Hoşgeldin kaçakgeldimm geldim canımmm
Ayy canım aynen hedefim 89 görmek inşallah cok heyecanliyim ilk çocuklara hamilelikte gimle başladı 3 basamaklı kilolar oglus ünv gidiyor daha yeni 2 basamaklı rakamlara düştüm inşallah 89 görürüm hepimiz istediğimiz rakamları sağlıcakla görürüz inşallah
Bugünde yazicam canım inşallah menü mu
Canım bizim kilolarda diyetusyenim Mak 5 kiloya kadar su tutarsın demişti bu dönemde olunca bir iki güne iner inşallah
Eteği belin de yeşim :))hoşbulduk asblacımmm
Sonuç ?Tartılıp bakicam ne kadar artiyim sabitmiyim bi goreyim
Valla canım malumkış geldi işyerimdeyim gelen giden yok akşamakadar donmak ve tv izlemekle meşgulumEteği belin de yeşim :))
Naapiyosun
Geçmiş olsun canımBen de hastanedeyim. Sağlık sorunlarimla sizi bunaltmak istemediğim için yazmadım ama yaklaşık 1 haftadır ürtiker oldum. Deli gibi kasinip kabariyor her yanım. .
Kan vermistim geçen gün şükür karaciğerle alakali bir durum sebep değil..
Yediğim kullandigim nedenlerden dolayı imiş. Ama bir deri testi yapmam gerekecek gibi..bir kaç ay önce yine bunları yasamistim. .
Bunlar dişin da eşimin arka baldır da büyük bir et beni vardı ona lokal müdahale yapılıyor şu an.. bekliyorum bakalım...
Ofise gidim dinliiimGünaydınn güzellerr musmutlu birgün diliyorumm
Geçmiş olsun canım ne dokunuyor acaba, kullandıklarını bir gözden geçir. gerçi böyle bir duruma içtiğimiz bir ağrıkesici bile sebep olabiliyor eşinede geçmiş olsunBen de hastanedeyim. Sağlık sorunlarimla sizi bunaltmak istemediğim için yazmadım ama yaklaşık 1 haftadır ürtiker oldum. Deli gibi kasinip kabariyor her yanım. .
Yediğim kullandigim nedenlerden dolayı imiş. Ama bir deri testi yapmam gerekecek gibi..bir kaç ay önce yine bunları yasamistim. .
Bunlar dişin da eşimin arka baldır da büyük bir et beni vardı ona lokal müdahale yapılıyor şu an.. bekliyorum bakalım...
Sanada eşinede geçmiş olsun cnmBen de hastanedeyim. Sağlık sorunlarimla sizi bunaltmak istemediğim için yazmadım ama yaklaşık 1 haftadır ürtiker oldum. Deli gibi kasinip kabariyor her yanım. .
Valla canım malumkış geldi işyerimdeyim gelen giden yok akşamakadar donmak ve tv izlemekle meşgulum
Sen nasılsınn neler yapıyırsun güzelim
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım ne dokunuyor acaba, kullandıklarını bir gözden geçir. gerçi böyle bir duruma içtiğimiz bir ağrıkesici bile sebep olabiliyor eşinede geçmiş olsun
Günaydınnnn
Mutlu sağlıklı günlerr efenimm
Sanada eşinede geçmiş olsun cnm
Bizim takımda bi arkadaştada ürtiker var
Zaman Zaman kortizon kullanıyor
Geçmiş olsun güzelimm Rabbim şifa versin.Bende de acayip kaşıntı var sanırımm egzama heryerimde kabarcıklar var.Ben de hastanedeyim. Sağlık sorunlarimla sizi bunaltmak istemediğim için yazmadım ama yaklaşık 1 haftadır ürtiker oldum. Deli gibi kasinip kabariyor her yanım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?