Sen menü paylaşsan aslında çok güzel olucak da paylaşmıyon. Nasıl gidiyo bi ara çok güzel yürüyodun.karbonu da azaltmıştın ne durumdasınhaklısın. aslında biliyor musun bir harekete geçsem maksimum 3-4 ayda 60 kilo olurum. dua et kuzum bana
pınarcım menü paylaşmamamın sebebi şu: takımda da yazmıştım geçen gün hatırlarsın. 2 gün menü yazıyorum 3. gün bozuyorum. bir de menü yazınca çok kastığımı farkettim. ondan açıkçası yazmak gelmiyor içimden.Sen menü paylaşsan aslında çok güzel olucak da paylaşmıyon. Nasıl gidiyo bi ara çok güzel yürüyodun.karbonu da azaltmıştın ne durumdasın
Doğru geçen yazmıştın hatırlıyorum. Sen daha iyi bilirsin tabi kuzum. Ben de yazmasam sapıtırım heralde yediklerimde. Boşver hastasın zaten sağlıklı beslen yeter. Hastayken zaten insanın bişey yapası gelmiyo.pınarcım menü paylaşmamamın sebebi şu: takımda da yazmıştım geçen gün hatırlarsın. 2 gün menü yazıyorum 3. gün bozuyorum. bir de menü yazınca çok kastığımı farkettim. ondan açıkçası yazmak gelmiyor içimden.
aslında son iki hafta gayet ayarlı gittim. çok kasmadım. iki hafta üst üste 800 gr verdim. ama bu hafta son 3 gündür karbonhidrat kaçtı. reglden dolayı. üstüne biliyorsun 10 gündür de hastayım. yani yaklaşık 2 haftadır sadece 2 gün 50 şer dk lık yürüdüm. hareketsizlik de çok etkili.
şimdi elimde değişik tarifler var. onları yaparak beslenmek istiyorum. sağlıklı tarifler. değişik malzemeler kullanılıyor. zaten menü içinde onların içeriklerini de yazmak zor oluyor.
dur bakalım 1-2 gün böyle geçsin. ayarlarım. yarın 2 değişik atıştırmalık tarifi yapayım diyorum. elimin altında olsun.Doğru geçen yazmıştın hatırlıyorum. Sen daha iyi bilirsin tabi kuzum. Ben de yazmasam sapıtırım heralde yediklerimde. Boşver hastasın zaten sağlıklı beslen yeter. Hastayken zaten insanın bişey yapası gelmiyo.
Ben de istiyorum atıştırmalık şeyler ben de bakayım netten. İyi oluyodur bakalım 1-2 gün böyle geçsin. ayarlarım. yarın 2 değişik atıştırmalık tarifi yapayım diyorum. elimin altında olsun.
evet canım regl olunca ve hastalıkla insanın keyfi yerinde olmuyor. enerjim düşük.
ne tür istiyorsun? sana tarif verebilirim. ben de çok var.Ben de istiyorum atıştırmalık şeyler ben de bakayım netten. İyi oluyo
Diyetde sağlıklı menülerin çeşitliliği insanın bıkmasını önlüyor. ben gerçi bu konuda bayağı tembellik yapıyorum, Buda bir gerçek. Tarifleri nerden alıyorsun merak ettimne tür istiyorsun? sana tarif verebilirim. ben de çok var.
Böyle meyveli kuruyemişli şeyler hoşuma gidiyo. Annem geçen lök tatlısı diye bişey yapmış anlatıyodu. Dut kurusu ve cevizi robotta çekiyomuşsun. Onu demek istiyorumne tür istiyorsun? sana tarif verebilirim. ben de çok var.
netten bulduklarım var. ama bunun yanında benim tariflerim de var. mutfakla uğraşmayı seviyorum. değişik şeyler yapmayı. ama biraz tembelim bakma.Diyetde sağlıklı menülerin çeşitliliği insanın bıkmasını önlüyor. ben gerçi bu konuda bayağı tembellik yapıyorum, Buda bir gerçek. Tarifleri nerden alıyorsun merak ettim
mesela kuruyemişli kayısılı toplarBöyle meyveli kuruyemişli şeyler hoşuma gidiyo. Annem geçen lök tatlısı diye bişey yapmış anlatıyodu. Dut kurusu ve cevizi robotta çekiyomuşsun. Onu demek istiyorum
Zencefili çıkarırsak olurmesela kuruyemişli kayısılı toplar
10-15 adet gün kurusu ( sıcak suda beklet biraz ) + çiğ badem + çiğ fındık + ceviz + ay çekirdeği + kabak çekirdeği + 1 yk kakao + 1/2 çk zencefil tozu + çok az muskat rendesi+ bir çimdik tuz
Tüm malzemeleri rondoda güzelce çektir. daha sonra top haline getirip istersek hindistancevizine buluyoruz. Malzemelerin miktarlarını isteğin gibi belirleyebilirsin.
evet biliyorum onu. güzel olur. ben yazın muzdan dondurma yaptım yedim. çok güzel oldu.Zencefili çıkarırsak olurdenerim bunu favorilere ekliyim. Bi de şey var muz keçiboynuzu tozu, kakaoyla yapılan şokella tarifi. Buzluğa atarsan dondurma da oluyo
Malipina sen içanadoluluydun değil mi. Lök gibi oturmak tabiri vardir bizde,acaba bu tatlidan mı alınma,merak ettim bu lök tatlısını,bi arastirayim ben:))Böyle meyveli kuruyemişli şeyler hoşuma gidiyo. Annem geçen lök tatlısı diye bişey yapmış anlatıyodu. Dut kurusu ve cevizi robotta çekiyomuşsun. Onu demek istiyorum
geçmiş olsun canımIyi geceler...
Misafirler gec gitti yorgunum tuhafim iyi hissetmiyorum ... midemde cok bulaniyor bugun usuttum biraz...ins ilerlemez kusturmaz beni
Yaptiklarimdan yedim mi?
Biraz kisirla 1 dilim borek yemistim borek buyuktu biraz.
Daha yazamiycam ins sabaha kendime gelmis olurum.
bunun bende istiyorum malipa tarifini jokella nınZencefili çıkarırsak olurdenerim bunu favorilere ekliyim. Bi de şey var muz keçiboynuzu tozu, kakaoyla yapılan şokella tarifi. Buzluğa atarsan dondurma da oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?