Estağfurullah. Calışıyorum. Çocuk yok yaşım da 34Kuzum sen evdemisin çalışıyomusun
Çocuk varmı kaç yaşındasın
Yazdıysan kusura bakma kaçırmışım demekki :))
Aynende oyle oldu. İşten gelip saldırdım yemeğebu detoks ama.akşama yemeğe saldırmazsın inşallah.ilk gününse daha doyurucu şeyler yemen lazım.2 yumurta bol peynir zeytin yeşillik havuç falan.yoksa saldırırsın yemeğe .iki üç gün sonra bezersin diyetten.ayrıca halsiz de kalırsın.
Moralini bozmasın bence bu canım yok say o yediklerını ve kaldıgın yerden devam et. Gecmişe hayıflanmak işe yaramıyor. Tam gaz devam etAynende oyle oldu. İşten gelip saldırdım yemeğe
Ohh miss olmus buralar eline sağlık canımmmElim değmişken buraları da silim
ooh mis gibin parladı
kendimden biliyorum ondan söyledimAynende oyle oldu. İşten gelip saldırdım yemeğe
he sildim süpürdüm her yeri siz kahvenizi için rahat rahatO
Ohh miss olmus buralar eline sağlık canımmmbayılıyorum temizliğe bol domestoslu bol kokulu deterjanlı miss
Allah kabul etsınHayırlı akşamlar dün misaflikde kuru dolma patates salatası yedimeve kuru koydu evdede yedim kendimi kilo aşmıs hissediyorum almışımdırda kesin sahur saydım onları oruc tutuyorum bugun. Siz siz olurn benım yaptıgımı yapmayın bole seyler yapan arkadasınıza tok gıdın yada gitmeyin
İhanet edip itiraf ediyorum sankim
Guzel bir menü. 6 öğün yiyorsunuz galiba. Akşam yemeğini kaçta yiyorsun. Yoğurt kürünün faydasi oluyor muİyi akşamlar hanımlar
Menü veriyorum
Sabah
Kefir
2 ceviz
Yarım elma
Ara
1 hurma 1 ceviz
Öğle
Musakka
Salata
Ara
2 Kuru kayısı
Tarçınlı süt
Akşam
Hamsi
Salata
Yatmadan yoğurt kürüm var yapmadım belki yaparım
Spor
30 dk kosu bandı
15 dk bisiklet
20 dj kardio
İyi akşamlar hanımlar
Mefkurem
Çok kaçirmamişsin aslinda. Pasta yiyeceksen sabah ye,akşama kalmasin.bugün menüm. ...
sabah .1.adet..çavdar dilm Ekm le taze kaşarlı tost..
1 .neskafe .2 si birada. ...
ara .Yeşilçay. .
çay....
öğlen.1 dilim çavdar ekmek
2 yk .menemen.
ara.. 1 yeşilçay.
5 fındık.
5 .tane .ince buğdaylı kepekli bisküvi
4 ceviz.
akşam..4 ..ince dilim tavuk .fileto.ızgara.
bol.salata...su 2.5.lt.
3 .çatal .pasta ...
bugün biraz benim biraz şaşırdı menü
ama hep toparlamaya çalıştım. ..
reglimde yaklaştı en geç 3 ..4 güne gelicek. strese girdim tatlıya dayanamayabilirimpastaya bugün çocuklar istedi yaptım bugün yarın dolapta görücem onu. ....Rabbim nefsimi koru inşallah
yokkk daha yemem pişman oluyorum sonra bugün hep birşeylere saldırasım vardı şimdi geçti çok şükür ...Çok kaçirmamişsin aslinda. Pasta yiyeceksen sabah ye,akşama kalmasin.
Aksam yemekte 4 dılim ekmek yemişsınİyi akşamlar hanimlar,
Şuan acaip bir pismanlik içerindeyim,beni teselli edin. Akşam yemeğinde bir simit(evet butun bir simit(( ) yedim,çeyrek yerim umidiyle başladım ama olmadi (
Yaninda beyaz lahana salatasi,bir bardak kefir,bir parça peynir,3-5 zeytin yedim. Çok mu kaçirmişim. Saat 17. 30 da yedim,bir saat sonrasi bir turk kahvesi içtim,gunu kapattim. Suyla devam
Guzel bir menü. 6 öğün yiyorsunuz galiba. Akşam yemeğini kaçta yiyorsun. Yoğurt kürünün faydasi oluyor mu
İyi akşamlar hanimlar,
Şuan acaip bir pismanlik içerindeyim,beni teselli edin. Akşam yemeğinde bir simit(evet butun bir simit(( ) yedim,çeyrek yerim umidiyle başladım ama olmadi (
Yaninda beyaz lahana salatasi,bir bardak kefir,bir parça peynir,3-5 zeytin yedim. Çok mu kaçirmişim. Saat 17. 30 da yedim,bir saat sonrasi bir turk kahvesi içtim,gunu kapattim. Suyla devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?