Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ok canım deniyek bakalım çokolla gibi olcekmi çok özledim onu

Emziriyomusun? Sabah biraz az aksam pilavin cok fasulyeyi iki tabak yedigin icin.
Devam et yaz insallah dogrusuna yanlisina bakalim.
Eger emziriyosan suyun eyvah denecek kadar az sen benden de az iciyomussun
Tabi tabi yazarim...emziriyorum ama cok emmiyor doymuyor üste yine mama veriyorum bi bebegime diğeri emmiyo zaten

Tabi tabi yazarim...emziriyorum ama cok emmiyor doymuyor üste yine mama veriyorum bi bebegime diğeri emmiyo zaten
hoşşş geldinizzz canım bebişlerinizi Allah bağışlasın analı babalı büyüsünler inşallah canım dilerim en kısa zamanda sağlıkla hedef kilona ulaşırsın

Sen var ya bitanesin. .
Kendimi iyi hissetmeme sebepsin. .
Iyi ki varsın.
YENA esinle evlatlarinla sevdiklerinle saglikli huzurlu nice yillarin olsun inşallah canim. Bi buket beyaz gul biraktim (resim kopyalayamiyom :))) )

Baharcım. Iyi ki aramızdasin, iyi ki tanımışım. Mesajların beni hep mutlu ediyor...

Hahahaha :)

YENA mutlu yaşlar canım kac oldun bu arada sen benimkini öğrendin ben ogrenemedim senin yaşı

Teşekkür ederim canım.
40+diyorum artık :)

YENA canım sağlıkla sevdiklerinle nice mutlu senelerin olsun inşallah

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN

Canim benim çok teşekkür ederim...

YENA kuzum doğum gününmus iyiki doğdun mutlu yıllar sevdiklerinle huzurlu mutlu sağlıklı ömürler dilerim

Sağolasın kuzum

Gunaydin kizlar
YENA mutlu yillar cnm

teşekkür ederim hasibecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…