bende ep aynı be yaa..
asayiş berkemal mi millet..
İnat tam bir inat aileme ne diyeceğim kavga ettik gitti diyemem ki insan düşünür ya biraz düşünür buz gibi etti tatil fikrinden
Günaydınn kızlar musmutlu bir hafta diliyorum.Umarım herkes iyidir
Şükür Nilüm yeşilçay keyfindeyimm inşallah tartı da alırsam daha iyi olacagımGünaydın kuzum.
Iyiyiz sen nasilsin
Afiyet olsun kuzum.Şükür Nilüm yeşilçay keyfindeyimm inşallah tartı da alırsam daha iyi olacagım
İnşallahh dönüyorum kuzumm evimdeyim yaa stepper aletimi çıkarttm dün den başladım bakalımm yanlızz güzelim sana kocamann maşallahhAfiyet olsun kuzum.
Efsane geri dönüyor demek..
Hadi ben de hazirliim Yeşilçay... ööö yapa yapa içerim :)
İnşallahh dönüyorum kuzumm evimdeyim yaa stepper aletimi çıkarttm dün den başladım bakalımm yanlızz güzelim sana kocamann maşallahhdarısıı başımaaa
Hoşbuldukk güzelimmm nasılsınntatlımm
Evett tatlım evimdeyim 4 ay olacak nasipsee başladımm başladımm ilk hedefim tartı almakk evimde yokKendi evindemisin artik? Iyiyim bende.
Yeniden basladiysan saglam bi tükür banada
Sağol canım kafamı dietime verip dusunmeneye çalışacağımHiç takilma lutten. En mutlu olduğun yerdesin şu an..
Seninle aynı pencereden bakmadigi için yaptığı tamamen şımarıklik ve kiskanclik..
Bu konu da alttan al diyemeyecgim cakilcim.. konu ne bilmiyorum ama ne olursa olsun senin çok huzurlu oldugun yerde bencillik yapmamaliydi. 1 hafta zaten hemen biter sonra yine birbirinizle olacaksınız. .
Şu an bulunduğun yerin tadını çıkar canım.. sayılı günler çabucak geçiyor. .
Siz karı kocasınız bugün olmazsa yarın duzelirsiniz günlerini üzülerek geçirme.
Kaptan oldugundandir
Meraba kızlar bu topiği yeni keşfedenlerdenim bende katılabilirmiyim acabaa ????
Hoş buldummm teşekkür ederimmm :)Merhaba takibi katilabilirsin hosgeldin :)
Hoş buldummm teşekkür ederimmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?