Kilomuz birbirine yakınmış. gerçi bu topik benim 97 kilo oluşumuda gördü de ben koruyamadım tekrar ineceğim o kilolaraGünaydın hanımlar hayırlı cumalar..
Ben aynıyım bu hafta 118.2
Kolay gelsin canım benim evde çok kirli yapmadıkça birikiyo. bu akşam eve gidince sadece çamaşırları katlayıp yerleştirsem başka bişey istemiyorum akşama yemeğimde Yok İstanbulu gelini izliycem bu akşamGünaydın..
Bu hafta temizlikteyim tüm evi kaldırdım. Koltuk, halı vericem 1 haftadır gelmedi yıkamacı.. Dün bazaların altına girdim, giymediğimiz kıyafetleri ayırdım..Çocukla bitmiyo.. Bugün cam sileceğim..
Kilo bildirimi
Geçen haftayı yine unuttum..
Bu hafta 102.8
Spor yok..
Saol hayatım yaz gelmeden hep beraber verelim inşaAllahHadi hayırlısı kuzum azmin daim olsun
GüzeeelDaha cikmiyorum tartiya bozucam gerizekaliyi kalplerle vurucam...
Kilo bildirimi
Gecen hafta 101,5
Bu hafta ?
4 kere 98,7 ciktim 2 dk sonra 99 simdi hangisini yaziyim.
Eki Görüntüle 2105186
Bunu kabul ettik
açılınnnnn bonus sahalara döndü beeeeeeDaha cikmiyorum tartiya bozucam gerizekaliyi kalplerle vurucam...
Kilo bildirimi
Gecen hafta 101,5
Bu hafta ?
Eki Görüntüle 2105186
Bunu kabul ettik
amin kuzucumSaol hayatım yaz gelmeden hep beraber verelim inşaAllah
biz seninle aynı gibiyiz canım işallah dahada veririzKilo 78.6
Spor 30 dk malesef artı ama yedim yani annemleydim. Artık evimdeyim diyete spora basladım veririm Allahın izniyle.
Hayırlı cumalar
aa bende izliyorum frıda seviyorum o diziyi gel beraber izliyek çekirdekte çıtlarız dicektim ama cıssssKolay gelsin canım benim evde çok kirli yapmadıkça birikiyo. bu akşam eve gidince sadece çamaşırları katlayıp yerleştirsem başka bişey istemiyorum akşama yemeğimde Yok İstanbulu gelini izliycem bu akşam
maşallah canım çok güzel gitmiş daim olur inşallah bonuscanDaha cikmiyorum tartiya bozucam gerizekaliyi kalplerle vurucam...
Kilo bildirimi
Gecen hafta 101,5
Bu hafta ?
Eki Görüntüle 2105186
Bunu kabul ettik
Ayy ben en son ilk dogumdan sonra görmüştüm 9 ları kapışalım mı kız çok yakın kilolarımız bana bir gaz lazım her gün ip atlama şartı falan koysak grupça falan bişeyler yapıp yaza zayıf girsek::):)Kilomuz birbirine yakınmış. gerçi bu topik benim 97 kilo oluşumuda gördü de ben koruyamadım tekrar ineceğim o kilolara
İstanbullu gelin nnn bende çok seviyorum akşam kv gelecek bakabilirim umarımKolay gelsin canım benim evde çok kirli yapmadıkça birikiyo. bu akşam eve gidince sadece çamaşırları katlayıp yerleştirsem başka bişey istemiyorum akşama yemeğimde Yok İstanbulu gelini izliycem bu akşam
Daha cikmiyorum tartiya bozucam gerizekaliyi kalplerle vurucam...
Kilo bildirimi
Gecen hafta 101,5
Bu hafta ?
Eki Görüntüle 2105186
Bunu kabul ettik
Bu mesajı kahvaltıdan sonra okudum canım. Ya zaten ben hep aynı saatlerde tartılıyomya işe giderken o yüzden bu daha doğru sonuç olur benim için..
Kolay gelsin kuzum cok zor cocukla is yapmak ama mis gibi olur her yerin.
cok erken bildirim yaptin biraz çalistiktan Sonra tekrar bi bakarmisin?
Su cay falan icmeden sadece iki lokma bisey yiyerek.
Ciddi farkediyo.
Sağol canım. Artık bayrama kadar bu kadar detaya girmem..Ayy maşallah mis gibi olmuştur evin güle güle kirletin:) darısı bize
Dizi izlerken katlarsın sonra da yerleştirirsin.. Kolay gelsin sana da.. Ben iç pilav yapıcam eşim seviyo, yanına da tavuk kızartırım..Kolay gelsin canım benim evde çok kirli yapmadıkça birikiyo. bu akşam eve gidince sadece çamaşırları katlayıp yerleştirsem başka bişey istemiyorum akşama yemeğimde Yok İstanbulu gelini izliycem bu akşam
Süpersin kuzum benim, daim olsun inşallah.. Çok yol aldın bonus kafa, maşallah.. Devamı da gelicek inanıyorum.. Bak sen 108 falandın, ben 95e düşmüştüm nerdeyse. Şimdi sen düştün, ben koruyamadım. Bana da gaz vericeksin o yüzden lütfen devam et..Daha cikmiyorum tartiya bozucam gerizekaliyi kalplerle vurucam...
Kilo bildirimi
Gecen hafta 101,5
Bu hafta ?
Eki Görüntüle 2105186
Bunu kabul ettik
Kutsal pazartesiyi bekliyorum :) okulla birlikte başlıcam inşallah, ramazana kadar tam gaz...Hayirli cumalar kızlar
Kilo bildirimi yapamicam benim tartı bana rest çekti. Bi aşağı bi yukarı hep sen mi benimle dalga geciceksin dedi 94, 95, 96 sırasıyla gösterdi.Bonus hangisini beğenirsen al tatlim.
Spor 275 dk
Bonus premsesinle nice mutlu yıllara tatlım
Topikte herkes hasta insan hapsururken oksururken bi elini ağzına kapatır değil mi bize de bulaştı
Herkeslere geçmiş olsun kizlar.
E eboe niye gelmiyosun kuzum nereye kadar kacicaksin. Gel de yaza kadar on onbes kilo verelim
Kemik suyuna yogurtlu sehriye corbami yaparkene tatli duygusalligimi yasadim şukür
baharnaz aklima soktun...
Arzuzuzuuu gunduz dinlemeyelimde bu saatte iyi gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?