Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun aleyküm güzeller
Bugün güne sıkıntılı başladım.
Sabah namazını kılarken kuzenimin kızı ağlayarak aradı. Babam kalp krizi geçiriyor dedi. Ambulansla inegöl devlet hastahanesine götürmüşler. Hastahaneye girince kalp durmuş. Hemen müdahale edilmiş ambulanstatken dursaydı döndürme şansımız olmazdı demişler. Inegöl bursaya sevk etti sabahtan beridir hastahanedeyiz. Anjio yapıldı stent takıldı su anda yoğun bakıma aldılar

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelir

çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah canım.

Arzucum biz makine değilizki tatlım her hafta çok çok gitsin
Bazen az Bazen çok gider
Bazen de ne yaparsan yap sabit kalırsın yada artı olursun
Önemli olan amannn gitmiyor deyip pes etmemek istikararla devam etmek
İllaki gidecekkkk

Zaten bizi bitiren bu gece yemeleri oluyor cnm
Bu alışkanlığından bi vazgeç arkası çorap söküğü gibi gelecek eminim

haklısın canım herhafta istediğimiz gr.da kilo gitse şişman kimse kalmaz diimi .bir gün az bir gün çok elbet önemli olan kararlılık. ...... ve yola devam etmek. ...

Merhaba hanimlar
İstanbul a nihayet kiş geldi. Bugun iliklerime kadar üşüdüm dersem yeridir. Yarina hazirlik yapayim biraz diyerek kuaföre gittim, hava soguk zaten,islak saçla daha da bir soguk,üşüdüm çok,hastalanmam inşallah.
neyseki yarindan sonra tatil,dinlenecegiz bol bol.
Bu hafta duzensiz beslendim. Akşam öğünümün saatini geciktirdim , bir iki öğünde ekmek , yağda kizarmiş kofte,küçük bir çikolata ,bir eti puf yedim bu hafta,yazinca ne çok kaçamak yaptığımı anladim.zaten 2haftadir gram gram veriyorum, bakalim yarin ne gosterecek tarti. Yine spor yok,gecenlerde leslie 2 yapayim dedim,çok canim sıkıldi yarisini yapip biraktim(
Boyle işte bendeki durumlar.
Yarina bol eksiler hepinize

Islak saçla bide dışarımı çıktın canom
Inş.hasta olmazsın

Haftalar aylar geçip gidiyor bi bakmışız yaz gelmiş tatlım
Yaza halâ kiloyla uğraşmak isyemiyosak şimdiden harekete geçmemiz lazım

Sagol canim inşallah olmam.Cikmadim ama salon biraz soğuktu,beklerken uşüdüm.
Birakmiş değilim,içten içe de endişeleniyorum,suçluluk duyuyorum fazla yemişsem, tek sıkıntım yavaş olmasi. Enerjim duşuk,sebebini bilmiyorum, vücutta birşeyler eksik buyuk ihtimal,tatilde baktiracağim ins

nasıl yane 746 mesaj
bizim evde kendini hasta sanan bir koca , babasının ve annesinin burnundan getiren 2 yaş sendromlu bir cocuk
yarın almanyaya gidecek duygusal alıngan bir anneanne var
Erkeklerim hastalığıda fena olur ki Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…