Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın. aslında biliyor musun bir harekete geçsem maksimum 3-4 ayda 60 kilo olurum. dua et kuzum bana
Sen menü paylaşsan aslında çok güzel olucak da paylaşmıyon. Nasıl gidiyo bi ara çok güzel yürüyodun.karbonu da azaltmıştın ne durumdasın

Sen menü paylaşsan aslında çok güzel olucak da paylaşmıyon. Nasıl gidiyo bi ara çok güzel yürüyodun.karbonu da azaltmıştın ne durumdasın
pınarcım menü paylaşmamamın sebebi şu: takımda da yazmıştım geçen gün hatırlarsın. 2 gün menü yazıyorum 3. gün bozuyorum. bir de menü yazınca çok kastığımı farkettim. ondan açıkçası yazmak gelmiyor içimden.
aslında son iki hafta gayet ayarlı gittim. çok kasmadım. iki hafta üst üste 800 gr verdim. ama bu hafta son 3 gündür karbonhidrat kaçtı. reglden dolayı. üstüne biliyorsun 10 gündür de hastayım. yani yaklaşık 2 haftadır sadece 2 gün 50 şer dk lık yürüdüm. hareketsizlik de çok etkili.
şimdi elimde değişik tarifler var. onları yaparak beslenmek istiyorum. sağlıklı tarifler. değişik malzemeler kullanılıyor. zaten menü içinde onların içeriklerini de yazmak zor oluyor.

Doğru geçen yazmıştın hatırlıyorum. Sen daha iyi bilirsin tabi kuzum. Ben de yazmasam sapıtırım heralde yediklerimde. Boşver hastasın zaten sağlıklı beslen yeter. Hastayken zaten insanın bişey yapası gelmiyo.

dur bakalım 1-2 gün böyle geçsin. ayarlarım. yarın 2 değişik atıştırmalık tarifi yapayım diyorum. elimin altında olsun.
evet canım regl olunca ve hastalıkla insanın keyfi yerinde olmuyor. enerjim düşük.

Ben de istiyorum atıştırmalık şeyler ben de bakayım netten. İyi oluyo

Diyetde sağlıklı menülerin çeşitliliği insanın bıkmasını önlüyor. ben gerçi bu konuda bayağı tembellik yapıyorum, Buda bir gerçek. Tarifleri nerden alıyorsun merak ettim
netten bulduklarım var. ama bunun yanında benim tariflerim de var. mutfakla uğraşmayı seviyorum. değişik şeyler yapmayı. ama biraz tembelim bakma.

Böyle meyveli kuruyemişli şeyler hoşuma gidiyo. Annem geçen lök tatlısı diye bişey yapmış anlatıyodu. Dut kurusu ve cevizi robotta çekiyomuşsun. Onu demek istiyorum
mesela kuruyemişli kayısılı toplar

10-15 adet gün kurusu ( sıcak suda beklet biraz ) + çiğ badem + çiğ fındık + ceviz + ay çekirdeği + kabak çekirdeği + 1 yk kakao + 1/2 çk zencefil tozu + çok az muskat rendesi+ bir çimdik tuz
Tüm malzemeleri rondoda güzelce çektir. daha sonra top haline getirip istersek hindistancevizine buluyoruz. Malzemelerin miktarlarını isteğin gibi belirleyebilirsin.

Zencefili çıkarırsak olur denerim bunu favorilere ekliyim. Bi de şey var muz keçiboynuzu tozu, kakaoyla yapılan şokella tarifi. Buzluğa atarsan dondurma da oluyo

Zencefili çıkarırsak olur denerim bunu favorilere ekliyim. Bi de şey var muz keçiboynuzu tozu, kakaoyla yapılan şokella tarifi. Buzluğa atarsan dondurma da oluyo
evet biliyorum onu. güzel olur. ben yazın muzdan dondurma yaptım yedim. çok güzel oldu.

Böyle meyveli kuruyemişli şeyler hoşuma gidiyo. Annem geçen lök tatlısı diye bişey yapmış anlatıyodu. Dut kurusu ve cevizi robotta çekiyomuşsun. Onu demek istiyorum
Malipina sen içanadoluluydun değil mi. Lök gibi oturmak tabiri vardir bizde,acaba bu tatlidan mı alınma,merak ettim bu lök tatlısını,bi arastirayim ben:))

Gececi guzeller var mi,varsa hepicigine selamlar,
Bugün yürüyüşümü yapmadim vicdan azabı çekiyorum. Yemek duzenim de bozuktu. Sabah ince,küçük 5-6 dilim kaşarlı firinda ekmek pizzasi yedim,hiç bu kadar ekmeği abartmamiştim. Sonraki ögünumu dengeledim ,bir tabak tavuk ciğeri yedim ama onuda geç yedim 9 gibi. Bugün bir garip gecti yani. Yarin kaldiğim yerden devam inşallah.

Iyi geceler...

Misafirler gec gitti yorgunum tuhafim iyi hissetmiyorum ... midemde cok bulaniyor bugun usuttum biraz...ins ilerlemez kusturmaz beni

Yaptiklarimdan yedim mi?

Biraz kisirla 1 dilim borek yemistim borek buyuktu biraz.

Daha yazamiycam ins sabaha kendime gelmis olurum.

geçmiş olsun canım

Cikmadan bi hepi bortdey yapiyim YENA

Iyi ki dogdun iyi ki varsin guzel ozel insan... iyi ki seni tanidim.

Hic gormeden yanyana gelmeden hissettirdiklerin oyle guzel oyle derin ki...
Simdi tarifini, tesekkurumu, minnetimi anlatmaya boyle bir iki cumle yetemez.

Insanlar birbirini allah icin sevmeli ya bende seni allah icin cok seviyorum.

Allah seni evlatlarina onlarida sana bagislasin, nice guzel senelerin olsun saglikla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…