Çok güzelmişşşEki Görüntüle 2102323
Bu tarz bir foto yaptırmak istiyorum yıllardır isterim
Kuzum sakin olGecenin 3 u ve biz tatilin ilk gununden kavga ettik ailemin yaninda oldigim icin durum daha vahim ki ben oblarin yaninda kavga etmemeye onem gosterdikce beni zor durumda birakti. Bir tatilimi daha berbat etti tum hevesim beklentim herseyim yerlebir. Ben bu erkekleri anlamiyorum gercekten anlamiyorum artik anlamak da istemiyorum
Bugünümü de kacamaksiz kapattim,belki biraz sonra bir çatal tatli alabilirim çayin yaninda.40 dk da yürüdüm. Çok şükür.
Dört kuşak birarada tek bir fotoda
İyi akşamlar hanımlar nasılsınız soran herkese tşk ederim eve geldik düzeldi evde hava vermeye devam edicez 3 gun ama ailecek hastalanmışız babamızda dahil bir kaç saat uyuduk kalktık herkes inliyordu:))
Kuzulatınıza dikkat edin çok fena salgın varmış hastane tıklım tıklım bide doktor 10 gun sonra başka birşey için 20 gun sonra başka birşey için geliyo çocuklar çok dikkat edin dedi
Gecenin 3 u ve biz tatilin ilk gununden kavga ettik ailemin yaninda oldigim icin durum daha vahim ki ben oblarin yaninda kavga etmemeye onem gosterdikce beni zor durumda birakti. Bir tatilimi daha berbat etti tum hevesim beklentim herseyim yerlebir. Ben bu erkekleri anlamiyorum gercekten anlamiyorum artik anlamak da istemiyorum
Ayy ben sabah fridanin yanindaki rakami hatirlayamamistim simdi iyi oldu yazdiginda
74FRIDA 120 mi mi olmuş
yena sabah sabah güldürdün beni dedikodumu var
fridaya nolmuşşşş yalan haber olmasın iyi araştırdınmı
Misal bugün bir öküz var göğsümde nedeni belirsiz :)
İnat tam bir inat aileme ne diyeceğim kavga ettik gitti diyemem ki insan düşünür ya biraz düşünür buz gibi etti tatil fikrindenKuzum sakin ol
Belki siz hep birarada olunca kendini yalnız hissetmiştir
Lüzumsuz tepki vermiştir
Sakince konuşup halledin küs durmayın
Kalan günleriniz güzel geçsin
Gece sessiz tartistik neyseki duymadılar gece kardeşinde kaldı dedim geldi gitti demedim ama ne kadar idare edilir bilmiyorum anlarlar gelip gitmezse itina ile burnumdan getirdi sağolsunHa ri ka....
Hep çok özendigim bir kare..
Ins size nasip olur canım.
Artık toparlar canım. Tekrar geçmiş olsun..
Ne duygulu bir parça ama..
Sezen aksu bulut aras filmin finalin de bu parça vardı hiç unutmam..
Ailenin yanın da kötü olmuş gerçekten. .
Siz düzelirsiniz ama annen falan hep bu durumu düşünür ..
Keşke daha duyarlı olsanız yahut sen bu konuda engelleseydin oluşacak durumu..
Ben de farksız degilimbende ep aynı be yaa..
asayiş berkemal mi millet..
Kirginim aile benim hassas noktam yılda 2 kez görüyorum keyifli olsun istiyorum çok muydu istediğimcakil80 ins kisa surede toparlarsiniz cakil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?