Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynende oyle oldu. İşten gelip saldırdım yemeğe

Hayırlı akşamlar dün misaflikde kuru dolma patates salatası yedim eve kuru koydu evdede yedim kendimi kilo aşmıs hissediyorum almışımdırda kesin sahur saydım onları oruc tutuyorum bugun. Siz siz olurn benım yaptıgımı yapmayın bole seyler yapan arkadasınıza tok gıdın yada gitmeyin
İhanet edip itiraf ediyorum sankim

Aynende oyle oldu. İşten gelip saldırdım yemeğe
kendimden biliyorum ondan söyledim
yemeğe saldırdın diye koyverme kendini.Akşamı hafif tutarsan sıkıntı olmaz.yemekten sonra da bişeyler çekeleme çerezdi meyveydi.dengelenmiş olur sıkma canını

Allah kabul etsın
Oruçta dıyet zor canım Allah sabrını versın

Yeni
Dükkan kapandı
11.30
2 has yumurta
50 gr ekmek
1domates
1 bıber
1 /4 elma

17.00
Bol mor salata
150 gr kadar hındı göğsü
50 gr ekmek

Aksam arkadaşlar gelecek onlara meyve verecem sokolacaklar
Belkı bır meyve yerım

3.5 lt su
Cokkkkkkk spor

İyi akşamlar hanımlar
Menü veriyorum
Sabah
Kefir
2 ceviz
Yarım elma

Ara
1 hurma 1 ceviz

Öğle
Musakka
Salata

Ara
2 Kuru kayısı
Tarçınlı süt

Akşam
Hamsi
Salata

Yatmadan yoğurt kürüm var yapmadım belki yaparım

Spor
30 dk kosu bandı
15 dk bisiklet
20 dj kardio

İyi akşamlar hanımlar

Mefkurem

bugün menüm. ...

sabah .1.adet..çavdar dilm Ekm le taze kaşarlı tost..
1 .neskafe .2 si birada. ...

ara .Yeşilçay. .
çay....

öğlen.1 dilim çavdar ekmek
2 yk .menemen.

ara.. 1 yeşilçay.
5 fındık.
5 .tane .ince buğdaylı kepekli bisküvi
4 ceviz.

akşam..4 ..ince dilim tavuk .fileto.ızgara.
bol.salata...su 2.5.lt.
3 .çatal .pasta ...

bugün biraz benim biraz şaşırdı menü
ama hep toparlamaya çalıştım. ..
reglimde yaklaştı en geç 3 ..4 güne gelicek. strese girdim tatlıya dayanamayabilirim pastaya bugün çocuklar istedi yaptım bugün yarın dolapta görücem onu. ....Rabbim nefsimi koru inşallah

İyi akşamlar hanimlar,
Şuan acaip bir pismanlik içerindeyim,beni teselli edin. Akşam yemeğinde bir simit(evet butun bir simit(( ) yedim,çeyrek yerim umidiyle başladım ama olmadi(
Yaninda beyaz lahana salatasi,bir bardak kefir,bir parça peynir,3-5 zeytin yedim. Çok mu kaçirmişim. Saat 17. 30 da yedim,bir saat sonrasi bir turk kahvesi içtim,gunu kapattim. Suyla devam

Guzel bir menü. 6 öğün yiyorsunuz galiba. Akşam yemeğini kaçta yiyorsun. Yoğurt kürünün faydasi oluyor mu

Çok kaçirmamişsin aslinda. Pasta yiyeceksen sabah ye,akşama kalmasin.

Aksam yemekte 4 dılim ekmek yemişsın
Gündüz kh yı kacırmadınsa çokta üzülecek menü degıl bence
Cok üzülüyorsan eger kı erkende yenmiş bır spor patlat ödeşin

Guzel bir menü. 6 öğün yiyorsunuz galiba. Akşam yemeğini kaçta yiyorsun. Yoğurt kürünün faydasi oluyor mu

Canım bu diyetisyen listesi ne yeni başladım akşam 7 7.30 gibiydi biraz geç ve miktarı fazla oldu sanki Çarşamba kontrolum var ilk kontrolum eksi gelmek istiyorum inşallah

Canım biraz suyunu artık şimdi zencefil zerdeçal tarçın pulbiber limon yoğurt kuru yap canım birde fırsatın varsa 3 mil lesli yap simiti eritirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…