- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Unutur muyum sizi canm.hep aklimdasnz gercektenMefkurem hindistan cevizi yağını saç diplerime masaj yapar gibi yediriyorum 1 saat bekletip yıkıyorum..
Bu arada yaklaşık 3 aydır şampuan kullanmıyorum.. Siirtten sipariş verdiğim bıttım sabunuyla yıkanıyorum..
Öyle böyle değil felaket dökülüyordu saçlarım.. Kısacık kestirmem de faydalı oldu tabii..
bengisu022 unuttun bizi ..
Ben spora gıdıyom
Hoş benı sormadın ama ben atladım
Sağolasın canımmm inşallah inşallah canımmMutlu Bol eksili bi hafta olsun inş.
DelyDoly hoşgeldin cnm umarım herşey yoluna girer
Kilo almamış olmanada sevindim
Hosgeldin merak ettirdin kendini nerelerdesin.Güzellerr canlarımm musmutluu günaydınnnn benn geldimm hatunlarrrr özledimm sizleriiii dertlerimm aynı lakinn saldımm gitiii ne yapalımmm iyi misinizz
Real de sıkıntılarım vardı güzelimm biraz karışıktımm şükür hala karışığım lakin saldım çayıra mevlam kayıra dedimHosgeldin merak ettirdin kendini nerelerdesin.
Fırsat varsa pazar harıc hergun gıdıyorum canımOhh miss gibi, gitsin yağlar :) salona gidiyodun dimi? Her gün mü gidiyosun?
detoks mu yapıyosun canımSabah 1 haslanmış yumurta
Ara öğun 1 bardak süt ikitane kuru hurma
Öğlen yine 1 haslanmış yumurta
Şuanda cok açım. Abartmişmıyım biraz ilk gunden
Yok rejim yapiyodum ama :)detoks mu yapıyosun canım
bu detoks ama.akşama yemeğe saldırmazsın inşallah.ilk gününse daha doyurucu şeyler yemen lazım.2 yumurta bol peynir zeytin yeşillik havuç falan.yoksa saldırırsın yemeğe .iki üç gün sonra bezersin diyetten.ayrıca halsiz de kalırsın.Yok rejim yapiyodum ama :)
Evettt abartmışın :))) ama fazla değil az olarakSabah 1 haslanmış yumurta
Benden genç ve zayıf bır üyesın bebegımHoşbulduk tatlım ben eski üyelerdenim 37olacam nasipse 1,72 boy kg 86,3
Bu ne annem yaSabah 1 haslanmış yumurta
Canım yanlış hatırlamıyorsam başarı hikayen vardı değil miBenden genç ve zayıf bır üyesın bebegım
Kuzum sen evdemisin çalışıyomusunYarin normal yiycem ilk gün asiri motivasyon sonucu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?