Ay bonuscum İnan bendeki durum daha vahim!!! anlatmıştım burda biliyorsun, benim kızında kilo sorunu varki anlatamam, Yok deli gibi idmanda yapıyor yani, hareketsizlikten desem oda değil. Kilosu sporunu doğru düzgün yapmasınada engel çok üzülüyorum hem ona hem kendi aldığım kilolara ...Islerimi ayarliyim listeyi yaparim ins.
Buraya yazamadim sanirim bende bazen nereye yazdigimi yazacagimi sasiriyorum.
Oglumunda kilo sorunu var biliyosunuz.
Ben zaten bu ara iyi degilim birde onun bir iki mesajini okudum iyice moralim bozuldu.
Dalga gecmis bazi arkadaslari anne olarak zoruma gitti.
Tamda tatile denk gelince dedim bi baslangic yapsin evde toparlasin alissin iki hafta.
Denedim ama olmadi. Sozde ikna olmustu kabul etmisti ama yok zamani degilmis.
Kas yaparken goz cikarmamak icin erteledim yine napayim.
Yaza kaldi artik.
Ben kendim irade gosteremezken ondan nasil bekliyim...
Geleyim bana kilo korumayi iki haftadir biraktim kilo alma kismina gectim.
Bir şuursuzluk uzuldugu halde yemeler geri geldi.
En basa donmedim belki ama kendi icimde de gorunen durumda da iyi bi yerde degilim.
@nisan34 da demis hevesmi yok nedir bende anlamiyorum.
Gecici bir donemdir diye dusunmekten baska bisey gelmiyor elimden.
Kalici olamaz cunku.
Bahar çabalıyım biraz napıyım durum gitgide kötüye gidiyor doğruHayirli geceler
cakil80 öyle duygularima dokunacak paylasimlarda bulunmuşsun ki... cocuklugumu rahmetli anneannemle olan gunleri hic unutmuyorum.
Tatilde esinle yasadigin sorunun mutlulukla çözülmesine sevindim.
Sen izmire gitmemismiydin ben seni izmirli dusunuyordum. Adanadasin sanirim msjinin birinde okudum
74FRIDA canim ya bak kizinda da kilo sorunu varmiş hadi su isi ana kiz halledin.
Cogunuz evde ne piserse cocuk onu yer demisiniz ya ben evde onu basaramadim. Sebzeyle salatayla hic arasi yok ve mumkun oldugunca evde salata ve sebze yemegi yapiyorum.( ben yiyorum
:))) ayricada cabalayalimBahar çabalıyım biraz napıyım durum gitgide kötüye gidiyor doğru
Bu arada düzgün etiketledin Sonunda :)))
:))))Hoşgeldin asla veremiyorum deme düzenli beslenip, suyunu, yeşil çayını, sporunu eksik etmesen verirsin çok düzenli yol alıp düzenli kilo veren arkadaşlar var. kolay gelsin
Beni örnek alma ama ....
Ne akılı kadınım nasıl kilo verileceğinide biliyorum ay :)
Kız bahar sende bi alemsin haa :))Guzel iki gelisme oldu
1.drum yuzmeye oncelikli olmam icin yazi verceni soyledi.
2.diyetisyenin asistaniyla hastanede karsilastik. Kendilerine ilgisizliklerini küstugumü soyledim :)) o da demez mi siz aramadiniz ama ararsam randevu icin kaldigim yerden devam edebilirmisiz falan filan sogudum iste yaaa
Burayadamı yazdıydın cnm :))Selamm kızlarr nasılsınız aranıza bugün katıldım ama yoğun bigün geçirdim topiğe hiç bakamadımm anca fırsatım oldu :/
Burayadamı yazdıydın cnm :))
Bende burdayım
Para dönüyor canım yasitimda var komşu teyzelerde var annemin arkadaslari ve onların kızları diyim kısacaGüne gelen arkadaşların senin yaşıtın değil mi ? Kv yide güne alsaydınız bariii ne dönüyor para mı altın mı :)))
Kızının yaşı boyu kilosu kaç canım genç irisidir şimdi o belki çok değildir kilosuBahar çabalıyım biraz napıyım durum gitgide kötüye gidiyor doğru
Bu arada düzgün etiketledin Sonunda :)))
Yok kız doğru hatırlıyorsun en son bendeydi yeni kura çekildi 4.oldum bir ay sonra yine bende olduISILDURU gün ne cabuk sana geldi gecen ayda sendeydi sanki yanlismi hatirliyorum. Zaman yoksa cokmu hizli hizli geciyor 3 ay mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?