- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
ok canım deniyek bakalım çokolla gibi olcekmi çok özledim onukuzum tarifi aradım da bulamadım,bi kaç sene önce tvde izlemiştim ama internette yok.ama hatırladığım kadarıyla 4-5 tane muz -4-5 kaşık keçiboynuzu tozu bir iki kaşık kakaoyu eziyosun iyice karıştırarak.istersen biraz bal da katabilirsin ama keçiboynuzuyla muz şekerli zaten bence gerek yok bala.tadı güzel oluyomuş ben denemek istiyorum keçiboynuzu tozu bulabilirsem.buzlukta da biraz dondurup dondurma gibi yiyebiliyosun.
Tabi tabi yazarim...emziriyorum ama cok emmiyor doymuyor üste yine mama veriyorum bi bebegime diğeri emmiyo zatenEmziriyomusun? Sabah biraz az aksam pilavin cok fasulyeyi iki tabak yedigin icin.
Devam et yaz insallah dogrusuna yanlisina bakalim.
Eger emziriyosan suyun eyvah denecek kadar az sen benden de az iciyomussun
YENA beyazlar bahardan :))
Eki Görüntüle 2105971
Hos buldum evet benim :)
Her gun yazilmalida biz boşladik bu aralar
Teşekkürler hos buldumYa var ya sen bitanesin
Allah anali babali buyütsün hosgeldin.
Coookkk hemi de
kuzum görüntüsünden dolayı şokella diyolar.şokella gibi olmazkiok canım deniyek bakalım çokolla gibi olcekmi çok özledim onu
hee kuzum ben karataycıyımsizinki karatay diyetine benziyomus
hoşgeldin bu aradaTeşekkürler hos buldum
ee yapmıyim uğeaşmıyım ozaman görün tü iyide tadıda çoko gibi olsaydı uğraşılırdı yapmak için canımkuzum görüntüsünden dolayı şokella diyolar.şokella gibi olmazki
Hos buldumhoşgeldin bu arada
hoşşş geldinizzz canım bebişlerinizi Allah bağışlasın analı babalı büyüsünler inşallah canım dilerim en kısa zamanda sağlıkla hedef kilona ulaşırsınTabi tabi yazarim...emziriyorum ama cok emmiyor doymuyor üste yine mama veriyorum bi bebegime diğeri emmiyo zaten
Hos buldum teşekkür ederim canim inşallah :)hoşşş geldinizzz canım bebişlerinizi Allah bağışlasın analı babalı büyüsünler inşallah canım dilerim en kısa zamanda sağlıkla hedef kilona ulaşırsın
mutlu pazarlar fridamMutlu pazarlar kızlaaar
Cikmadan bi hepi bortdey yapiyimYENA
Iyi ki dogdun iyi ki varsin guzel ozel insan... iyi ki seni tanidim.
Hic gormeden yanyana gelmeden hissettirdiklerin oyle guzel oyle derin ki...
Simdi tarifini, tesekkurumu, minnetimi anlatmaya boyle bir iki cumle yetemez.
Insanlar birbirini allah icin sevmeli ya bende seni allah icin cok seviyorum.
Allah seni evlatlarina onlarida sana bagislasin, nice guzel senelerin olsun saglikla
Eki Görüntüle 2105939
YENA esinle evlatlarinla sevdiklerinle saglikli huzurlu nice yillarin olsun inşallah canim. Bi buket beyaz gul biraktim (resim kopyalayamiyom :))) )
YENA beyazlar bahardan :))
Eki Görüntüle 2105971
Bunlarda benden ❤
Eki Görüntüle 2105972 Eki Görüntüle 2105973
YENA kuzum doğum gününmus iyiki doğdun mutlu yıllar sevdiklerinle huzurlu mutlu sağlıklı ömürler dilerim
Teşekkür ederim asucum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?