Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay bonuscum İnan bendeki durum daha vahim!!! anlatmıştım burda biliyorsun, benim kızında kilo sorunu varki anlatamam, Yok deli gibi idmanda yapıyor yani, hareketsizlikten desem oda değil. Kilosu sporunu doğru düzgün yapmasınada engel çok üzülüyorum hem ona hem kendi aldığım kilolara ...

Arkadaşlarda demiş katılıyorum evde ne kadar sağlıklı çeşitli yemek olursa aburcubura kalorili şeylere o kadar az yönelir bu birazda benden kaynaklanıyor tembellikten olsun vakitsizlikten olsun yemeğini hazırlamasam hemen düzen bozuluyor. bu akşam fırında tavuk patates vardı bir tabak yemek bir kasede yoğurt yedi iyi oldu yaniii bu şekilde mutfağa eğilsem biraz oda bende bir düzene gireriz

Hayirli geceler

cakil80 öyle duygularima dokunacak paylasimlarda bulunmuşsun ki... cocuklugumu rahmetli anneannemle olan gunleri hic unutmuyorum.

Tatilde esinle yasadigin sorunun mutlulukla çözülmesine sevindim.

Sen izmire gitmemismiydin ben seni izmirli dusunuyordum. Adanadasin sanirim msjinin birinde okudum

74FRIDA canim ya bak kizinda da kilo sorunu varmiş hadi su isi ana kiz halledin.

Cogunuz evde ne piserse cocuk onu yer demisiniz ya ben evde onu basaramadim. Sebzeyle salatayla hic arasi yok ve mumkun oldugunca evde salata ve sebze yemegi yapiyorum. ( ben yiyorum

Bahar çabalıyım biraz napıyım durum gitgide kötüye gidiyor doğru

Bu arada düzgün etiketledin Sonunda :)))

Guzel iki gelisme oldu
1.drum yuzmeye oncelikli olmam icin yazi verceni soyledi.
2.diyetisyenin asistaniyla hastanede karsilastik. Kendilerine ilgisizliklerini küstugumü soyledim :)) o da demez mi siz aramadiniz ama ararsam randevu icin kaldigim yerden devam edebilirmisiz falan filan sogudum iste yaaa

Kız bahar sende bi alemsin haa :))
Bence gitmemek için bahane uyduruyon :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…