Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Burada hepimiz çok yüksek kilolar görmüş insanlarız.
Psikolojik olarak nasıl etkilediğini nasıl diplerde yaşanır çok iyi biliriz..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Siz iyi yol katetmissiniz tebrik ederim..
Bundan sonra da artık oldum deyip salmayin lütfen...

Bu arada gözünüz aydın oglunuzdan dolayi..Şehir dışında okuyor sanırım. .

Tartılıp bakicam ne kadar artiyim sabitmiyim bi goreyim
Sonuç ?

Ben dün tartıldım cumaya göre 200 gr. Eksiydim tartının pili birmişti zor tartıyordu. bu sabah pilli değiştirdim yine tartıldım, artı 1 ben şok! yok dün çok güzel beslendim gece bayağı açlıkla mücadele ettim ama

Ben de hastanedeyim. Sağlık sorunlarimla sizi bunaltmak istemediğim için yazmadım ama yaklaşık 1 haftadır ürtiker oldum. Deli gibi kasinip kabariyor her yanım. .
Kan vermistim geçen gün şükür karaciğerle alakali bir durum sebep değil..
Yediğim kullandigim nedenlerden dolayı imiş. Ama bir deri testi yapmam gerekecek gibi..bir kaç ay önce yine bunları yasamistim. .

Bunlar dişin da eşimin arka baldır da büyük bir et beni vardı ona lokal müdahale yapılıyor şu an.. bekliyorum bakalım...

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım ne dokunuyor acaba, kullandıklarını bir gözden geçir. gerçi böyle bir duruma içtiğimiz bir ağrıkesici bile sebep olabiliyor eşinede geçmiş olsun

Günaydınnnn

Mutlu sağlıklı günlerr efenimm

Sanada eşinede geçmiş olsun cnm

Bizim takımda bi arkadaştada ürtiker var
Zaman Zaman kortizon kullanıyor

Valla canım malumkış geldi işyerimdeyim gelen giden yok akşamakadar donmak ve tv izlemekle meşgulum
Sen nasılsınn neler yapıyırsun güzelim

Senin işler durgun oluyor tabii kışın ..
Ben de iş güç. Hayat gailesi devam ediyor kuzu.. şükür halimize.

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım ne dokunuyor acaba, kullandıklarını bir gözden geçir. gerçi böyle bir duruma içtiğimiz bir ağrıkesici bile sebep olabiliyor eşinede geçmiş olsun

Günaydınnnn

Mutlu sağlıklı günlerr efenimm

Sanada eşinede geçmiş olsun cnm

Bizim takımda bi arkadaştada ürtiker var
Zaman Zaman kortizon kullanıyor

Teşekkür ederim kızlar. .
Mefkurem inş kortizonluk bir durum değildir benimki.
Dün gece rahattım mesela hiç kasinmadim. .

Fridacım gözden geçiriyorum yediklerimi ama ekstra farklı hiç birşey almadım.
Fakat watsonsun kendi ürünü olan vücut losyonunu kullandım bir kaç kez duş sonrası ondan şüpheliyim. Bıraktım zaten onu da..

Geçmiş olsun güzelimm Rabbim şifa versin.Bende de acayip kaşıntı var sanırımm egzama heryerimde kabarcıklar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…