.. Hoşgeldin, bi daha gitme :) kilo durumun nasıl? Aldın mı?
Hadi bakalım .yeniden hosgeldin.Günaydin herkese. Bugun tam anlamiyla başlıyorum. Haftasonu pek dikkat edemedim. Kendimi de tanitiym buarada.
Boyum 1.67
selamünaleyküm
günaydın hanımlar
hayırlıhaftalar dilerim
Ben de degilim
Güüüünnnaaayyydıııııınnn
Günaydın hanımlar
Herseyın gönlünüzce olduğu cumaya yuzlerın gülecegı bır hafta olsun
Günaydin herkese. Bugun tam anlamiyla başlıyorum. Haftasonu pek dikkat edemedim. Kendimi de tanitiym buarada.
Boyum 1.67
Hoşbuldumm Canım benimm aynen kuzumm aynenn sağlamm görümcek var.Ne olsun tatlımmm şükür bugunümüze sen naıslsın iyi misinOooooooo kim gelmiş yahu net göremedim..
Gözlüğümü ev de unutmuşum tühh.
Sanki bir adet görümcek var.DelyDoly .
Hosgeldin tatlım. .
Nasılsın umarım çok iyisindir. .
Bizler de eh işte iyiyiz şükür. .
Hoş geldınHoşbuldumm Canım benimm aynen kuzumm aynenn sağlamm görümcek var.Ne olsun tatlımmm şükür bugunümüze sen naıslsın iyi misin
Günaydin herkese. Bugun tam anlamiyla başlıyorum. Haftasonu pek dikkat edemedim. Kendimi de tanitiym buarada.
Boyum 1.67
Hedef yakın sayılır mayısta hayallere ulasabılme dılegımleGünaydin herkese. Bugun tam anlamiyla başlıyorum. Haftasonu pek dikkat edemedim. Kendimi de tanitiym buarada.
Boyum 1.67
Ben spora gıdıyomAsıl sen nerdesin
Hoşbulduk tatlım ben eski üyelerdenim 37olacam nasipse 1,72 boy kg 86,3Hoş geldın
Boy kılo yas kaç acaba
Ve Aleykum Selam güzelim hoşbuldumm
Benim saçlarım da baya uzadı sirtimin sonuna kadar uzaniyo nerdeyse.boyatmayi düşünüyorum ama azıcık kestirip mi yaptrsam diye de kararszm.kisalmasini. istemiyorum.bir de aklimda bi renk de yok:)Çilolata kahve koyu oluyor özellikle bazı markaların..
ben de bir dönem çikolata kahve yapıyordum..
Sen yavaş ama emin adımlarla inceliyorsun 100 ün altına indiğin de çok daha rahatlayacaksın canım..
Şahsen ben seni çok iradeli istikrarlı buluyorum her ne kadar sen öyle düşünmesen de..
Birde arzu çok iyi maşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?