kuzum tarifi aradım da bulamadım,bi kaç sene önce tvde izlemiştim ama internette yok.ama hatırladığım kadarıyla 4-5 tane muz -4-5 kaşık keçiboynuzu tozu bir iki kaşık kakaoyu eziyosun iyice karıştırarak.istersen biraz bal da katabilirsin ama keçiboynuzuyla muz şekerli zaten bence gerek yok bala.tadı güzel oluyomuş ben denemek istiyorum keçiboynuzu tozu bulabilirsem.buzlukta da biraz dondurup dondurma gibi yiyebiliyosun.bunun bende istiyorum malipa tarifini jokella nın
Anammmm 4kilo veren mi olduBu ay ben 1. Olacağım
Allah kimseye yasatmasin cok feci bi hisbende 5 çocuk 4 erkek 1 kız var canikom ooo daha yolun başındasın ben n güzel yolun sonuna yaklaşmıştım son iki raneyi tapmakla geriledim başa sardımm buna da şükür diycez canım hangi kadın istemezki kıskanılmak sevildiğini hissetmektir bana göre bu benim şahsi fikrim canım evett geçen hafta eve geldi sofra hazırlıyordum telefon geldi buna arkadaşı yemeğe savet etti hadi siz yiyin ben 1 iki kadeh bişey içim gelicem dd iy ddm gitti saat oldu iki gece arıyorum tel bakmıyor çocuklar uyuyor hepsi ben bekliyorum kalkıp şöyle bir turliyim ddm bir baktım evi köşeyi dönünce bir rest var kimseler kalmamış içersi loş kapşonumu kapattım geçtim önünden bir baktım iki arkadaş oturuyorlar arkadaşının yanınsa yabancı uyruk bir kadın girdim içeri afiyet olsun canım ddm bu beni gördü şokkkkk kalktı arkadaşı o eve peşime eve gelene kadar yalvardı yakar birşey demedim eve geldik 3 gün konuşmadım yeminler etti benle ilgisi yok arkadaşımın arkadaşı diye böyle işte bunları yaşayan çok iyi anlar bbeni eskiden daha çok çıldırıyordum da şimdi alıştım heralde ne bileyimmm -Allah hiçbirimize yaşatmasın böyle duygular sonuç ta kötü bir his canımm
sizinki karatay diyetine benziyomusCumartesi menüm
Kahvaltı 13.30
2 haşlanmış yumurta
Bi dilim peynir
Havuç
Elma
Yemekten önce bi incir iki fındık
Akşam 19.00
3-4 yk kısır
İki kepçe mercimek çorbası
3 marul
Su 2.5 lt
15dk normal yürüyüş
50 dk tempolu yürüyüş
33 dk leslie
Hos buldum evet benim :)Hepfitim hoşgeldin.
Ikizleri olan senmiydin yarim gozle okudum biraz :)
Dünün menüsü mü yazılıyor
Cumartesi
SABAH
9 dilim sucuk
1 kibrit kutusu peynir
4 zeytin
3bardak çay
3/4dilim ekmek
AKŞAM
2 büyük çorba kasesi kuru fasulye
1dilim ekmek
5kasik pirinç pilavi
Yatmadan 1saat önce sade Türk kahvesi
3bardak su( koca bir gun sadece bu kadar su)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?