@MiuLego
Kilo bildirimini arz ederim.
Gecen hafta 101
Bu hafta 101,5
+500 dün baslayan regldir sonucta gordummu gordum.
Ben aynı yerde görüyorum
üzülme canım hepimiz düşüyoruz bu hatalara inşallah tekrar başlayıp en kısa sürede hedefine ulaşırsın
Haber doğru Arzucum iradeli olamadım 120 olmasada çok yakınım
Rabbim çok büyük inşallah dileğin kabul olur. mutlaka doktoru da biliyordur bu hastalıkta B12 ve omega 3 değerleri de en az ilaçlar kadar önemliymiş. bebişinle de tanışır inşallah.2 yıldır geciktirici kullanıyoruz 12 çeşit ilacı var allahım inşallah benim çocuğumu görmeyi nasip eder kucağına verebilirim çok istediğim bir foto düşüncem var asıl benim için ani o olacak 4 kuşak.
amin canım inşallah.Gecmiş olsun,Allah şifa versin canim.
aslında dinlensem iyi olacaktı ama bugün bir tık daha iyiydim. Allahtan sakindi. bugün aferin fort çok uyutur diye nurofen içtim. dikkat edersem herhalde 1-2 güne geçer antibiyotiğe gerek kalmadan.Iyi değilsen rapor al cnm hasta hasta işe gitme
Ben arkadaşları ile olacak demiştim annem aramış sevdiğin yemek var istersen ye öyle git arkadaşına demiş bi baktım geldi hicbirsey olmamış gibi ortamı kurtardı esofmanlarini bile giydi bu yemeğin üstüne gitmem diye. Annemler yine mutluydu ben de derin bir nefes aldımcakil80 çakıl nasılsın cnm halledebildinizmi eşinle
Inşallah canım çok istiyorum hayırlısı ile olsunRabbim çok büyük inşallah dileğin kabul olur. mutlaka doktoru da biliyordur bu hastalıkta B12 ve omega 3 değerleri de en az ilaçlar kadar önemliymiş. bebişinle de tanışır inşallah.
amin canım inşallah.
aslında dinlensem iyi olacaktı ama bugün bir tık daha iyiydim. Allahtan sakindi. bugün aferin fort çok uyutur diye nurofen içtim. dikkat edersem herhalde 1-2 güne geçer antibiyotiğe gerek kalmadan.
Hahahha annemin evindeyken 2 tane vardi.Dün anamdan aldim getirdim birini benim eve geldi çalışmadı hahaha yani mecburen bonuscanim yeni alacağımDelyDoly tartinmi yok la kiyamam
Hiç aklıma gelmemişti ben ondan mı üç gündür gunduzleri baygın yatiyorum nurofendi sanırım benim içtiğim de birde iki çeşit vitamini suya atıp içtim hemen toparlandim çok Şükür bide kızlara kızıyorum anneniz yorgunluktan uyuyor siz hep tepemde kudurun Allah uykunuzu almış diyeevet yenacım. boğaz enfeksiyonu. iltihap da var. kahvaltıdan sonra aferin içmiştim. öğlen bir uyuttu beni anlatamam. şimdi de 1 tane daha içicem.
Güne gelen arkadaşların senin yaşıtın değil mi ? Kv yide güne alsaydınız bariii ne dönüyor para mı altın mı :)))İyi akşamlar güzeller nasılsınız bakalım ben bugün temizlik yaptım yarın gün bende kv de gelicek oğlu Didi ki annemide getireyim eylensin geçen seferde gelmişti herkesi eşie etti kendini dinletti bakalım yarın neler edecek kayniş
Hoşgeldin asla veremiyorum deme düzenli beslenip, suyunu, yeşil çayını, sporunu eksik etmesen verirsin çok düzenli yol alıp düzenli kilo veren arkadaşlar var. kolay gelsinArkadaşlar iyi akşamlar.Hayatımın en kilolu 3 senesini geçiriyorum.en fazla 75 olan kilom ilaçlar sayesinde 95 oldu ve asla veremiyorum.Boyum 1.75 lütfen yardım edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?