- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
canımmmdüşürme modunu.adet haftası olur öyle bak o kadar dikkat ediyoruz yediğimize sporumuza ama artı çıkıyoruz biz de.bozma moralini.bu hafta az gider gelecek hafta güzel gider kilolar
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelirSelamun aleyküm güzeller
Bugün güne sıkıntılı başladım.
Sabah namazını kılarken kuzenimin kızı ağlayarak aradı. Babam kalp krizi geçiriyor dedi. Ambulansla inegöl devlet hastahanesine götürmüşler. Hastahaneye girince kalp durmuş. Hemen müdahale edilmiş ambulanstatken dursaydı döndürme şansımız olmazdı demişler. Inegöl bursaya sevk etti sabahtan beridir hastahanedeyiz. Anjio yapıldı stent takıldı su anda yoğun bakıma aldılar
çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah canım.Selamun aleyküm güzeller
Bugün güne sıkıntılı başladım.
Sabah namazını kılarken kuzenimin kızı ağlayarak aradı. Babam kalp krizi geçiriyor dedi. Ambulansla inegöl devlet hastahanesine götürmüşler. Hastahaneye girince kalp durmuş. Hemen müdahale edilmiş ambulanstatken dursaydı döndürme şansımız olmazdı demişler. Inegöl bursaya sevk etti sabahtan beridir hastahanedeyiz. Anjio yapıldı stent takıldı su anda yoğun bakıma aldılar
Arzucum biz makine değilizki tatlım her hafta çok çok gitsinkız senin boyun uzun benim kısa bana çok 80 bile .geçen cuma iyi verdim de bu hafta regli den dolayı tekrar şiştim çıktı tartı bakalım cumaya kadar ne olcak şişlik inerse güzel inmesse moralim modum düşer yani bende bitümlü 7 li eakam göremedim nasıl hevesliym Allahım hepimizin nefsini korusun inşallah hedefimize hızla ulaşmayı nasip etsin inşallah
Hani geçen hafta son artı olacaktı güzelimGünaydııınnnbu hafta yine artı bildiricem, hem de öyle böyle artı değil
Zaten bizi bitiren bu gece yemeleri oluyor cnmAyy hiç deme başlayacağım derken coşuyoruz zaten hayatımda hiç zayıfta olmadım zaten bir ara univ. Çok katı bir diyetle vermiştim onu da tekrar aldım kendimi şişman sanardım meğer o zamanlar manken gibiymişim:))
Gece yemelerine geri dönmüştüm birde kıza mama yaparken bişeyler atıyordum azıma bu gece hemen aklıma geldi kızlara söz verdin yeme su iç su dedim
haklısın canım herhafta istediğimiz gr.da kilo gitse şişman kimse kalmaz diimi .bir gün az bir gün çok elbet önemli olan kararlılık. ...... ve yola devam etmek. ...Arzucum biz makine değilizki tatlım her hafta çok çok gitsin
Bazen az Bazen çok gider
Bazen de ne yaparsan yap sabit kalırsın yada artı olursun
Önemli olan amannn gitmiyor deyip pes etmemek istikararla devam etmek
İllaki gidecekkkk
Islak saçla bide dışarımı çıktın canomMerhaba hanimlar
İstanbul a nihayet kiş geldi. Bugun iliklerime kadar üşüdüm dersem yeridir. Yarina hazirlik yapayim biraz diyerek kuaföre gittim, hava soguk zaten,islak saçla daha da bir soguk,üşüdüm çok,hastalanmam inşallah.
neyseki yarindan sonra tatil,dinlenecegiz bol bol.
Bu hafta duzensiz beslendim. Akşam öğünümün saatini geciktirdim , bir iki öğünde ekmek , yağda kizarmiş kofte,küçük bir çikolata ,bir eti puf yedim bu hafta,yazinca ne çok kaçamak yaptığımı anladim.zaten 2haftadir gram gram veriyorum, bakalim yarin ne gosterecek tarti. Yine spor yok,gecenlerde leslie 2 yapayim dedim,çok canim sıkıldi yarisini yapip biraktim(
Boyle işte bendeki durumlar.
Yarina bol eksiler hepinize
evet canım. çok yorgun geliyorum eve. biraz bakıp kapatıyorum. gün içinde zaten gelemiyorum.Kuzum hiç görünmüyon
Sagol canim inşallah olmam.Cikmadim ama salon biraz soğuktu,beklerken uşüdüm.Islak saçla bide dışarımı çıktın canom
Inş.hasta olmazsın
Haftalar aylar geçip gidiyor bi bakmışız yaz gelmiş tatlım
Yaza halâ kiloyla uğraşmak isyemiyosak şimdiden harekete geçmemiz lazım
Seni arıyo gözleriimevet canım. çok yorgun geliyorum eve. biraz bakıp kapatıyorum. gün içinde zaten gelemiyorum.
ayyy canom ben de özledim sizleri. ama zorlanıyorum. bir de 3 gündür kabızlık ve gaz moralimi bozdu.Seni arıyo gözleriim
Erkeklerim hastalığıda fena olur ki Allah yardımcın olsun canımnasıl yane 746 mesaj
bizim evde kendini hasta sanan bir koca , babasının ve annesinin burnundan getiren 2 yaş sendromlu bir cocuk
yarın almanyaya gidecek duygusal alıngan bir anneanne var
Kuzum incir kayısı yemiyo musunayyy canom ben de özledim sizleri. ama zorlanıyorum. bir de 3 gündür kabızlık ve gaz moralimi bozdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?